vissza a bejegyzésekhez

Közepes mellre buknak a férfiak

Hírek 2013. április 05.

Magyarország — A Blikk dr. Pataki Gergely plasztikai sebészt kérdezte. Pataki Gergely doktor szerint már a magyar hölgyek sem óriás keblekre vágynak.

Férfiak milliói esnek naponta áldozatul a nők leghatásosabb fegyverének, a kerekded mellek látványának.

A hölgyek pedig próbálnak is élni a lehetőséggel, és plasztikai műtétekkel, vagy trükkös melltartókkal minél nagyobb kebleket varázsolnak maguknak. Ám most kiderült: lehet, hogy mindez hiába van! A Westminster Egyetem kutatói szerint ugyanis a közepes, vagyis a B és a C kosárméretű mell a nyerő. A legtöbben, a megkérdezettek 32, 7 százaléka a közepes méretű keblekre szavazott

A vizsgálat során 361 heteroszexuális, 18-68 év közötti férfinek öt eltérő mellméretű nő háromdimenziós képét mutatták meg, majd azt kérdezték a férfiaktól, melyiket találják a legvonzóbbnak. Kiderült, hogy az alanyok 32,7 százaléka a közepes méretű kebleket találta a legvonzóbbnak, míg a legnagyobb melleket a férfiak 24,4 százaléka, a kicsi ciciket pedig a férfiak 15,5 százaléka részesítette előnyben – összegezte az eredményeket a kutatás vezetője. Viszont ha ez igaz, a magyar nők pórul jártak! Egy korábbi felmérés szerint ugyanis átlagosan D kosármérettel büszkélkedhetnek, és ezzel a világ legnagyobb mellű női közé tartoznak.

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész szerint már a magyar hölgyek sem óriás keblekre vágynak.

– A mell méretét és formáját mindig a mellkashoz és az egész testhez kell viszonyítani. A férfiak többsége a közepes méretet és a természetes formát kedveli, ezért is főleg az anatómiai, csepp alakú szilikon implantátumokat javaslom a hozzám forduló nőknek. A kés alá fekvők ma már általában nem a hatalmas méreteket kérik. A meglévőnél nagyobb, de természetes melleket – átlagosan 320-350 köbcentist – szeretnének – magyarázta a plasztikai sebész. A szexológus szerint a szép, formás, természetes mellek tetszenek legjobban a férfiaknak. Pataki doktor szerint a magyar nők kivételes szépségük mellett rendkívül jó adottságokkal rendelkeznek mellforma és mellméret szerint is. A plasztikai sebész különböző országok férfiainak véleményét felmérve, jutott arra a következtetésre, hogy a magyar nők mellformája, arányai egy az egész világra kiterjedő szépségideált testesítenek meg.

A fenti vizsgálatból kiderült, hogy a terjedelmes méretű kebleket a férfiak 24,4 százaléka jutalmazta. A kis cicik mindössze a szavazók 15,5 százalékának jött be.

– Mivel a közepes méretű kebleknek a legszebb az alakja – nem olyan nehezek, hogy hamar megereszkedjenek, viszont szép kerekdedek – ez vonzza a legtöbb tekintetet. Az óriás keblek viszont vagy lógnak, vagy plasztikázottak, ami a legtöbb férfinak nem tetszik – szögezte le Rusz Edit szexológus.

 

 

 

Blikk, 2013. április 5. szombat. ( D. V.)
(a teljes szöveg)
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/kozepes-mellre-buknak-a-ferfiak-2182961


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.