vissza a bejegyzésekhez

Kiszakadt a Playmate mellimplantátuma

Kommentárok 2014. március 28.

Bátki Bernadett kiszakadt PIP implantátuma miatt komoly veszélybe került. (A Story online cikke.)

Új mellimplantátumokat kapott Bátki Bernadett Playmate és modell. Megbízhatóbbra cseréltette a néhány hete kiszakadt PIP implantátumokat. Emiatt nem folytathatta a versenyekre való felkészülését, mivel a több területen is kárt okozó  PIP-betét cseréje után hosszabb gyógyulásra van szükség.

“Mióta kiderült, hogy gyenge minőségű implantátum került szervezetembe, nem voltam nyugodt. Nagyon féltettem az egészségem. Öt évvel ezelőtt nem sokat gondolkoztam a dolgon.  Most viszont nagyon körültekintően választottam új plasztikai sebészt, és találtam meg a legjobb megoldást” – meséli a Playmate, akinek egyébként nem kellett titkolnia plasztikáját, az ugyanis nem akadálya a versenyzésnek vagy a modellkedésnek.

Szakemberek szerint Magyarországon még mindig 4-5 ezer nő viselhet ilyen alacsony minőségű mellimplantátumot.  “Minden páciensemnek azt javaslom, hogy az implantátum kiválasztásakor az elérhető legjobb minőséget válassza. A plasztikai sebészetben a természetesnek ható, harmonikus eredmények elérése a cél. Ehhez ma a legkorszerűbb eljárások és anyagok állnak rendelkezésünkre, de ezek nem tartoznak az olcsó kategóriába. A testünkön, az egészségünkön nem szabad spórolni” – hívta fel a figyelmet dr. Pataki Gergely plasztikai sebész. A modell és plasztikai sebésze nyilatkozatot tettek közzé, melyben felelős döntést javasolnak a szépülni vágyó nőknek: “csak minőségi anyagot ültessünk emberi szervezetbe”.

(storyonline.hu)


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.