fbpx

Vendégkönyv

 1. Fiúként, 2 hónappal a mellkisebbítő műtét utàn remekül èrzem magam, visszatért az önbizalmam, több mint két éves szenvedésnek vetett véget a doktor úr maximális szakmai hozzáértésével. Csak ajànlani tudom mindenkinek!

 2. Szoptatás implantátummal …Viszonylag korán lett implantátum a mellemben, mert nagyon szerettem volna szebb és nagyobb melleket. Ezt a mai napig nem bántam meg. Hezitáltam is sokat, mint mások, hogy majd talán szülés után kellene, mert
  tudtam, hogy szeretnék gyerekeket és azt is tudtam, hogy nem szeretném a babáimat tápszerrel etetni…A baba viszonylag későn jött, 34évesen lettem anya és már 15hónapja szoptatok implantátummal. A kisbabám 1éves koráig szinte csak anyatejet volt hajlandó enni, annak ellenére, hogy fél éves kora óta próbálkoztunk a hozzátáplálással …4300g volt, amikor megszületett és 1éves korára lett 12kg. Megnyugodtam, mivel én magam is csak 48kg vagyok, implantátumom
  is van és féltem, hogy nem fogom tudni anyatejjel táplálni a kisfiamat, de gyönyörűen fejlődött hónapról hónapra. Bátran kijelenthetem, hogy implantátummal is lehet anyatejjel táplálni, ha akarunk, nem befolyásolja a tejtermelést…nem akadályoz ebben, de még csak a tej minősége vagy mennyisége sem rosszabb vagy kevesebb tőle. Azt sem mondhatom, hogy nagyon megviselte volna a szoptatás a melleimet. Hálás köszönet Pataki doktor úrnak a profi munkájáért és mindenért, amit már értem tett….mai napig hálás vagyok, hogy rátaláltam. Kitűnő orvos és emberileg is “csillagos ötös” Nem kérdés, hogy profi!! Én mindenkinek Őt ajánlom, szívből…nyugodt szívvel! 🙂

 3. Mellnagyobbítás saját zsírral

  Szivárgó implantátummal kerestem fel Pataki doktor urat úgy, hogy sem az ultrahang, sem az MR vizsgálat nem mutatta ki a ruptúrát. Pataki doktor tapintásra és érzésre megmondta, hogy szivárog is. Közös megegyezéssel pár napos várakozás után a saját zsírral történő mellnagyobbítást választottuk. Nem bántam meg! sokkal szebb lett, mint az előző, és testazonos! A doktor úr precizitása és figyelmessége lenyűgözött. Nagyon jó sebész, csak ajánlani tudom.

 4. Kedves Pataki Gergely Doktor úr és Csapata! Mivel a mellműtétem után már bő 4 hónap eltelt és a nagy távolság miatt nem tudtam a 12 hetes kontroll vizsgálaton megjelenni, ezért úgy gondoltam, itt az ideje magamról hírt adnom Önöknek.

  Jól érzem magamat, mozgás terén teljes életet élek, mint ahogyan a műtét előtt volt. Nagyon ritkán jelentkezik enyhe szinte csak egy pillanatig tartó ‘fájdalom’, ha annak lehet mondani. Tapintás során érezhetően puhábbak lettek, már a nyújtás során sem feszül annyira a nagy mellizom. A hegeket rendszeresen gondozom a szilikon tapasszal és a LaRoche Cicaplast krémmel felváltva. Készítettem fotókat is, melyeket csatolva mellékeltem.

  Összefoglalva minden rendben van, hálás vagyok Önöknek a sok segítségért! További szép napot és még sok dicséretgyűjtést Önöknek!

 5. Azt hinné az ember, hogy Skype-on nem lehet közvetlenül és barátságosan konzultálni orvosi ügyekben. Pataki Gergely doktor úr esetében ez nem így van.

  P. G. Fél órán át beszélgetett velem fesztelen légkörben, megnyugtató hangnemben. A szakszerű, de figyelmes konzultáción minden kérdésemre részletes és érthető választ kaptam. Így most nyugodtan tudok választani a problémám megoldásához felkínált műtéti lehetőségek közül.

 6. Kiváló szakember aki művészi szinten űzi a szakmáját. Ma is újra belevágnék bármikor. Ő és csapata végig velem volt, emberségesek, közvetlenek. Mindvégig biztonságban éreztem magam és a végeredmény tökéletes!

  2020. január 20. – 13:04

  Ma egy éve ilyenkor Doktor Úr már alkotott, gyönyörű, már-már szoborszerű kebleket. Soha nem tudom eléggé megköszönni! Teljesen megváltoztatta a testemhez való viszonyomat! Köszönöm Andreának, hogy annyit segített a felépülésben! Köszönöm Zita, Krisztina, hogy mindig volt egy kedves szavuk! Boldog vagyok, hogy egy ilyen számomra nagy lépést ezzel a csapattal tehettem meg!

 7. Már évek óta játszadoztam a mellplasztikai műtét gondolatával, de ez a vágy mindig olyan távolinak és elérhetetlennek tűnt. Mikor elhatároztam, hogy én is szeretnék átesni a műtéten, elkezdtem orvosokat keresni. Számos orvosról olvastam, és a munkáikat is számtalanszor megnéztem, de senki nem tett rám közel sem olyan benyomást, mint Pataki Doktor Úr. A munkáihoz hasonlót nem találni, ráadásul nem csak szaktudása kiemelkedő, hanem nagyon emberséges és közvetlen, ami sokat segített, hogy nyugodtan rábízhassam magam, és ne féljek az eredménytől, mivel biztos voltam benne, hogyha ő műt, akkor tökéletes lesz. Elhatároztam, csakis a Doktor Úrra szeretném rábízni magam, ezért időpontot kértem, de sajnos csak várólistára tudtak felvenni, amire korábbi vélemények alapján számítottam is. A várakozás egy örökkévalóságnak tűnt, majdnem egy évet vártam, hogy bekerülhessek, de most az eredményt látva, minden egyes várakozással töltött perc megérte. Nem csak magával a műtéttel vagyok elégedett, hanem a műtét utáni utógondozással is, mivel készségesen álltak rendelkezéseimre a nap bármely szakaszában, ami nagyon jól esett és megnyugtatott. Elmondhatatlanul hálás vagyok a Doktor Úrnak és kedves csapatának, hogy valóra váltották egy vágyamat, és jobbá, teljesebbé tették az életemet. Nagyon jó érzés minden reggel úgy kelni, hogy ez nem csak egy álom, hanem a valóság, mely egész életben elkísér. Úgy érzem, szebbek lettek, mint amiről álmodni mertem. Hihetetlen, mennyire megváltozott az alakom, mennyivel arányosabbnak látom magam a tükörben, és büszkén húzom ki a testemet.
  Mindenkinek bátran merem ajánlani a Doktor Urat és csapatát, aki hasonló döntés előtt áll!

