vissza a műtéti helyszínek oldalra

Duna Medical Center

A Duna Medical Center az első olyan magyarországi magán-egészségügyi intézmény, amely programozott műtéti beavatkozásokat és kezeléseket biztosít majd szinte valamennyi orvosi szakterületen, így a plasztikai sebészet területén is. A DMC-ben Pataki doktor által vezettett csapat kezdte meg a plasztikai sebészeti műtéti ellátást.

A Duna Medical Center már működő szakrendelésein és sebészeti központjában ultramodern felszereléssel fogadjuk Önt is, megértő gondossággal, hogy a műtéte előtti és utáni időszaka a legnagyobb nyugalomban és biztonságban teljen.

A Duna mellett, a Nemzeti Színház mellett található a Centrum épülete. A 2015-ben alapított klinika professzionális műtőjével, kiváló szakértelemmel rendelkező személyzetével, barátságos szobáival több ezer páciensnek segített a gyógyulásban, megújulásban.

Európai színvonalú egészségügyi szolgáltatások, felkészült, magasan képzett munkatársi közösség, és a legmodernebb eszközökkel felszerelt exkluzív magánkórházi ellátás várja Önt az erre a célra létrehozott emeleteken.

Nagyon fontos szempont, hogy a műtétek hátterében a klinikai körülmények itt is biztosítottak, mivel a magas szakértelmen kívül azonnal rendelkezésre áll a Duna Medical Center teljes eszközparkja és a szakorvos csapat. Plasztikai műtéteink így maximális kényelemben és biztonságban történnek.

A kórház magán finanszírozású, illetve magán-egészségügyi biztosítással rendelkező betegeket fogad.

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.