Vendégkönyv

Prof. Dr. Gernold Wozniak 2018-06-19 - 10:50

Kedves Gergely,

valahogy elteltek az évek anélkül, hogy írtam volna Neked néhány kedves szót. Igazából nehéz elhinni, hogy 2001-ben nekem dolgoztál, és velünk találtad meg önmagad a vaszkuláris sebészetben. Nagyon barátságos kolléga voltál széleskörű érdeklődéssel, jó kézügyességgel, és mindig a helyén volt a szíved a páciensekért.

Ha nem változtál sokat az elmúlt években, akkor mindennek rendben kell lennie. Sok sikert kívánok Neked!

Prof. Dr. Gernold Wozniak

dr. Lehoczky Győző, sebész-traumatológus szakorvosjelölt 2016-01-03 - 11:56

Kedves Gergő !

Minden jót kivanok Neked és az egész csapatnak az ùj évre is. Egyre nagyobb szukseg van otthon az igényes plasztikai sebészetre, és a tudását továbbadó szaktekintélyre.  Örülök hogy van elöttünk jó példa.
Bízva benne, hogy példád nyomában nemsokára mi is képesek leszünk érdemileg letenni az asztalra, küldöm öszinte üdvözletemet Luganobol.

dr. Lehoczky Győző sebész-traumatológus szakorvosjelölt

dr. Léderer László, sebész és gyermeksebész főorvos 2015-08-31 - 11:55

Tisztelt Olvasók !

2015. májusában dr. Pataki Gergely esztétikai plasztikai műtétet végzett rajtam szövődménymentesen, kiváló eredménnyel. Megcsodálhattam briliáns, atraumatikus műtéti technikáját. A gondos elő-és utókezelés csak hab a tortán. A munkatársak kiválasztása és a gellérthegyi műtő-rendelő kiváló szervezésre és hasonló jóizlésre vall. Bárkinek jó szívvel tudom ajánlani Pataki doktort, nem fog csalódni!!!

Üdvözlettel,

dr. Léderer László, sebész és gyermeksebész főorvos

Dr. Legeza Péter, érsebész rezidens 2015-08-24 - 11:54

Pataki Gergely személyében egy rendkívül jó, mindig tökéletességre törő sebészt, határozott elképzelésekkel bíró vezetőt, türelmes, bármikor örömmel rendelkezésre álló kollégát, mentort ismertem meg.

Már orvostanhallgatóként is volt lehetőségem betekintést nyerni a praxisában folyó munkába. A páciensekkel való kommunikáció, a kezelések megtervezése, végrehajtása és a kontrollok menete mind olyan kiemelkedő, pozitív példaként szolgáltak számomra, amely az egész pályám során meghatározó, és követendő lesz. Kitartó precizitása, koncentrációja, jó döntéshozó képessége hatalmas motivációt jelentenek a sebészi szakma elsajátításában. Köszönettel tartozom a sok műtőben eltöltött óráért, ahol rengeteget tanulhattam Tőle!

Dr. Magyar Sarolta 2015-08-19 - 11:54

Ismeretségünk gyermekkorunkra nyúlik vissza, ám később, orvosként, a szakmai szemléletmódunk hasonlósága révén közelebbi munkaviszony alakult ki köztünk. A plasztikai sebészetben tanítómesterem, aki professzionális munkája során szerzett tapasztalatait, kiforrott technikáit önzetlenül megosztja velem, és ezek tökéletes gyakorlására ösztönöz. Munkabírása határtalan, pillanatig sem elégszik meg a 99%-os munkával. És mivel tevékenységünk során a páciens gyógyulási folyamataiban van épp elég bizonytalansági tényező, ez a fajta hozzáállás elengedhetetlen a jó eredmény érdekében. Jó látni, hogy páciensei elégedettek!