 8. Nagyon régen, 18 éves koromtól fontolgattam a mellplasztika (nagyobbítás és formabeli korrekció) lehetôségét, viszont sokáig túl fiatalnak éreztem magam hozzá, illetve nagyon féltem a beavatkozástól. Az elmúlt 2 évben elmentem vagy 3-4 plasztikai sebészhez konzultációra, de egyszer sem éreztem bátrabbnak magam, mivel nem kaptam megfelelô figyelmet és tájékoztatást. Az volt az érzésem, hogy ‘sablonként’ kezelik a problémámat és ‘sablon’ megoldást terveznek nyújtani rá.
  Aztán egyszer keresgélés közben rátaláltam az Instagramon @drpataki profiljára és akkor tudtam, hogy ô lesz az Az Orvos. Kb. 3 hónapot voltam ‘várólistán’, mire doktor úr tudott fogadni konzultációra. A konzultáció után még több, mint fél évet vártam a mûtétre, viszont a fellegekben jártam, mert úgy éreztem, ha nem mondanék neki semmit azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnék, akkor is tudná mire van szükségem. Végre lement rólam a teher, mert felelôsségteljesen tudtam dönteni ès végre teljes bizalmat tudtam szavazni valakinek.
  5 hónapja volt a mûtét és azt gondolom, hogy doktor úr kihozta a maximumot az adottságaimból. Az elsô néhány napot leszámítva, nem fájt semmi. Szépek a hegek és nagyon természetes a forma. Már másnap tudtam gyógytornázni!! Nekem külön öröm, hogy szinte senkinek nem tûnt fel az a majdnem 400 plusz köbcenti, amit kaptam. 😉
  Kedves Doktor úr!
  Nagyon köszönöm a lelkiismeretes hozzáállásodat! Tisztelem és nagyra becsülöm azt a hatalmas szakmai tudtást ami megvan neked és amivel a világ legkülönbözôbb részein változtatod meg emberek életét, életminôségét.
  Kedves Zita és Andrea!
  Köszönöm a kedvességet, segítséget és bátorítást Nektek! 🙂

 9. Balesetemet követően a Szent János Kórház Orthopéd Traumatológiai Osztályára szállított a mentő. A sérülés jellege miatt heteket kellett várni, amíg el lehetett dönteni, hogy amputáció szükséges, vagy esély van helyreállítani a lábam.
  Egyik este, amikor már úgy gondoltam, semmi sem fog történni aznap, Pataki doktor úr, mint az Osztály konzulense bejött a kórterembe, megnézte a sérülésem, és a legnagyobb őszinteséggel elmondta, hogy mielőbb le kell fedni a sebet, mert különben nem marad meg a lábam. A szükséges előkészületek után, néhány napon belül- emlékszem, vasárnap volt- ismét a műtő előkészítőben voltam a plasztikai műtétre várva. Féltem az újabb műtéttől, de orvosaim, köztük Pataki doktor nyugodtsága, biztatása oldotta a rossz érzésem. Több órás beavatkozás következett. Mind a műtét, mind a kötözések, kontrollok alkalmával a határozottság, a szakértelem, a kedvesség és ami mindvégig fontos volt számomra, az őszinteség sugárzott az orvosaimról, és az őket, engem segítő ápolókról! Számos műtét, összesen kb 27 hét kórházi tartózkodás, küzdelem árán, 3 év elteltével tanultam meg segédeszköz nélkül járni.
  Három és fél évvel a balesetet követően, a hegek és a deformitások javításának lehetőségei mérlegelése érdekében felkerestem Pataki Gergely doktor urat a magánrendelésén, ahol úgy fogadott, mint saját betegét, aki kontrollra jött. Pedig nem a magánrendelésén, hanem a Szent János Kórházban operált! Nem találkoztam vele több, mint 3 éve, de mégis emlékezett rám, arra, hogy milyen állapotból sikerült eljutnunk oda, hogy most a saját lábamon kereshettem fel Őt. Optimizmusa és szakértelme reményt tud ébreszteni az emberben.
  Nem tudhatjuk, hogyan alakul a sorsunk, mikor leszünk rosszkor, rossz helyen, mikor ér baleset. Én szerencsés voltam, mert egy segítőkész, elhivatott, nagy szakértelemmel rendelkező orvoscsapatnak, ápolóknak, és gyógytornászoknak köszönhetően visszakaptam a lábam. Tudom mozgatni, használni. Egy ilyen sérülés soha nem múlik el nyom nélkül, soha nem fog úgy mozogni, mint korábban, de megvan, és nem kell éjjelente „lecsatolni” és az ágy mellé tenni. Kicsin múlt!
  Köszönöm Pataki doktor úr, hogy akkor, ott a János Kórházban megtett mindent, hogy a lábamon tátongó férfitenyérnyi izom és bőrhiányt pótolja, és ne kelljen amputálni!
  További sok sikert kívánok Önnek, és az Önnel együtt dolgozó valamennyi orvosnak, ápolónak! Adjon a Jóisten sok erőt és kitartást, és segítse Önt, hogy még sokáig, nagyon sok embernek-itthon és külföldön- élhetőbbé tegye a mindennapjait!

