vissza a bejegyzésekhez

Nyomozás: hová tűntek Ördög Nóri keblei?

Kommentárok 2015. január 20.

Vadítóan szexi, mégis meglepően fiús megjelenéssel lepte meg Ördög Nóra a Rising Star nézőit a vasárnap esti elődöntőben – legalábbis mellmagasságban – figyelt fel a jelenségre a Blikk.

A lap részletezi is: “Amikor oldalról mutatta a kamera, a kétgyermekes anyuka keblei valósággal eltűntek a vállban, és csípőben is feszes ruha köztes részében. Különös, hiszen ahogy azt korábban láthattuk, a gyönyörű műsorvezető ideális méretekkel lett megáldva”.

A Blikk azonnal utána is járt az okoknak:

“– Ez egy lábcentrikus, aszimmetrikus kosztüm, amelynek a mintázata is hozzájárult ahhoz, hogy bizonyos szögből úgy tűnhet, mintha Nóra keble kisebb lenne, de összességében pompásan nézett ki – magyarázta Holdampf Linda, a produkció stylistja, és hozzátette. – Elég sok mellet láttam már, és állíthatom, Nórinak nagyon formás keble van. A műsorban még adunk rá olyan ruhát, amelyben ezt igazolni is fogja – mondta a stílustanácsadó.+

A női mell a szülések és szoptatások következtében nagymértékben változik, „elfogy”, ennek orvoslására a plasztikai sebészek mellfelvarrást, implantátumot vagy a sajátzsír visszatöltését, esetleg ezek kombinációját javasolják – válaszolta a a lap megkeresésére dr. Pataki Gergely plasztikai sebész, aki azt is hozzátette: természetesen a ruhától is függ a mell kinézete, hiszen egy push up melltartó ugyanúgy méretváltoztató lehet optikailag, mint egy kimonóra hajazó leszorító ruha.

– Én szerettem a vasárnapi szettemet, jól éreztem magam a ruhában – üzente Ördög Nóra a Blikken keresztül, a lap portálján a “melltelenítő” ruha is megtekinthető.

(nepszava.hu)


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.