Dr. Papp György, gyermeksebész 2014-12-12 - 11:53

Dr. Papp György vagyok, gyermeksebész, 62 éves. Helyzetem kissé más mint az általános, mert úgy ismertem meg Dr. Pataki Gergelyt hogy láthattam munka közben is, a gyermeksebészeten. Láttam hogyan operál súlyos égés, sérülés, stb. utáni heges, vagy veleszületett, elváltozásokat és milyenek az azonnali és a későbbi végleges eredménnyei. Hallottam amint tájékoztatja a betegeket a beavatkozásról, a gyógyulás folyamatáról és a várható eredményekről. Láttam műtőben, és az utókövetést, gondozást a műtétek után. Elhivatottsága, hozzáállása , empátiája példás.
Ezek után természetes hogy, az engem nagyon zavaró, megereszkedett, felső szemhéjam műtéti megoldását és arcom mikrostrukturális sajátzsír töltését Tőle kértem.
A beavatkozás helyi érzéstelenítésben is elviselhető, az ezt követő néhány nap kellemetlenségei is elfogadhatóak voltak. Az eredmény viszont tökéletes.
Teljes szakmai tapasztalatom birtokában csak ajánlani tudom mindenkinek.

Dr. Papp György

dr. Gaál Katalin belgyógyász, reumatológus Nagykanizsa 2013-05-18 - 11:52

Orvosként tudjuk, hogy egy bőrdaganat (akár anyajegy) eltávolítása szépen, milyen kihívás, főként egy gyermeknél. A kialakuló hegek előre kiszámíthatatlanok.
Köszönetünket és elismerésünket szeretnénk kifejezni dr. Pataki Gergely plasztikai sebésznek, amiért kisfiúnk bőréről néhány anyajegyet eltávolított.
A beavatkozás előtt egyszerűen és a kisgyermek számára is érthetően magyarázta el, pontosan mi is fog történni.
Nyugodt és kedves szavai, ugyanakkor komoly, határozott, mégis kellően empatikus viselkedése teljesen eloszlatta gyermekünkben a kezdeti félelmet és feszültséget. A műtétet precízen, biztos kézzel végezte el. A sebgyógyulás folyamán a kontrollvizsgálatok során is rendkívül alaposan ügyelt minden részletre. Teljes mértékben elégedettek vagyunk az ígért és elért eredménnyel. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek a Doktor urat. Akinek plasztikai sebészre van szüksége, forduljon hozzá bizalommal!

Dr. Fadgyas Balázs, Gyermeksebész szakorvosjelöl 2012-02-20 - 11:52

Kedves Gergő!
Szeretném itt is megköszönni a segítségedet, tanításodat, melyet a plasztikai sebészet 4. pillérében nyújtottál, ld. gyermek kézsebészet. Szabadidődben sokszor asszisztáltál nekem, mely során nagyon sok hasznos tanáccsal láttál el. Remélem még sok közös műtétünk lesz és sok fortélyt leshetek el Tőled.
Üdvözlettel:
Balázs
(Dr. Fadgyas Balázs – Gyermeksebész szakorvosjelölt)

Szalayné Takács Sára, Főnővér 2012-02-19 - 11:51

Kedves Doktor Úr!
A pár év együtt töltött munkaviszony során megtanított arra, hogy egy orvos lehet emberséges és jó.
Örörök hála érte!
Üdvözlettel: Szalayné Saci
A Föv. Önk. Szt. István és Szt. László Kh. Égési és Plasztikai Sebészeti Osztály, Intenzív Részlegének korábbi Főnővére

Dr. Pelényi Attila, (leköszönő) osztályvezető főorvos 2012-01-28 - 11:50

Tisztelt Kollégák! Kedves Olvasó!

Magam, taposván a 70. évem végét és még mindig aktívan, eddig is sok-sok
éven át láttam el munkatársaimmal együtt égésbetegéget és az égések után
kialakult hegek plasztikai beavatkozásait valamint fejlődési rendellenességeket.

Nagyon sok sérültünk jár vissza hozzánk továbbra is.
“Fiatal” plasztikai sebészünk mindannyiunk megelégedésére dolgozik
velünk, ha szükséges, mindig igénybe vesszük munkáját! Ismervén
szakmai felkészültségét, hozzáállását, gyermekszeretetét, ha módom
lenne sem cserélném le senkire.