 10. Régóta szerettem volna már megműttetni a mellemet, és sok internetes keresgélés után Pataki Doktor urat választottam. Majdnem 1 évet kellett várnom a konzultációra,de megérte. Doktor úr nagyon kedves, precíz, segítőkész, szakmailag kiváló. A nekem legmegfelelőbb implantátumot választotta, figyelembe véve,hogy ugyanúgy tudjak edzeni, mint műtét előtt. Az eredmény nagyon szép, természetes lett. Csak ajánlani tudom Doktor urat. Az asszisztensek is nagyon kedvesek, bármi kérdésem van azonnal válaszolnak, segítenek. Köszönöm a munkájukat!

 11. Mielőtt rátaláltam Doktor Patakira már hosszú ideje keresgéltem az interneten a velemények alapján egy plasztikai sebészt. Szinte az összes Budapesti plasztikai sebész áttanulmányozása után Pataki doktort választottam . Rögtön tudtam,hogy ő az a orvos akire rábízom magam. Felhívtam és bejelentkeztem konzultációra. Igaz,hogy a konzultáció létrejöttére elég sokat kellet várni, mivel a doktor Úr nem minden nap műt és charitatív munkákat is végez. Ez idő alatt eszembe sem jutott más orvoshoz elmenni, még csak kíváncsiságból sem.És jól döntöttem. A konzultáción mindent aprólékosan átbeszéltünk a Doktor Úr türelmes és kedves volt . A műtét időpontját már hamar megkaptam. Nagyon meg vagyok elégedve a szép eredménnyel, örülök, hogy megvalósult az álmom. Mindenkinek csak ajánlani tudom Doktor Patakit és csapatát , ha szép precíz eredményt szeretne kapni,ugyanis nem csak az elégedett páciensek dícsérik munkáját, hanem amikor Szlovákiába Pozsonyba a szokásos mellultrahang vizsgálatomat végeztettem a radiológus Doktor nő végig a vizsgálat alatt dícsérte a Doktor úr munkáját már a szép természetes forma láttán is és amikor elkezdte az ultrahangal vizsgálni azt mondta Na ijet nem gyakran lát az ember. Tökéletes, Precíz technika tette hozzá.(szinte még most is hallom a szavait) Megkérdezte,hogy hol jártam. Büszkén árultam el hogy Budapesten Pataki Doktor nál Erre ő azt mondta hogy nagyon jó orvost találtam! Persze rákérdeztem kíváncsiságból, hogy másoknál mik vannak. Azt felelte ajaj ha látná az implantátum széle hullámos nincs jól kifeszítve és a heg is sokszor nagyon csúnya. Örülök, hogy Doktor Pataki páciense lehetek , és tudom , hogy bárki bármilyen problémájával hozzá fordul az a maximális minőséget kapja tőle. Köszönöm szépen a szép munkáját az aszisztenseinek , nővérkéknek pedig a segítőkészségüket kedvességüket. Sylvia

 12. Rengeteg összetevője van annak, hogy az ember milyen mértékben tudja elfogadni a külalakját és mi motiválja arra, hogy ezen változtatni akarjon. Serdülő koromban zavart, hogy lassan érő típus voltam, az alakom később sem volt igazán nőies, inkább sportos, ez is hozzájárult ahhoz, hogy nem volt nagy önbizalmam. Később Istenben való hitem és férjem biztatása segített elfogadni külsőmet.
  Viszont két gyermek szoptatása, hízás, fogyás nyomott hagyott a testemen, alakomon. Továbbra is szerettem volna vonzó partnere lenni férjemnek. Nem vágytam hatalmas, feltűnő mellekre, csak harmonikus, csinos megjelenésre.
  Hívő keresztényként először voltak kételyeim azzal kapcsolatban, hogy szükséges-e plasztikai műtétekkel megváltoztatni a külsőnket, magammal kapcsolatban soha nem gondoltam ilyen megoldásra. 9 hónappal ezelőtt (a műtét előtt 3 hónappal) kezdtem el először mellnagyobbításon, plasztikai műtéten gondolkodni férjemmel együtt. Helyreállító, fiatalító jellegű beavatkozásra gondoltunk, de még ekkor is nagyon idegennek tűnt. Gondolkodás, keresgélés közben akadtam Dr. Pataki Gergely honlapjára, ahol minden írást, bejegyzést, véleményt elolvastam. Tetszett a „Nő, az Alkotás, a Világ és Én” című írása, amiben megosztja gondolatait az alkotás, szobrászkodás folyamatáról, ahol a „képző-teremtő erő” saját magán keresztül hagyja áradni az alkotó. Ekkor kezdtem el másként gondolkodni a plasztikai műtétekről. Az említett írásából is láttam, hogy elhívatott orvosról van szó, aki szívvel- lélekkel végzi a munkáját és akinek a Teremtő kreativitást adott a hivatásához. Az egyéni konzultáción és azt éreztem, hogy teljesen rám hangolódik és olyan megoldást igyekszik kitalálni, ami a leginkább illeszkedik testi-lelki alkatomhoz.
  Nekem elsősorban a műtétet követő pár nap okozott kényelmetlenséget, a rögzítő kötés olyan volt mint egy szoros fűző. Tudom, hogy ez nem tipikus, de nem voltak a műtét után fájdalmaim, pont ezért figyeltem oda fokozottan, hogy az életmódra vonatkozó utasításokat betartsam. A speciális szike használata a gondos és lelkiismeretes utógondozásnak is köszönhetően gyorsan és szépen gyógyultak a hegek és két hét múlva, fokozatosan ismét munkába tudtam állni. Az a csodálatos az egészben, hogy olyan harmonikus méretet és formát sikerült kitalálni, amit teljesen sajátomnak érzek. Ahhoz képest, hogy idegenkedtem a mellnagyobbító műtétek gondolatától is, ezt csodaként élem meg és nagyon hálás vagyok érte.
  Köszönöm Dr Pataki Gergely plasztikai sebésznek és a Prémium Plasztikai Sebészet dolgozóinak az egyénre szabott, figyelmes és szakmailag elsőrangú segítségét és munkáját és emberségét. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket! További sok áldást kívánok a munkájukra!

 13. Nyolc hónapot vártam, hogy Pataki doktor úr fogadjon, de egy percét sem bántam meg. Olyan végeredményt kaptam, amit mindig is szerettem volna és maximálisan elégedett vagyok. Csak azt tudom tanácsolni mindenkinek, hogy a jó dolgokra megéri várni!
  Hálásan köszönöm a Doktor Úrnak és a klinika minden dolgozójának!

