fbpx
vissza a bejegyzésekhez

Ötven éve csak nőnek-nőnek a női keblek – az arányosság fontos Pataki Gergely szerint

Hírek 2013. október 09.

“dr. Pataki Gergely plasztikai sebész mindig az arányosságot tartja szem előtt, így a mell méretét és formáját a mellkashoz és az egész testhez viszonyítja. ” (Bors, 2013.09.12)

Tágra nyílt szemmel mustrálhatják a mai öregurak a fiatal hölgyeket. Egy ausztrál kutatás szerint ugyanis az ötvenes évek óta jelentősen megnőttek a női keblek. Tegyük hozzá, sok férfiember örömére. Ausztráliában végzett kutatások szerint nőtt a nagyobb melltartó-kosárméretek kereslete. Manapság a nők negyven százaléka D vagy annál is nagyobb kosárméretű melltartót vásárol magának, míg az ötvenes években még csak a B-s volt a legkelendőbb. Mindez egy most készült melbourne-i kutatásból derül ki. Még az ötvenes évek szex­bombáját, Marilyn Monroe-t sem áldotta meg a teremtő olyan impozáns keblekkel, mint amilyennek a filmeken és fotókon látszott. A színésznő ezért egy különleges melltartót, a mai push-up változatok ősét hordta, amely megemelte a keblét.

Ezt tulajdonképpen igazolhatom, hiszen klinikánkon az egyik legkeresettebb beavatkozás a mellnagyobbítás.

Persze sokan a szilikont és a szikét választják a keblük méretének növeléséhez. – Már lassan tíz éve, hogy kés alá feküdtem, de ezt azóta sem bántam meg – mondja a Borsnak Gaál Noémi. A TV2 időjósa elsősorban a tökéletesebb önképformálás miatt vállalkozott a műtétre.

– Mivel nem vagyok az extremitások híve, ennél nagyobb kebleket semmiképpen nem akartam, ezt viszont Miki, a párom is nagyra értékeli – mosolyodik el Noémi.

A plasztikai sebész szerint klinikájukon az egyik legkeresettebb beavatkozás a mellnagyobbítás.

– A magyar nők kivételes szépségük mellett rendkívül jó adottságokkal rendelkeznek mellforma és mellméret szerint is – nyilatkozta a Borsnak dr. Pataki Gergely plasztikai sebész, aki hozzátette: mindig az arányosságot tartja szem előtt, így a mell méretét és formáját a mellkashoz és az egész testhez viszonyítja. Szerencsére.

Ugyanakkor én a az arányosság híve vagyok, a mell méretét és formáját mindig a mellkashoz és az egész testhez kell viszonyítani. A magyar nők kivételes szépségük mellett rendkívül jó adottságokkal rendelkeznek mellforma és mellméret szerint is. Tapasztalataim szerint a magyar nők mellformája, arányai egy az egész világra kiterjedő szépségideált testesítenek meg. A plasztikai sebészeti beavatkozások elfogadottságával nőttek a mellméretek is, de nem olyan mértékben mint az Egyesült Államokban, vagy Ausztráliában.

Nálunk, mint Európában általában a nők többsége a közepes méretet és a természetes formát kedveli, ezért főleg az anatómiai, csepp alakú szilikon implantátumokat javaslom a hozzám forduló hölgyeknek. Nálunk a felhasznált implantátumok átlagos mérete 320-360 köbcenti.

 

Forrás: http://www.borsonline.hu/cikk.php?id=80819 (Bors, 2013.09.12)

 


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.