fbpx
vissza a műtétek,kezelések oldalra

Botox kóros izzadás megszüntetésére

Az egyik legeredményesebb módszer

Kórosan fokozott hónalji izzadás megszüntetésére az injekciós botulinum toxin (botox) kezelést tartják ma a legeredményesebb módszernek.

Tenyérre és talpra is

A készítmény nagyon vékony tű segítségével, apró adagokban kerül beadásra a bőrfelszín alá. A kóros izzadás (hiperhidrózis) a kezelés után 1 héttel teljesen megszűnik, vagy – egyéntől függően – lényegesen javul. A hónalji botoxkezelés hatástartama 6-12 hónapig terjedhet. Amennyiben hatása gyengülni kezd, a botox injekció megismételhető. A kóros tenyéri és a talpi izzadás is befolyásolható. A botoxszal történő izzadásgátlás nagymértékben javítja a páciensek életminőségét.

A plasztikai sebész válaszol

Tisztelt Doktor Úr! Olvastam az ön honlapján, hogy a túlzott izzadás botoxos kezeléssel megszüntethető, illetve mérsékelhető talpon, kézen, hónaljban. Nekem olyan problémám lenne, ami nem az említett területeken van sajnos! A legkisebb fizikai megterhelés esetén is illetve nyáron nagy melegben még ez sem kell hozzá, a fej, homlok, mellkas, hát, és ami leginkább zavar az a fenék részen nagyon erőteljesen izzadok! Ez azért is kínos, mert gyakorlatilag leülni sem merek sehol, mert ha fel kell állnom, akkor nedves marad utánam a pad, szék, vagy bármilyen ülő alkalmatosság! Elég stresszes életet élek, ez tény, de szeretném megkérdezni, hogy botoxos kezeléssel a fentiekben leírt testrész is kezelhető-e? Válaszát előre is nagyon köszönöm! Tisztelettel: Attila

Tovább a válaszhoz 2016-04-26

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.