 14. Remélem a történetemmel segíteni tudok azoknak akik mellműtét előtt állnak.
  37 évesen, két gyermekes anyukaként jutottam el dr. Pataki Gergelyhez mellnagyobbítási céllal.
  A döntésemhez nagyban hozzájárult, hogy a második terhességem során sikerült 30 kg-ot felszednem, melyet csak évek alatt nagy nehezen tudtam leadni. Végül az eredeti testsúlyom alá, 50 kg-ra fogytam le, amit jelenleg is tartok és szeretek. Viszont hiába voltam elégedett a súlyommal, az alakommal, a nagymértékű hízás majd drasztikus fogyás és a két szoptatás igencsak megviselte a melleimet. Teljesen elfogytak, és eléggé lógtak.
  Elszántam magam a mellműtétre, azonban nagy kérdés volt számomra, hogy kire merjem rábízni magam, kivel csináltassam. Alaposan körüljártam a témát, az orvosokat, a technikákat az implantátumok fajtáit, lehetséges komplikációkat.
  Pataki doktorhoz a negyedik személyes konzultációm alkalmával jutottam el. Az őt megelőző három konzultáció során is neves és tapasztalt orvosokkal találkoztam, de valahogy mégsem győztek meg.
  Pataki doktornál a teljes profizmus, magabiztosság, felkészültség fogadott. Ami nekem különösen fontos volt, hogy átlássam az implantátumgyártók és termékeik közötti különbségeket, mind az anyag, forma, méret, élettartam és esetleges komplikációk tekintetében. Bizonytalanság nem maradt bennem, minden kérdésemre választ kaptam, így Doktor úr iránymutatásával és segítségével nyugodtan és magabiztosan döntöttem a méret, forma és az implantátum fajtája tekintetében.
  A legmeghatározóbb különbség a többi konzultációhoz képest számomra mégis az volt, hogy egyedül ő ajánlotta fel a BELSŐ FELVARRÁS lehetőségét, mellyel a két mell közötti aszimmetria mérséklése és a mellek megereszkedettségének orvoslása vált elérhetővé újabb heg nélkül.
  Most, közel egy évvel a műtét után biztosan állíthatom, hogy önmagában, csak a mellnagyobbítással nem lettem volna maradéktalanul elégedett, ugyanis ha valakinek nem kis mértékben aszimmetrikus a két melle, akkor a különbség a mellnagyobbítás után nem tűnik el, hanem még szembetűnőbbé válik.
  A belső felvarrást kérni a mellnagyobbítás mellé a legjobb döntés volt, nem volt miatta nagyobb fájdalmam, nem tartott tovább a felépülés (4 hét után elkezdtem a futást), viszont az eredmény az magáért beszél. A milliméterpontos precizitás tökéletes szakmai megvalósítása.
  Mindezt köszönöm Pataki doktornak!

  Kovács-Simon Csilla

 15. Röviden megfogalmazva hálás vagyok mindenért amit a beavatkozás után tapasztaltam. Egy önbizalomhiányos, csendes és szomorkás lányból lettem egy igazán életvidám személyiség. A hátam egyenesebb lett a büszkeségtől és nyitottabb lettem az emberek felé. Nem tudtam elfogadni azt az állapotomat, hogy a melleim szörnyen különböznek egymástól formailag és méretben is. Viszont ma már ha belenézek a tükörbe egy megújult énemet látom, mind testben és lélekben, akit már hitetlenkedés nélkül is nőnek tudok nevezni. Köszönöm Doktor úrnak és a klinika összes dolgozojának, hogy ezt mind lehetővé tették nekem.

 16. 1-es típusú cukorbetegként hosszú éveken át kutattam a számomra legmegfelelőbb plasztikai sebész után, betegségem ugyanis nem kis rizikófaktornak számított egy mellnagyobbító műtét során. Pataki Doktor Úr referenciáit látván rögtön tudtam, hogy Ő lesz az, akire száz százalékosan rábízhatom magam. Az egyetlen orvos ma Magyarországon, akiről sehol nem találni negatív kritikát. Úgy gondolom, ezt az én eredményem is tökéletesen igazolja, hiszen a Doktor Úr kiemelkedő szaktudása túlszárnyalja mindazt, amit az ember elképzel és a pénzéért cserébe elvár. Mérhetetlen hálám és minden elismerésem illeti, mint szakmailag, úgy emberileg egyaránt (Missziós tevékenységeiért pedig külön dícséret jár!). El nem mondható boldogsággal tölt el, hogy csatlakozhatok az elégedett páciensei közé. Életem legjobb választása volt és hiszem, hogy Mindenkinek az lesz, aki mellette dönt majd, bármilyen beavatkozásról legyen is szó. Tiszta, meleg szívvel merem ajánlani Őt és Kedves Csapatát, Bárkinek, aki változtatni szeretne testi-lelki egyensúlyán. Hálás szívemből köszönöm!

 17. Hálás köszönet Pataki doktor úrnak és csapatának! A mellplasztikai műtétemmel (implantáció és mellfelvarrás) kapcsolatosan csak jót tudok mondani: a műtét előtt részletes tájékoztatást kaptam, a doktor úr időt nem sajnálva segített dönteni az implantátum nagyságáról, formájáról és típusáról. A kórházi tartózkodás alatt és a műtét utáni időszakban is mindenre odafigyeltek, kedvesek voltak, és maximálisan figyelembe vették az egyéni kéréseimet a kontrollvizsgálatok során. A végeredmény pedig csodaszép lett, abszolút elégedett vagyok! Pataki doktor úrnál a magas szintű szakmai profizmus együtt jár az emberséggel, és ez manapság ritka kincs, köszönöm!

