fbpx

Terhesség utáni hízás, alsó és felső törzsplasztika, hasplasztika, zsírleszívás

2016-11-20

Tisztelt Doktor ur ! Also törzs (hasplasztika es zsírszivas) és felsötörzs plasztikàt szeretnék + orrplasztikàt, legföképp a has csipö részen rakodott le a felesleg. 20 kg-ot hiztam a terhesség utàn. Két hetet tartozkodnék Budapesten ez idö alatt elvégezhetök a beavatkozàsok ? Személyesen csak a mütétkor tudnék elmenni, ezért a küldött képek alapjàn is kitudna dolgozni a mütét menetét ? Tàjékoztato àrat kaphatnék ? Àr engedmény van hogyha egyszerre több beavatkozàst végez? Köszönettel : Adrienn


dr. Pataki Gergely

Kedves Adrienn!

Sajnáljuk, hogy kellemetlenséget kell okoznunk, de kérésének jó szívvel megfelelni nem tudunk.

Sajnos nem lehetséges az, hogy Önt először a műtét napján vizsgáljam meg és akkor döntsünk a műtét(ek) fontos részleteiről. Ez a kombinált műtét ennél megalapozottabb tervezést igényel. Nálunk egy testkontúr formáló műtét (törzsplasztika, hasplasztika és zsírleszívás) konzultációja minimum háromnegyed órás, egy orrplasztikai műtét konzultációja legalább egy órás közös tervezést igényel.

A korábban megküldött fotók fontos támpontot jelenthetnek egy konzultáció megszervezéséhez, de nagyon sok döntés meghozására nem elegendőek.

Egy ilyen kombinált testkontúrformáló személyes vizsgálat nélkül sajnos nem lehet pontosan megítélni a műtétek szükségességének okát, az egyes műtétek kombinálhatóságát, a műtéti időt. Nem lehet felmérni az Ön igényeit egy e-mail váltás vagy telefonos beszélgetés során.

Műtétek előtt – egy ilyen kombinált műtét esetében – komoly kivizsgálások szükségesek. Egy ilyen műtét esetén néhány héttel, de legalább néhány nappal a műtét előtt kell felmérni, hogy alkalmas-e a műtétre, reális elvárásai vannak-e a várható végeredménnyel kapcsolatban és műtét utáni időszakkal kapcsolatban. Például 2 hét gyógyulási idő például korántsem elegendő egy ilyen összetett műtét esetén.

Minden tekintetben vállalhatatlan rizikóba megy bele Ön is és mi is, ha megfelelő előkészítés nélkül vágunk bele egy műtétbe.

Javasolom, hogy néhány héttel a tervezett beavatkozás előtt egy vizsgálattal egybekötött konzultáció keretein belül döntsünk a műtét részleteiről. Sok külföldön élő magyar páciensünk van és tapasztalatunk szerint mindig volt mód arra, hogy akár egy konzultációra, akár egy kötéscserére hazarepüljenek egy olcsó járattal.

Lehetetlen feladat minden páciens számára érvényes pontos árat adni látatlanban, főként testkontúr formáló műtéteknél. Hozzávetőleges árat természetesen adunk, a kombinált műtétek ára legtöbbször alacsonyabb, mint ha egyenként végeznénk el ugyanazon műtéteket.

Az árak tájékoztató jellegűek, melyek pl. egyéb tényezőktől, korábbi műtét(ek) esetleges szövődményeinek nehezítő tényezőitől, alapbetegségektől is függenek. Azért is lehetetlen pontosabb árat adni az ilyen kombinált testkontúr formáló műtétnél látatlanban, mert az egy nagyságrenddel is különböző lehet az adott esetben szükséges megoldás módszerétől függően.

Nem adható pontos ár a pácienssel való megbeszélés előtt, mert ez a páciens kívánságaitól, a szükséges műtét elemeitől és azok időbeni hosszától függ, az pedig többek közt alapos vizsgálattól függ és a konzultáción állapítható meg. Pl. testformáló kombinált műtéteknél mindössze az lenne megadható látatlanban, hogy mennyibe kerül egy átlagos midi vagy köldökáthelyezéses hasplasztika, de a konkrét ár az csak a konzultáció során derül ki.

További információk:

Köszönöm megértését és várjuk egy konzultációra!

Üdvözlettel:

 

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.