fbpx

Tanácstalanság

2010-05-12

Tisztelt Dr. Úr ! Jelenleg is kórházi kezelés alatt álló beteg ügyében kérném tanácsát esetleges segítségét. 6 héttel ezelőtt sürgös műtéten esett át nagynéném a sérve miatt kilyukadt a bél egy része.Háló beültetésére került sor. Gondos intenzív ápolás után kikerült a sebészeti osztályra kb. 1 hónappal ezelőtt de azóta sajnos semmit sem tudnak vele kezdeni mert az 50 centis seb 40 centis része elhalt nem gyógyul be . A sebész műtétet szeretett volna de az altató orvosok nem egyeztek bele ,hogy kockázatos így viszont olyan mintha csak csodára kellene várni vagy arra hogy mikor adja fel a szervezete a küzdelmet.Nem tudjuk hogy ilyen esetben lehetséges-e valamilyen formában előbbre jutni de az ember tehetetlen és nehéz azt elfogadni, hogy azt mondják nem tudnak vele mit kezdeni. 5 hete nem történik semmi csak fekszik egy kórházi ágyon minden nap átkötözik fertötlenitik és várják mikor kerül sor életmentő műtétre. Tudom látatlanba nehéz mit mondani, de szívesen fogadnánk bármilyen megoldást. Köszönettel


PMA

Kedves Hölgyem !

Valóban nehéz így látatlanban, orvosi dokumentumok nélkül bármit is javasolni. Leírásából úgy tűnik, hogy a negatív nyomás által asszisztált vákuumtherápia segíthetne.
Ezt hasfali sebgyógyulási zavaroknál, ill. hasfali defektusoknál (háló felett is) is alkalmazni szokták konzervatív therápiaként, amennyiben a műtét nem jobb, vagy nem lehetséges.
Adott esetben kérdezze meg kezelőorvosától ! A kezelés drága és OEP – (rész) finanszírozás csak az esetek egy részében érhető el.
Tehát: kérdezzenek rá !

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.