 18. Miután kiderült, hogy kislányomnál fejlődési rendellenesség miatt műtétre lesz szükség, először is próbáltam kideríteni, hogy milyen lehetőségeink vannak. Így az internetes keresgélés közben bukkantam Pataki doktor úr oldalára, ahol nagyon részletes információkat találtam. Azonban gondos anyukaként azt is megnéztem, hogy a doktor úrról milyen információkat találok. Akik írtak róla, mind pozitívan nyilatkoztak mind szakmailag, és emberileg is. Így hát úgy gondoltam, hogy ő lesz, az orvosunk. Most már miután túl vagyunk a műtéten is elmondhatom, hogy nagyon jól döntöttem, mert ő valóban olyan felkészült szakmailag, lelkiismeretes orvos, mint amilyennek leírták, és ez mellett emberileg is kiemelkedő. Mindenkinek ajánlom, aki plasztikai műtéten gondolkodik.

 19. Sziasztok! Engem 3hónapja műtött Pataki doktor úr. Februárban befejeztem a szoptatást és áprilisban már eldöntöttem, hogy ez így nem maradhat 🙂 Az asszisztens nagyon kedves és informatív volt, de közölte, hogy várólistára tud felvenni. Kitöltöttem az adatlapot, majd napokon belül hívott, hogy egy ugyanilyen problémával rendelkező páciens megbetegedett, így várnak konzultációra már aznap. Sajnos a szoptatás befejezésének nem túl távoli időpontja miatt végül akkor nem került sor a műtétre, de két hónapon belül szorítottak nekem helyet. Hozzáteszem, hogy hónapokat is vártam volna, mert más szintén jó hírnevű sebész klasszik külső mellfelvarrást javasolt, (én ettől tartottam, mert utálom a hegeket) egyedül ő az aki megfelelő szaktudásával megoldotta speciális implantátummal és belső nagyon komoly mellfelvarrással. Így egy pici rövid hegem van a mellek alatt. Az eredmény tökéletes lett!!! A méret, a forma és mindaz, ahogy végigkísért a műtét előtt-után…

  Adél

  (Megjelent a hoxa.hu fórumon is)

 20. Elmesélem, miért döntöttem néhány évvel ezelőtt a hialuronsavas mellnagyobbítás mellett. Négy gyermekem van, mind a négyet szépen és sikeresen szoptattam, minek hatására a melleim teljesen elfogytak. Ráadásul rendszeresen sportolok, alapjában vékony testalkatú vagyok. Féltem a nagyobb műtéti beavatozásoktól, és nem voltam egészen meggyőződve arról, hogyan fogom érezni magam idegen anyaggal a testemben. Másoknak talán ez semmiség, de én ettől nagyon tartottam. Nem akartam nagy melleket, csak épp akkorát, mint a gyerekek születése előtt. Fontos volt, hogy hamar tudjam a megszokott életemet élni, nem akartam több hetes kihagyást, az akkor pont nem fért volna bele az életembe. Természetes hatású és gyors megoldást kerestem.

  Így jutottam el Pataki doktorhoz. Az előzetes konzultáción mindent megbeszéltünk. Gondosan megterveztük a méretet, pontosan kiszámoltuk az árat. Minden kérdésemre részletes választ kaptam. Engem nagyon megnyugtatott, hogy a beavatkozást is előre megismerhettem, lépésről lépésre. A hialuronsav pedig egy testazonos anyag, nincs mérgező összetevője, pont nekem való. A beavatkozás pedig gyakorlatilag kockázatmentes és gyors.

  A nagy napon úgy érkeztem a rendelőbe, hogy mindent pontosan tudtam. De mivel kicsit izgulós vagyok, kértem egy kis nyugtatót, azzal könnyebb volt mozdulatlanul feküdnöm. Az injekciózás egy jó órát tarthatott. (nekem nagyon gyorsnak tűnt) Közben komolyzenét hallgattunk, azt kifejezetten kedvelem. A beavatkozás alatt végig ébren voltam, láttam-hallottam, mi történik. Ez nekem így nagyon jó volt, engem ez nyugtatott. A kezdésnél az érzéstelenítő injekciók kicsit csíptek, de nem fájtak. Utána pedig már semmilyen fájdalmat nem éreztem. Először kialakításra kerültek az üregek, és befecskendezték a hialuronsavat. Pontosan emlékszem, hogy mikor kész lettem, felültem, és egy tükörben megmutatták az eredményt. Már ott nagyon tetszett, tisztára, mint az eredeti…

  Különösen tetszett, hogy két kis ragtapasz eltakarta azt a kis metszést (kb 1 cm), amin a töltőanyagot injekciózták. A szúrások helye nem is igazán vérzett be, sokkal rosszabbra számítottam. Kb egy 50 Ft-os nagyságú helyen lilult be, de az egy hét alatt teljesen elmúlt. Összesen 2 napig szedtem fájdalomcsillapítót, és egyszer voltam a Fájdalom-Ambulancián mágneses kezelésen. Ezt mindenkinek tudom ajánlani, mert látványosan csökkent a lilafoltom is tőle. Olyannyira jól voltam, hogy másnap már előadást tartottam az egyetemen. Szerencsére mellfeszülésem sem volt (talán azért, mert a szoptatások idején sok tejem volt, akkor a mellem is sokkal nagyobb volt…ez nekem nem volt egy drasztikus méret váltás) Nekem egyszer sem fájt, soha nem feszült és nem is görcsölt be. A két oldal teljesen egyforma volt.

  Pont így képzeltem! Minden tökéletes volt! A melleim formája is olyan volt, mint újkorában! Senki nem vette észre a beavatkozást, és ez volt a célom.

  A legkényelmesebben akkor éreztem magam, mikor melltartó volt rajtam. Fél évig semmit sem változott a formája. Utána kezdtem el észrevenni, hogy azért csak elkezdett felszívódni belőle. Persze ez nem volt meglepetés, mert ezt előre lehetett tudni. A két oldal teljesen egyformán csökkent, nem volt benne asszimetria. Nagyjából másfél év után pedig elkezdett jobban kitapintható lenni, mintha kicsit betokosodott volna a maradék. Persze nem olyan keményre, mint egy dió, de azért kitapintható volt. Sokat gondolkodtam rajta, hogy újra rátöltsünk, vagy inkább implantátum legyen. Amitől a legjobban féltem, hogy hogyan fogom megszokni az idegen anyagot, hát ettől nem kellett volna tartanom. Semmiféle rossz érzés nem volt benne. És nem volt gond sem a munka, sem a sport utána. Mielőtt megcsináltuk, arra gondoltam, hogy ha mégsem tetszik, vagy idegesít, akkor sem kell aggódnom, mert fel fog szívódni, és nyom nélkül eltűnik.  Persze utána már nagyon sajnáltam, hogy felszívódott… azt akartam, hogy mindig ott legyen!

