vissza a műtéti helyszínek oldalra

Szt. Lukács Magánkórház

Budapest pesti oldalán, a Honvédkórház (korábbi Állami Egészségügyi Központ) tőszomszédságában épített magánkórház 2013-ban kezdte meg működését, és jelenleg az ország egyik legnagyobb ágyszámmal működő három emeletes magánintézménye.

Az első műtétet Pataki doktor végezte a kórházban. Az azóta eltelt időszak és az elégedett páciensek kiemelkedően magas és egyre növekvő száma bizonyítja az intézmény létjogosultságát, hogy szükség van az ilyen teljes körű plasztikai ellátást biztosító igényes kórházi környezetre a főváros pesti oldalán is.

Jelenleg a kórház főtevékenysége a plasztikai sebészet, az idegsebészet és az ortopédiai műtétek, melyeket az ország legkiválóbb szakemberei végeznek.

Magas színvonalú és a legmodernebb eszközökkel felszerelt exkluzív magánkórházi ellátás várja magyar és külföldi pácienseit. Az intézmény vezetői igen nagy hangsúlyt helyeznek a felkészült, magasan képzett és maximálisan empatikus munkatársi közösségre és ennek fenntartására. A diszkréció itt “nem adott” esetben járó kiegészítő szolgáltatás, hanem alapkövetelmény. Plasztikai sebészeti ellátást szolidan elegáns, kellemes környezetben és oldott, nem túlzsúfolt légkörben vehetek igénybe pácienseink. Plasztikai műtéteink így maximális kényelemben és biztonságban történnek.

A Kórházban Pataki doktor vezetésével karitatív tevékenység is folyik.

A műtői csapatot a legmodernebb műtéti eljárások asszisztálására képezték ki, ezzel egyedülállóan professzionális a stáb. A plasztikai sebészet eszközparkja szintén az elérhető legmodernebb berendezésekkel rendelkezik (pl. ultrahangos szike, Power Assisted – vibrációs zsírleszívás tumeszcens technikával, antibakteriális fonalak stb.).

Mit kínál a Szent Lukács Magánkórház?

  • Esztétikai, valamint helyreállító műtéteket végzünk a legmodernebb eszközökkel.
  • Biztonságos körülmények között segítünk Önnek a megszépülésben, felépülésben.
  • A Szent Lukács Magánkórházban európai színvonalú szolgáltatást nyújtó kórházi körülmények várják Önt, teljes diszkrécióval.
  • A kórház Pest jól megközelíthető, központi helyén található, így a vizsgálatokra, műtétekre kényelmesen juthat el.
  • A konzultációk során Önnel közösen választjuk ki az igényeinek megfelelő terápiát, beavatkozást.
  • Modern, prémium minőségű anyagokat használunk, a legkorszerűbb műtéti eszközök állnak rendelkezésünkre (pl. ultrahangos szike, vibrációs zsírleszívás tumeszcens technikával, antibakteriális fonalak stb.).
  • A világ vezető implantátum gyártó cégeinek termékeivel dolgozunk, de függetlenek vagyunk az implantátum forgalmazóktól.
  • Teljes mértékben egyénre szabott műtéteket végzünk. Kórházunkban együttműködünk más orvosi szakágakkal, ez is hozzájárul ahhoz, hogy személyre szabottan tudjuk kezelni a speciális problémákat.
  • Szakmailag kiválóan felkészült, páciens-központú csapat várja Önt.

Hogyan történik az ellátás?

A plasztikai sebészet munkatársai a műtét napján fogadják a kórházban. A beavatkozást követően egy-két napot kell még benn tölteni. Az első kontrollra három-négy nap után kerül sor. A varratszedés a beavatkozástól számított 2. vagy 3. héten válik esedékessé.

Parkolási lehetőségek: a Kartács utcában fizetős parkolóhelyek állnak rendelkezésre a kórház előtt. Igény és lehetőség szerint a kórház udvarában ingyenes parkolást biztosítunk.

1139 Budapest, Kartács u. 1-5.

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.