Tubuláris mell

2016-05-09

Tisztelt Doktor Úr! Nekem az lenne a problémám, hogy eleve nagyon kevés mirigyállományom van, de maga a mirigyállomány viszonylag kerek formájú, már amennyire egy ilyen kis mellnek ez lehetséges. Viszont, ami a méreten kívül aggaszt, az az,hogy a bimbóudvar elég látványosan kiemelkedik, gyakorlatilag plusz dudorként. Ellenben a mellbimbó nem emelkedik ki a bimbóudvarból. Egyedül akkor néz ki normálisan, mint egy rendes mell, mikor hűvös van, olyankor visszahúzódik a bimbóudvar, a mellbimbó kiemelkedik. Nem tudom, ezt hívják-e csőmellnek, vagy hogy ez micsoda. A kérdésem az lenne, hogy ezzel lehetséges-e kezdeni valamit a mellnagyobbítással együtt (vagy külön kell), és ha igen, szükséges-e vágást ejteni a bimbóudvaron. Köszönettel: Viola


PMA

Kedves Viola!

Pataki doktor nevében köszönjük megkeresését!
Problémájára van megoldás, szép számmal vannak hasonló szindrómával küzdött pácienseink, akik mostanra boldog és teljes értékű nőknek érzik magukat. Implantátummal, felvarrással és mellszövet alakítással lehet eredményt elérni, kombinálva mellbimbó udvar kicsinyítéssel, esetenként sajátzsír visszatöltéssel. A rendellenesség és az aszimmetria mértékétől függ, és természetesen a páciens igényétől, hogy milyen technikával lehet megoldani az Ön problémáját.

Konzultációs időpontra jelenleg várólistáról tud bekerülni.

Rendelőnk megközelítése:
http://www.drpataki.hu/kapcsolat

Várom szíves visszajelzését!

Üdvözlettel:

Klára

dr. Pataki Gergely plasztikai sebész asszisztense

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.