  Nagyon jó döntésnek ítélem utólag is a feltöltést, egy percét sem bántam meg.
  De ezen a kicsi mellnagyobbításon annyira felbátorodtam, hogy kb 2,5 évre rá, mikor már szinte teljesen eltűnt a hialuronsav, betetettem egy kisebb típusú implantátumot, amivel azóta is elégedett vagyok. Persze ez egy nagyobb, altatásos műtét volt. A bemetszés helye kb 7 cm, de szinte láthatatlan. A műtét előtt is ugyanolyan körültekintő konzultáció volt. A kórházban is kitűnő ellátást kaptam, egy éjszakát töltöttem bent. Itt egyáltalán nem volt bevérzés. A varratszedés után pedig már nagyon kényelmesen éltem a mindennapokat. Itt a sportolást kicsit később kezdhettem el (10 hét), de gond nélkül tudtam végezni a mindennapi teendőimet. A cseppformájú implantátum nálam nagyon természetesen hat. Pont akkora, ami a testformámhoz illik. Pataki doktor művészi meglátásai pedig tökéletes eredményt hoztak. Minden javaslatát érdemes megfogadni!

  Így, összehasonlítva a kettőt, a legnagyobb előnye az implantátumnak, hogy stabilan tartja a formáját, és nem kell rá annyira figyelni. Például a hialuronsavas feltöltésnél, ha sokat feküdtem hason, utána vissza kellett igazítani kicsit cici-formára. Ezt az implantátumnál nem kell, az teljesen formatartó. Tapintásra a hialuronsav frissen feltöltve és az implantátum ugyanolyan lágy és természetes. De nálam, mikor elkezdett betokosodni a már kevés hialuronsav, az olyan volt, mint egy zselégolyó. Teljesen körbetapintható volt. Az egy kicsit zavart.  A látványon ez persze semmit nem változtatott. Viszont a hialuronsavas feltöltés igazából egy injekciózás volt, mégsem egy műtét. Nekem így volt tökéletes az egymás utáni sorrend. Ha újra belevágnék, pont ugyanígy csinálnám. Mindenkinek, aki bizonytalan az implantátummal, és csak egy kicsit formásabb cicit akar azt ajánlom, próbálja ki a hialuronsavas feltöltést!

  Köszönettel,

  Edit

 21. Történetem nem egyedi és sokak számára tanulságos és egyben pozitív lehet, hogy minden problémára van megodás, csak a lehetõ legjobb szakembert kell felkeresni, aki véleményem szerint Pataki doktor Úr. Kálváriám 2003-ban kezdõdött, mellnagyobbító mûtétre jelentkeztem egy csepeli klinikán. Bár ne tettem volna, életem legrosszabb dôntése volt. A megbeszélt texturált, emelt profilú implantátum helyett, amit izom alá kértem behelyezni, egy sima falú implantátum lett a mellembe betéve mirigy alá. A mûtét alatt végig fent voltam, sajnos a doktornô ezt sem a megbeszéltek alapján hajtotta végre, mivel nem altatott el. A mûtét kôzben tôbbszôr elájultam, hánytam…..a mûtô higiénájáról csak annyit említenék, hogy fájdalmaim közepette, egy légy zümmögése törte meg a csendet, persze amikor épp nem a kínszenvedésem általi nyögések hasítottak a levegôbe. A “mûtét” végén közölte a kedves doktornô (itt megjegyezném sokak megnyugtatására, hogy már nem praktizálhat Magyarországon, mivel minden engedélyét bevonták), hogy felkelhetek és mehetek haza. Kérdeztem és vajon hogyan, de nem igazán érdekelte. 2 hét elteltével melleim tele voltak csomóval, egyik nagyobb volt, mint a másik. Mellbimbóm párizsi nagyságúra nôttek és a heg a mellem oldalán helyezkedett el, hogy véletlenûl se tudjak egy bikinit felvenni szégyenkezés nélkül. Inkább hasonlított egy szüles utáni nagy lógó mellhez, ellentétben a már megszokott formás, szimetrikus, szép szilikon mellekéhez, ami az én elképzelésem volt. Természetesen bíróságra vittem az ügyet, ahol az igazságügyi szakértô teljes mértékben alátámasztotta, az általam sérelmezett dolgokat és a mûhibapert végül megnyertem. A második mûtétem során, mely 2004-ben volt az implantátumokat retromuscularis pozícióba helyzték át és korrigálták melleimet. Mellplasztikánál kis “zsebet” kell készíteni a szövetek között, amibe az imlantátum kerül, ám a plasztikai sebész átvágta ezt a “zsebet” ami miatt az implantátumok középen összecsúsztak, elôidézve az egy mell látványt. Számomra hosszú idô elteltével, pszichológus segítsége által átvészelve 2007-ben ugyanez a doktor implantátumot cserélt, de sajnos nem tudta korrigálni hibáját, így 2009-ben újra mûtöttek és egy kiváló plasztikai sebészhez kerültem, aki az elôzô P.I.P típúsú implanátumomat kicserélte, mert persze én is belefutottam ebbe a francia silány minôségû implanátumba, amit mindenkinek javasoltak, hogy azonnal cseréltesse ki. A synmastiámat (összecsúszott mell) tovafutó PDS öltésekkel megszüntették. 2014- ben egy gyönyörû kislánynak adtam életet, ami azzal járt, hogy melleim megereszkedtek, eldeformôlódtak, megereszkedtek. Nem akartam kockáztatni és a legbiztonságosabb, legmodernebb implantátumot szerettem volna a legprofibb plasztikai sebész által behelyeztetni. Ilyen tortúra után félve kerestem meg Pataki doktor Úrat és Vancsó doktor Úrat. Idôt rám szánva, hatalmas energiával távoztam és többszöri konzultáció után úgy döntöttem, mindent vagy semmit alapon, a szájamba permalip implantátumot helyeztetek, anatómiai implantátumot rakatok be forma-,pozició-, és felületváltással,a jobb mellemben levô Fibroadenomat eltávolíttatom, a has-, derék-, és combtájékról zsírt szivattatok le, amit arcba, mellbe és fenékbe kértem visszatölteni. A mûtét elôtt minden tájékoztatást megkaptam, csak dícsérni tudom a precizitását a doktor Uraknak. 7 órás mûtét után elôször keltem fel altatásból, úgy, hogy nem kellett hánynom, hálás köszönet az aneszteziológus Doktornônek. A fájdalom sokkal enyhébb volt a vártnál, pedig nagyon nagy fába vágtam a fejszémet. Fél év telt el a mûtét óta és gyönyörūnek érzem magam 42 évesen. Nagyon köszönök mindent, amit a Pataki Doktor Úr és felkészült, profi csapata tett értem! Ilyen alapos zarójelentést sem kaptam soha, a hölgyek a recepción mindig kávéval, ásványvízzel fogadtak, ami nagyon jól esett, hisz nem egyszer a reptérrôl érkeztem, egyenesen Németországból. Nagyon remélem, hogy majdnem tragédiával végzôdô történetemmel, sikerül másoknak segítenem az orvos és klinika választásban.
  Mélyen meghajolva Pataki Doktor Úr elôtt, üdvözletemet küldöm mindeni számára:
  Zita Seeberger

