Pénisznagyobbítás

2010-09-13

Kedves Doktor Úr! Lenne több kérdésem is ha nem gond, régen foglalkoztat a gondolat hogy szeretném a péniszem meghosszabítani, de a hétköznapokban elterjedt vazelines megoldástól félek ( halottam már hogy veszélyes). Tényleg olyan veszélyes ez az eljárás ? És hogy tudom a túlsúly is befolyásolja a méretet, akkor érdemes előtte fogyózni egy műtét előtt?? A másik kérdésem pedig hogy halottam olyat hogy test zsírral töltik fel, ami nem veszélyes és jó is. Hogy ez igaz ? és mi lenne ennek a menete, ? mennyibe kerül ? De ez tényleg sikeres eljárás, akkor viszont szeretnék erről beszélni magával, mert érdekelne a dolog. Nagyon szépen köszönöm válaszát.


PMA

Kedves Uram !

A vazelines töltés rendkívül veszélyes, sokszor a pénisz vagy annak bőrének megmenthetősége is kérdéses lehet egy ilyen beavatkozás után !
Pénisz vastagítás történhet saját zsírral ill. felszívódó töltőanyagokkal (pl. hialuronsav) amelyet plasztikai sebész kollégák végeznek. Ez biztonságos eljárás gyakorlott kezekben. Kórházunkban is elérhető. A pénisz hosszabbítás urológus szakorvosi vagy plasztikai sebészeti kompetencia, melyre többféle műtéti eljárás létezik.
Amennyiben további kérdései lennének, kérem vegye fel velem a kapcsolatot emailen.

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.