fbpx

Zsírleszívás két gyermek után

2013-06-03

Tisztelt doktor úr, két gyermekem van a legkisebb 8 hónapos és zsírleszivást szeretnék. Lehet e már és menyibe kerülne az úszógumim eltüntetese es a popsim formázása. Válaszát kköszönöm: Móni


dr. Pataki Gergely

Kedves Hölgyem !

Gratulálok gyermekeihez. Sajnos a terhességgel összefüggésbe hozható hormonális változások a hasfalon gyengülést, tágulást okozhatnak, a bőr megereszkedhet ill. veszít rugalmasságából. Gyakran együtt járnak a fenti problémák köldöktáji zsírfelesleggel és alhasi bőrfelesleggel.
Ezek diétára vagy sportra sokszor nem reagálnak. Egy kombinált hasplasztika keretein belül mind a bőr-és zsírfelesleg eltávolítható (zsírleszívás), mind az egyenes hasizom esetleges szétválása illeszthető (a hasfal “zárható”) együlésben. Így lehet a legtöbbet tenni a hasfal funkcionális és esztétikai megjelenésének javításáért a szülés után keletkezett elváltozások esetén.
A bőr-és zsírfelesleg eltávolítása tehát általában kombinált kimetszéssel és zsírleszívással végezhető, de ennek megítélésére személyes konzultáció szükséges. A fenék formázásánál elsősorban a sajátzsír visszatöltés, vagy ritkábban fenékimplantátum jön szóba.

Itt informálódhat még a témákban: http://www.drpataki.hu/hasplasztika http://www.drpataki.hu/zsirleszivashttp://www.drpataki.hu/fenekformalas-fenekplasztika-fenekformalo-mutet

Minden jót!

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.