 22. Tisztelt Doktor Úr!

  Csak megköszönni tudom a sorsnak, hogy Önhöz vezérelt (a 21.századi technika által). Kitűnő és lelkiismeretes ellátásban részesültem.

  Nagyon szép és extra felszereltségűek a rendelők, valamint szolgálatkészek, felkészültek és kedvesek a munkatársai.
  Az Alapítványa körében végzett gyógyítását csodálattal figyelem, és amint módom lesz rá, támogatni is fogom.

  Sikeres és egészséges életet kívánok, hogy még nagyon sok beteget tudjon kezelni és gyógyítani.

 23. Rokonom ajánlására kerestem fel Pataki doktorurat 2017-ben.
  2013-ban implantátumot ültettek be más intézményben. A beavatkozás akkor sajnos nem hozta a várt eredményt. Már közvetlenül a műtét után érzékelhető volt a probléma, ami az idő előrehaladtával csak súlyosbodott. Egyre fokozottabban jelentkezett a mellasszimetria, és extrém mértékű tokzsugorodás alakult ki. Az emlőfájdalomtól végül már aludni sem tudtam, nyirokcsomó duzzanat jelentkezett hónalj tájékon.
  Pataki doktorúr azonnal felismerte a tüneteket, és a helyzetre való tekintettel rövid időn belül előjegyeztek műtétre. A műtét során teljes tokeltávolítást végeztek, majd polyurethan borítású kohezív gél töltésű szilikon implantátummal történt a mellnagyobbítás. Mivel a szövetállomány jelentős mértékben elvékonyodott, így zsírleszívásra, majd saját zsír visszatöltésére is szükség volt a mell vékony, heges rétegeibe.
  Fél év telt el a beavatkozás óta, és tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel. Hálás vagyok Pataki doktorúrnak és szakképzett, kedves csapatának, hogy életminőségem jelentős mértékben javult, illetve hogy megszűnt minden aggasztó egészségügyi panaszom! És az esztétikum természetesen kifogásolhatatlan : -)

  melindaviragh@gmail.com

 24. Majd egy éve ígéretet tettem egy nagyszerű orvosnak, – Dr. Pataki Gergely plasztikai sebésznek – hogy részletes leírást készítek az élményeimről. A saját szemszögemből, őszintén, minden lényegeset leírva. A téma mellnagyobbítás, átlagosnál nagyobb mérettel, és mindennel, ami vele jár.

  A lányok életében vannak bizonyos történések, amik egyrészről elkerülhetetlenek, másrészről meghatározzák későbbi személyiségünket. Csak úgy tekintünk majd rájuk, mint mérföldkövek a nővé válásunk útján. Ilyen eseménynek hívnám az első menstruációt, vagy azt, amikor valakinek elkezd nőni a melle, vagy először lesz szerelmes, és először csalódik. Ezek általában minden lány életében „nagy dolognak” számítanak. És igenis hatással van a későbbi önképünkre/gondolkodásmódunkra, hogy hogyan éljük meg ezeket a helyzeteket.

  Az indok:

  Ha az osztályban neked kezd el legkésőbb nőni a cicid, akkor valószínűleg nem a melltartóvásárlás lesz a kedvenc témád a csajokkal. Vagy ha épp látványosan le vagy maradva még a gimi alatt is, akkor elég valószínű, hogy elkezded majd szégyellni. Mert lássuk be nem jó azt megtapasztalni, hogy tesi órán csak téged lehet összekeverni a tanító néni óvodás kislányával, és amúgy is milyen jó lenne, ha az a felső ami legutóbb annyira megtetszett, rajtad is pont olyan jól állna, mint azon a csajon C-ből. Jó lenne, ha a szalagavatós ruhád lehetne pánt nélküli, vagy úgy egyáltalán felvehetnél bármilyen ruhát, aminek a mellrésze szabott, vagy merevítős, anélkül, hogy a szomszéd városból is belátnának a köldöködig. Lényeg a lényeg, ha nem tartozol a szerencsésebbek közé, és bajban vagy a saját testképed elfogadásával, akkor könnyen kialakul egy tudat alatti vágy, hogy milyen jó lenne ha… ezt az érzést talán le tudod győzni az évek alatt, talán nem.

  Másik indokot úgy tudnék még elképzelni, hogy te voltál a „jó csaj a C-ből”, befejezted a sulit, megtaláltad életed szerelmét, összeházasodtatok, gyereketek lett… és ez lehet, hogy nyomot hagyott a testeden. Lehet, hogy nem tudod vagy nem is akarod elfogadni, hogy bizonyos dolgok megváltoznak. Ha a férjed véletlen megnéz egy másik nőt, akaratlanul is eszedbe jut, hogy nála te jobban néztél ki. Még ha csak a kirakatot nézte, és rajtad kívül más eszébe sem jutna, ez a kis gondolat, akkor is bele tud mászni egy nő fejébe. Ezzel nincs is semmi baj. Van lehetőséged arra, hogy „megszépítsd” magad, vagy elfogadd, hogy úgy vagy gyönyörű, ahogy vagy. Az nem számít, hogy a melled lóg vagy sem, csak az számít, hogy te jól érezd magad a bőrödben. Valakinek ehhez szüksége van egy „kis segítségre”.

