Z plasztika, fityma plasztika

2011-07-07

Tisztelt Dr. Úr! Szerintem relatív fitymaszűkületem van. Mikor hátrahúzom merev állapotban a fitymát, az csak a makk alá csúszik max. fél centiméternyit, és egy enyhe feszülő bőrgyűrűt képez. Észrevettem, hogy alapállapotban hátra tudom húzni, de a fitymafékem is minimálisan rövidebb. 2 éve élek szexuális életet, semmi gondot nem okoz, ha óvszert használunk. Viszont ha anélkül próbálkozunk akkor húzó, feszülő érzést érzek, a makk alján (gondolom a fék feszül) , így a behatolás nem lehet teljes. Kérdéseim: Semmiképp nem akarok teljes körülmetélést. Hallottam a Z-plasztikáról. Önnek mi a véleménye róla? (esztétika, illetve maga a műtét közben mit csinálnak, hogyan csinálják, mi a menete, csinálják-e lézeresen?) A fitymám legvégén található azaz enyhe gyűrű... Ha csak azt a részt távolíttatnám el rézelesen, mennyire lenne látható műtét után? Továbbá, amennyiben lézerrel megműttetném a fitymaféket, minimálisan tágulhat maga a fityma? Természetesen fel fogok keresni urológust, hogy pontosan hogy lehet ezt megoldani, de egyelőre csak szeretnék választ kapni a TECHNIKAI részekre... Előre is köszönöm.


PMA

Kedves Uram!

Elképzelhetőnek tartom, hogy a fitymafék rövidsége okozza a problémát. Egy Z vagy egyéb plasztikai sebészeti megoldás itt segíthet és megoldhatja a makkon keletkező kis bőrgyűrű kérdését is.

A pontos vizsgálatot, állapotfelmérést és esetleges műtéti megoldást pénisszel is foglalkozó plasztikai sebésze vagy urológusa kezébe adja, így várható a legjobb eredmény.

A lézeres beavatkozást a fitymán (nem felületes bőrelváltozások kezelésére) nem tartom jó ötletnek, mert véleményem szerint jóval több “sejtsort” roncsol, mint a szike.

Intézetünkben is szívesen segítünk kivizsgálni és megoldani a problémát!

Tisztelettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.