Zsírleszívás kisbaba előtt vagy után?

2017-09-06

Kedves Doktor Úr! Zsírleszívással kapcsolatban jártam Önnél konzultáción. Hi-Definition zsírleszívást tervezünk PAL-lal combokról és deréktájékról. A kérdésem az lenne, hogy ha 3-4 hónapon belül belevágnánk a babaprojektbe a párommal, akkor a műtétet előtte vagy utána csináljuk? Deformálódik-e a testem, vagy ebben az esetben mi legyen? Köszönettel, Bernadett


dr. Pataki Gergely

Kedves Bernadett!

A beavatkozás alapvetően a teherbeesés előtt, vagy a szoptatási időszak lezárultával is elvégezhető. Egyéni szempontok szerint szoktuk mérlegelni, melyik ideálisabb. Egy olyan maximalista hölgynek, mint Ön, előtte azért lenne jó, mert a testsúlyváltozással járó változó mértékű, de mindig meglévő zsírsejt-átmérőnövekedési folyamat kevésbé jelenik meg, ha zsírszövetek mennyisége eleve kevesebb az adott részen. A bőr így nem tágul ki annyira, és szülés után is formásabb maradna.

A vibrációs zsírleszívás (PAL) legnagyobb előnye a vékony, különleges borítású kanülökkel kivitelezett szövetkímélő technika, mely gyorsabb felépülési időt garantál, kevesebb kellemetlenséggel.

Üdvözlettel,

dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, a Premium Plasztikai Sebészet vezető orvosa

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.