fbpx
vissza a bejegyzésekhez

MissFit 2017 Szépségverseny

Blog 2017. június 17.

A MissFit 2017 szépségversenyen a sportos külső fontos szempont a döntősök és a helyezettek kiválasztásakor. A képek a napokban döntősöknek szervezett tatai felkészítő táborban készültek, ahol a szépség trendjeiről és a magyar nők egyedülálló szépségéről beszélgettünk…kitértünk a plasztikai sebészet csodálatos lehetőségeire és annak veszélyeire is!

Szoktuk mondani: a magyar nők a legszebbek. Szerintem a világon a legszebbek a Kárpát-medencén belül, vagy attól párszáz kilométer távolságban élő nők; elsősorban a magyar, az ukrán, a horvát nők, ez pedig főleg óriási genetikai diverzitásunknak köszönhető. Ezen a helyen keveredtek leginkább a különböző népcsoportok. Ennek egyik fő okaként pusztai őseink vándorló életmódja és az úgynevezett „kalandozások” jelölhetők meg. A nagy vérkeveredés áll a magyar nők kivételes szépségének hátterében. Az ázsiai gének keveredtek a meghódított területek (szicíliai, luzitán(portugál) lakosságának génjeivel. Később a tatár, kun, szláv, német, török gének aránya növekedett. A genetikai sokszínűség pedig meghozta a maga gyümölcsét. Tapasztalatom, hogy egymástól távoli földrészeken élő férfiak is a magyar nőket találják a legvonzóbbnak, ha sok közül választhatnak. Fotósok, akik megörökítik a szép magyar nőket, arra hívták föl a figyelmemet, hogy országunkban Kecskeméten és Székesfehérváron élnek a legszebb nők. Talán azért, mert arrafelé fontos hadiutak vezettek, és a kalandozó nemzetből Európa közepén lévő befogadó nemzet is lettünk….(?)

Előre nézve (a negyedik képen) látszanak: a döntős lányok, Szepesi Gyuri a főszervező-tulajdonos, Miki az elmaradhatatlan és mindig mindenkire mosolyt varázsoló fotós, és az állítólag Rogán Antal által is használt helikopter….

Hátra nézve a geopark fölé magasodó “megszilárdult békesség”….. A tatai Kálvária-domb Geológiai Természetvédelmi Terület Európában is egyedülálló. 60 millió év megkövesedett nyomát tanulmányozhatjuk.


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.