Tisztelettel,

Dr. Pelényi Attila
(leköszönő) osztályvezető főorvos
Gyermeksebészeti és Traumatológiai Osztály
Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórháza

 

Jakab Csilla, szakápolónő (nővér) 2011-07-07 - 11:48

Kedves Dr. P.G.!
Nagyon sokáig vártam arra, hogy bele merjek vágni a hasplasztikába, sok kollégánál jártam, de senki nem tudott úgy megnyugtatni és biztatni mint Te! Így másfél év távlatából életem legjobb döntése volt, hogy belevágtam, belevágtunk:).
Ezúton is szeretném megköszöni az irántam tanúsított maximális odafigyelést, törődést, mind a műtét alatt és nem utolsó sorban az utána követő nem éppen könnyű időszakban.
A heg már szinte alig látszik, éljen a bikini, amit hála Neked most már bátran felveszek :).
Hölgyeim, Uraim ! Ha igazán empatikus, “ember és beteg” -központú orvost keresnek, itt megtalálták !!!
Köszönettel és szeretettel:  Jakab Csilla, szakápolónő (nővér)

Dr. Benedek György, sebész, osztályvezető főorvos 2011-06-25 - 11:47

Tisztelt Olvasó !

Mint dr. Pataki Gergely plasztikai sebész egyik korábbi főnöke az alábbiakat tudom Róla mondani. Sok-sok évvel ezelőtt, mint szakvizsga előtt álló orvos keresett meg, azzal a kéréssel, hogy szakvizsgájához nyugat-európai szinten szeretné  szakmáját megtanulni, ez szokatlan volt akkor egy fiatal orvostól.

Szakmáját valóban nyugat-európai szinten megtanulta, kitűnt a betegekhez való emberségével és hivatástudatával.
Bármikor, bárkinek javasolni tudom, hogy orvosi és kiváltképp plasztikai sebészeti problémájával forduljon Hozzá bizalommal, nem fog csalódni.

Hatvani Dorottya, gyógytornász 2011-06-21 - 11:46

Dr. Pataki Gergely személyében egy rendkívüli, nagy tudású, ambiciózus és empatikus orvost, egy csodálatos embert ismerhettem meg. 2007-ben történt egy kutyaharapásos kézsérülésem, a jobb kezem mutatóujja roncsolódott. Ezt primeren ellátták és megoperálták, azonban a műtét után egy évvel is nagyon érzékeny volt az ujjam. Nem tudtam vele fogni, fájdalmas volt az ujjam végét bármihez hozzáérinteni. Ekkor konzultáltam Pataki doktorral, aki egy lebeny átültetéses plasztikai műtétet javasolt. Kollégaként nagyon alapos felvilágosítást kaptam a műtéti eljárásról, a lehetőségeimről, a kockázatokról. A műtét időpontjának kiválasztásakor is nagyon körültekintő volt. A téli szabadságaim szempontjából a lehető legalkalmasabb időpontot választottuk, hogy minél kevesebb idő essen ki a munkámból, ill. a pénzkeresetből. Az operáció előtt és után is bejött hozzám, a kórterembe, rám nézett még haza indulás előtt is, és másnap reggel nálam kezdte a napot az első kötéscserével. Ezután naponta, később hetente konzultáltunk az állapotomról. Ő mindig nagyon kedvesen és nagy-nagy odafigyeléssel foglalkozott velem. Minden kérdésemre választ kaptam, és bár rengeteg páciense, ill. munkája volt, mindig volt rám 5 perce. A kezemet azóta sokkal jobban tudom használni, már nem rándulok össze a fájdalomtól, ha véletlenül hozzáér valami. Nem tudok neki elég hálás lenni, amiért segített nekem. Akkor is és azóta is csak jó szívvel tudom őt ajánlani bárkinek.

 


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.