fbpx
vissza a műtétek,kezelések oldalra

Vádliformálás

Vékonyabb, vastagabb, íveltebb lábszár

A vádliplasztika és lábszárformázás ideális megoldás mindazoknak, akik szeretnék, ha a lábszáruk formásabb, például a bokánál vékonyabb, vagy az izmos résznél íveltebb lenne.

Azok számára is jó megoldás, akik vékony, alaktalan vádlijukat szeretnék formássá tenni, illetve veleszületett probléma vagy valamilyen baleset, sérülés miatt aszimmetrikussá vált lábszárukat kívánják újra szimmetrikusnak látni.

 

Több irányú formázás

A lábszár több irányú formázása lehetséges. Vastag térd és boka esetén a lábszár formázásához vékony kanüllel végzett zsírszívással kitűnő eredmények érhetők el.

 

Saját zsír vagy hialuronsav

Saját zsír átültetésével történő vádlivastagítás abban az esetben javasolt, ha a test más területén zsírszívással történő alakformálás szükséges.

Az egyik leggyakoribb lábszárformázó eljárás a szilikon implantátum beültetése. Vádlivastagítás végezhető még kifejezetten a vádli feltöltésére is gyártott HYAcorp felszívódó hialuronsav injekcióval, de ez a töltőanyag 2 év alatt fokozatosan felszívódik, így a formálni kívánt terület újratöltése szükséges.

A plasztikai sebész válaszol

T. Doktor Úr! 46 éves elmúltam, 4 gyermeket szültem. A 158 cm-es magasságomhoz 56 kg vagyok. A hasamról leszívott zsírt szeretném a vádlimba átültetni, ami alkatilag formátlan, pedig rendszeresen futok, de nem alakult szépen a lábformám. Tanítónőként dolgozom, így bármikor nem tudok kivenni szabadságot, de van téli szünetem, tavaszi és nyári. Mikor érdemes megcsináltatni, hogy a munkában ne hátráltasson? Katalin

Tovább a válaszhoz 2014-11-26

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.