fbpx

Több általános kérdés

2010-06-17

Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi plasztikai beavatkozásokkal kapcsolatban szeretnék némi tájékoztatást kapni. Hajbeültetés: Bár még fiatal vagyok, már vannak tapasztalható jelei a hajhullásnak. Mivel a hajam roppant fontos saját lelki békém szempontjából, kíváncsi lennék hogy egy hajbeültetés mondjuk az ún. FUE technikával (azt hiszem injekciótűs technika) alkalmazható e szakaszokba, tehát a hajhullás különböző fázisaiban? Van e limitje ( pl.: túlritkulna a tarkó-részen a haj)? És körülbelül milyen árban van? Hegeltávolítás: Hirtelen növés miatt (gondolom én) eléggé kirepedt a hátam alsó része. Egy hegeltávolítás mennyire lehet eredményes, és támogatja e a TB, vagy ha nem, milyen költségei vannak?


dr. Pataki Gergely

Kedves Uram (Hölgyem?)!

1. Hajbeültetéssel osztályunkon foglalkozunk. A legkorszerűbb Safe System-FUE technikát használjuk. A kérdésekre egyénre szabottan lehet pontos választ adni.
Kérem, amennyiben gondolja egyeztessen időpontot !

2. A hegkimetszést a TB támogatja, de a leírása szerint Önnek inkább striái vannak, amire nem a műtét a megoldás. Itt is személyes konzultációt javaslok.

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.