fbpx

Tubuláris mell másodlagos korrekciója

2017-01-09

Kedves Doktor Úr! Telefonon beszéltem egyik kolléganőjével, doktor úrtól szeretnék kérni tanácsot és időpontot implantátum kicserélésére, valamint korrekcióra. Mellékelek két képet is olyan mellről,ami tetszene. 2013-ban műtött egy másik plasztikai sebész doktor úr, akihez nem szretnék visszamenni, 330-as csepp alakú, texturált implantátummal, félig izom alá helyezve. Az elvárás az lett volna,hogy a tubuláris mell általi "cső" alak eltűnjön.Mivel a doktor úr nem akart rögtön sok vágással dolgozni,azt javasolta próbáljuk ki a "normális" eljárást,hátha ráfeszül annyira a mellszövet,hogy nem csúcsosodik ki. Sajnos engem még a mai napig zavar, hogy az implantátumon túl még mindig látom az eredeti mellformám,valamint a mellbimbóudvarok nagyok és felemásak.Sok képet néztem,és tudom, hogy minden elvárás teljesíthetősége egyénfüggő, mégis nagyjából leírnám vágyaimat. Körülbelül 500 cc- ben gondolkozom, magas profilu texturált implantátumban, nem szeretném, hogy a "nyakamból" induljon, de szeretnék szépen dekoltált melleket, aminél melltartó viselése nélkül se kell aggódnom melleim kicsúcsosodása miatt. Válaszát előre is köszönöm és elnézését kérem a magas elvárásaim miatt. Üdvözlettel: Viola


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem!

A korábbi plasztikai sebész által elvégzett műtét sokat javított a helyzeten, a mell csőszerű formáját valamennyire kompenzálta, a melle jelentősen szebb lett.  Az Ön által megküldött szelfikhez hasonló képet nem valószínű, hogy el lehet érni Önnél, ez a melle anatómiáját és szövetei lehetőségeit figyelembe véve irreális.

További javulás akkor lehetséges, ha:

  • nagyobb implantátum kerül be (itt jó választás lehet az 500 köbcentihez közeli, amit ír),
  • az implantátum marad anatómiás formájú, de váltás történik extra magas projekciójú implantátumra,
  • ha szövetmanipulációval a „tubuláris” mell eredendően zsugorodott rostjait jobban szét tudjuk választani (mely által behúzott terület az oldalképein látszik),
  • esetlegesen (kimérés után lehet megmondani, de valószínű) egy körkörös bimbókicsinyítést (a bimbó körül vezetett varrattak) és bimbómodellálást (a sérvszerűen előrebukó rész visszahúzása, rögzítése) végzünk Önön.

További kérdéseire a konzultáció keretén belül kap részletes választ.

Alkatának megfelelő implantátum választható forma és pozíció választással, ezt pontosítani a vizsgálat és a beszélgetés során kell. Mivel kórházunkban az anatómiás (csepp formájú) és kerek implantátumoknál szóba jövő több mint 1000 féle méret és forma nagyjából mindegyike rendelkezésre áll, ezért biztosítani tudjuk a konzultáció és a műtét közötti rövid időt.

További információt itt olvashat:

Üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.