Tetoválás trombózis után

2013-01-12

Tisztelt Doktor Úr! 21 éves vagyok,másfél évvel ezelőtt melyvénás thrombozisom volt amiről később kiderült,hogy genetikai okai is voltak!Azóta napi 1,5 syncumar mite tablettát szedek! Az inr-em teljesen jól beállt,nem volt vele gond eddig. Szeretnék tetoválást csináltatni,és arra lennék kiváncsi,hogy lehetséges e ez valaha? Előre is köszönöm válaszát: Nikolett


dr. Pataki Gergely

Kedves Nikolett !

Javaslom, hogy belgyógyászával (heamatológusával) konzultáljon a gyógyszereket illetően.
Lehetséges a tetoválás, a beavatkozás jobban vérzik syncumárhatás alatt, de ez nem okozhat komoly problémát.
Ennek ellenére nem javaslom!A tetoválást, ha meggondolja magát, igen nehéz, vagy adott esetben lehetetlen szépen eltávolíttatni.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.