fbpx

Tubuláris mell vagy csőmell

2016-03-01

Kedves Doktor ur. Segitseget szeretnem kerni vagyis a tanacsat es hogy mit gondol errol amit most leirok Onnek ..Meg senkihez se tudtam emiatt fordulni mert gondoltam hatha valtozni fog idovel de nem. es szegyenlem most mar barkinek is megmutatni magam. 24 eves vagyok Olyan 9-10 évesen kezdett el nőni a mellem, amik nagyon lassan növögettek. De így is kicsik.75/b Viszont csőmellem van, amivel nem bírok megbarátkozni, próbáltam elfogadni, de nem megy. Ez a csőmell dolog annyit tesz, hogy a mellbimbóm nem emelkedik ki a bimbóudvarból, a bimbóudvar pedig hatalmas és pufi, viszont az sem emelkedik ki a mellemből. Ilyenkor a bimbóudvar színe olyan, mint a bőröm, mivel a bimbóudvar alatt alig van zsírszövet, sőt, szinte nincs is. A tükörbe nézve csak két kiemelkedő WC papírgurigát látok. A bimbóudvarom kb. olyan 7-8 cm, és a mögötte lévő zsírszövet sem sokkal szélesebb! A vicces az, hogy nem mindig ilyenek a melleim. Fogdosás vagy hideg hatására a mellbimbóm kiemelkedik, a bimbóduvar összehúzódik, és "ráncos" lesz, és ilyenkor normális mellem lesznek. Ilyenkor is a mellbimbóudvar a mellem aljánál helyezkedik el, de nem feltűnő, és látszik, hogy van még alatta zsír. Elore is nagyon koszonom. Udv.:Tundi


dr. Pataki Gergely

Kedves Tünde!

Nagyon gyakori problémára, a tubuláris mellre, vagy csőmellre hívta fel a figyelmet. A plasztikai sebészet ismer választ a problémájára.

Valószínűleg csak műtéttel lehet segíteni testi-lelki harmóniája helyrehozatalában.

Javaslom, hogy keressen fel egy plasztikai sebészt konzultáció céljából.

Információt talál még itt is:

http://www.drpataki.hu/az-orvos-valaszol/csomell

http://www.drpataki.hu/mellnagyobbitas

Illetve ennél a cikknél szakértői véleményemet találja meg:

https://www.joy.hu/tipp/43479_csomell_tubularis_mellhtml

Sajnos csak operációval lehet a fejlődési rendellenességen változtatni, de szerencsére számos technika létezik, mellyel kialakítható a szép formájú és megfelelő nagyságú mell. Leggyakrabban szilikon implantátum és mellfelvarrás kombinációjával lehet elérni a kívánt eredményt, viszont speciális módszereket, például sajátzsír-visszatöltést is alkalmazhatunk.

Üdvözli Önt,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.