vissza a műtéti helyszínek oldalra

Kútvölgyi Premium Kórház

A Pataki doktor vezetésével működő Kútvölgyi Premium Plasztikai Sebészet műtéti tevékenységét magánklinikai körülmények között végzi a Semmelweis Egyetem fő oktatási intézményében, a Kútvölgyi Klinikai Tömbben (Kútvölgyi Kórház) 2010-óta.

Európai színvonalú egészségügyi szolgáltatások, felkészült, magasan képzett munkatársi közösség, és a legmodernebb eszközökkel felszerelt exkluzív magánkórházi ellátás várja Önt az erre a célra létrehozott emeleten.

Az évről-évre növekvő belföldi és külföldi pácienseink száma jelzi, hogy szükség van ilyen teljeskörű, a legjobb ellátást biztosító igényes kórházi környezetre.

Plasztikai sebészeti és szépészeti kezeléseinket elegáns, kellemes környezetben és oldott légkörben vehetik igénybe pácienseink.

Nagyon fontos szempont, hogy a műtétek hátterében a klinikai körülmények biztosítottak, mivel a magas szakértelmen kívül azonnal rendelkezésre áll a Kútvölgyi Kórház teljes eszközparkja és a szakorvos csapat. Plasztikai műtéteink így maximális kényelemben és biztonságban történnek.

A plasztikai sebészeten kívül a Kútvölgyi Premium Egészségközpont és Kórház magánklinikai keretein belül működik a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászat Magánklinika, valamint a Premium Dental fogászat.

1125 Budapest, Kútvölgyi út 4.


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.