vissza a bejegyzésekhez

Miss Bikini szépségverseny: szikrázó napsütés, gyönyörű lányok (Kisalföld)

Hírek 2011. augusztus 12.

Enesei résztvevő is indult a Miss Bikini Hungary szépségversenyén, ahol csinos bikinis lányok sereglettek a budapesti Margitsziget Palatinus Strandjára vasárnap.

Az ott fürdőzők meg is lepődtek, hogy honnan termett itt hirtelen ennyi csinos lány. Az időjárás is kegyes volt, így mindnyájan felsorakozhattak és bemutathatták szépségüket. Némelyeknek a lába, másoknak a háta és dekoltázsa volt különösen esztétikus. A napfényben megcsillanó szép testek, ringó csípők mosolyt varázsoltak a strandolók arcára. A verseny győztese Kálmán Szilvia lett, aki a legszebb láb kategóriában is nyert.

A koronát a zsűri elnöke, dr. Pataki Gergely plasztikai sebész, a Kútvölgyi Premium Egészségközpont és Kórház plasztikai sebészetének vezetője helyezte a fejére. Pataki doktor számos szépségversenyen zsűrizik; portálunk Tőle kérdezett a verseny részleteiről:

– Plasztikai sebészként hogy tekint a versenyző lányokra? Milyen kritériumok alapján pontoz?

– Elsősorban szakmai szemmel nézem őket. A szép arányok, az egyéni variabilitás sokszínűsége inspirál. A szépség, a szimmetria, az ideális formák és arányok, melyeknek együttese teremti meg a kisugárzás harmóniáját, jelentős szerepet játszanak tevékenységemben. Ezek a pontozás kritériumai is. Számomra ezek a versenyek állomások a Női Szépség megismerésének soha be nem fejeződő útján és hozzájárulnak ahhoz, hogy pácienseim igényeit is minél jobban megismerhessem. A sok szép lány mindig megihlet. A magyar lányok páratlan szépsége egyébként is világszerte ismert. Ezt a természet ajándékának tartom, genetikai sokszínűségünk egyik ékes bizonyítéka, melyre büszkék lehetünk.

– Hogyan lett a Miss Bikini Hungary Szépségverseny zsűrielnöke?

– Talán a szakmámból adódik ez; hiszen a szépség megtartásával, helyreállításával és tökéletesebbé tételével foglalkozom. A főszervező, Répás Lajos harmadszor kért fel, hogy szépségversenyein vállaljam el a zsűrielnök szerepét. Megtiszteltetésnek tartom a felkérést és igyekszem eleget tenni a feladatnak, hiszen a főszervezőhöz hasonlóan, nekem is az az alapelvem, hogy egy igazi megmérettetésben, a versenyek nyertesei szakmai és művészi alapon kiválasztott hölgyek legyenek. A zsűri összetétele és a szavazás menete szerintem biztosítja ezt.

Forrás: kisalföld.hu

 A vasárnapi verseny győztese tehát a 17 éves Kálmán Szilvia, aki fodrásznak tanul. A tapasztalt versenyző első és második udvarhölgye Tóth Angéla (16), illetve Szalai Evelin (16) is, akik fiatal koruk ellenére mind, mind megjártak már több rangos szépségversenyt is.
 

Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.