fbpx
vissza a bejegyzésekhez

Műtét nélkül, 5 perc alatt „plasztikáz” orrot Kylie Jenner orvosa

Kommentárok 2015. december 05.

Utánajártunk, hogy új módszerével tényleg piszébbé tud-e tenni a hollywoodi sztárdoki. (A JOY magazin internetes kiadásának cikke.)

Mi a közös Sofía Vergarában, a Kardashian lányokban és a Született feleségekfőszereplőiben? Annyi biztos, hogy mindannyian rendszeresen Dr. Simon Ourian keze alá fekszenek.

A címlapsztárok szépségének őre nem a műtéti eredményeiről ismert, hanem másfajta megoldásokat részesít előnyben: feltöltőanyagokat használ a ránctalanításhoz és az ajkak dúsításához – sőt, most már az orrformáláshoz is!

Dr. Ourian nagyjából fél- és egymillió forint közötti összeget kér el azért, hogy helyzettől függő mennyiségű hialuronsavat fecskendezzen az orr megfelelő részeibe, így a páciensek az operáció viszontagságai nélkül szépülhetnek.

Érdekes, hogy bár a feltöltő anyag elvileg növeli a térfogatot, az arányok kiegyenlítődése miatt mégis sokkal kisebbnek tűnhet tőle az orr. Az eljárásnak viszont hátránya is van, hiszen messze nem jár végleges eredménnyel – ám elvileg éppen ez teszi ideálissá azok számára, akik csak tudni szeretnék, hogyan festene rajtuk egy formásabb nózi.

Hogy gyakorlatilag mi a helyzet, arról megkérdeztünk egy hazai szakértőt is…

„Nem szerencsés, ha esztétikai bőrgyógyász végez az orron alakformáló műtétet, mert a szakmája alapvetően belgyógyászati eredetű, s az orr egy rendkívül bonyolult szervünk, ahol elsősorban nem a bőr, hanem az alatta fekvő porcok és csontok elváltozásai okozzák a problémát. Hialuronsavval és botoxszal csak kismértékben, rövid ideig lehet változtatni az orr alakján. A módszer nem alkalmas az orr aszimmetriájának és komolyabb formai elváltozásainak kezelésére. Szakmai szempontból nehéz következtetést levonni az oldalnézeti képből” – mondta el nekünk Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész.

A fotókon egyébként a beavatkozást kipróbáló Joanna Della-Ragione látható, aki a Daily Mailinternetes kiadásában tette közzé tapasztalatait, és némileg reklám jellegű írásában még Dr. Ourian Instagram-követőinek számára is kitért.

(SAV, joy.hu)


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.