  Bárhogyan is döntesz nagyon fontos, hogy az égvilágon senki ne befolyásoljon. Ha a műtétet választod az csak a saját döntésed legyen, mert csak úgy fogod tudni helyretenni a fejedben a műtét velejáróit. Ha biztos vagy benne, hogy te ettől jobban éreznéd magad, akkor vágj bele. DE!!! Ahhoz, hogy biztos lehess, tudnod kell, hogy mit vállalsz. Komolyan utána kell nézned mindennek, és minden kérdésedre választ kell kapnod ahhoz, hogy utána boldog lehess.

  Amit érdemes figyelembe venned:

  • visszafordíthatatlan
  • újra meg kell majd műteni
  • az első időszak kínszenvedés
  • HA nagy implantátumot választasz, ruha nélkül, vagy pl. a strandon hanyatt fekve látszani fog, hogy nem természetes
  • tapintásra más lesz (nem nagyon, de te úgyis érezni fogod)
  • érezni fogod, hogy ott van
  • melltartót nagyon nehéz lesz választani (de nagyon jó érzés lesz látni, hogy milyen jól áll)
  • mindenki a cicidet fogja nézni (legalábbis te úgy érzed majd)

  Amit nem érdemes figyelembe venned:

  • mások véleményét

  Ezt ki is fejteném bővebben, mert ezt kulcsfontosságúnak érzem a döntésben. Ez a műtét CSAK rólad szól. Csak azért vágj bele, hogy TE boldogabb és magabiztosabb legyél. Ez egy EGYÉNI DÖNTÉS, ami csak tőled szabad, hogy függjön, ugyanis a TE TESTEDről van szó, amin nem osztozol senkivel. Ha mást kérdezel meg róla, az alapjában véve a bizonytalanságot jelöli. Ha már meghoztad a döntést, hogy te ezt szeretnéd, természetesen meg lehet (meg is kell) beszélni olyan emberekkel, akikben megbízol. Ez segít eloszlatni a félelmeidet, és jót tesz, ha végre kibeszélhetsz magadból egy olyan témát, amin már régóta gondolkozol. Ha elmondod őszintén mit miért szeretnél, biztos vagyok benne, hogy mindenki támogatni fog.

  Ha már eldöntötted:

  Először is le kell szögezni, hogy ez egy nagy műtét, ami természetesen sok komplikációval járhat, ezért nagyon fontos az orvos kiválasztása. Orvost nem az ár alapján választunk. A saját tested csak a legjobbat kaphatja, ezért nem érdemes a legolcsóbbra törekedni. Szimpátia, szaktudás, előtte – utána képek, és a konzultáció alapján érdemes dönteni. Annál az orvosnál maradj, aki türelmesen végighallgat, és teljes mértékben megérti, hogy mit szeretnél. Kérdezz tőle nyugodtan bármit, azért van a konzultáció. Nála jobban senki nem fog tudni a kérdéseidre válaszolni. Szégyellősnek nem kell lenni, valószínűleg nem tudsz neki újat mondani, nem kell előtte feszengened.

  Ne úgy magyarázd el, hogy mit szeretnél, hogy kiválasztod az interneten az implantátumot, ami épp megtetszik, mert láttál valakit, akinek 360cc van izom alatt, és neked pont olyan kell, mert az nagyon jól nézett ki. Ilyen nincs… mindenkinek más a teste, és más műtéti technikával érhető el a legszebb eredmény. Mondd el, hogy szeretnéd, ha felül is lenne kontúrja, és mindenki észrevenné, vagy épp csak picit legyen nagyobb, ami nem feltűnő, hogy ne te legyél a téma az irodában. Kerek legyen, vagy természetes hatású (igen, olyan is lehet), szélesebb, magasabb, vagy épp laposabb. Mutass képeket, hogy mi az, ami tetszene. Az orvosnak van elég szaktudása és képzelőereje ahhoz, hogy az elmondásod alapján ki tudja választani a számodra legmegfelelőbbet. Ha kétségeid vannak, kérdezz rá, hogy miért azt javasolja amit. Egy jó orvos pontosan meg tudja neked mondani a miértjét.

  Ha már megvan az időpont:

  Kérdezd meg, hogy mit vigyél be a kórházba! Itt olyan válaszokat fogsz kapni, hogy kisüveges vizet, (mert műtét után nem bírod el a másfél literes teli üveget), vagy elől cipzáras felsőt, ugyanis nem tudod majd magasra emelni a kezed. Készítsd fel a testedet vitaminokkal, bő folyadékbevitellel, és a dohányzás ideiglenes felfüggesztésével! Mosd meg a hajad, mert a műtét után jó darabig (kb. 2 hét), képtelen leszel önállóan hajat mosni. Az én hajam például egy hétig a műtős sapkával volt felkötve, mert nem bírtam el a hajkefét.

  Érdemes előre gondolkodni. Ha például pincérnő vagy, akkor az implantátum méretétől, és a műtéti technikától függően minimum 2 hónapot nem dolgozhatsz. Nekem nagyméretű implantátum van izom alatt, 5 hónap után tudtam újra normálisan felszolgálni. Ha tudatosan erősíted a mellizmodat, hamarabb vissza lehet térni a régi kerékvágásba.

  A műtét:

  Amikor megérkeztem a Lukács kórházba, mindenki nagyon kedves volt, mindent megtettek a kényelmem érdekében. Délután műtöttek, ami kevésbé szerencsés, mert a műtét előtt nem lehet semmit enni. De ha már szépészeti beavatkozásra készülünk, ezt úgy is felfoghatjuk, hogy legalább vigyáznak az alakunkra is. Műtét előtt meglátogatott Rita, az asszisztensnő, beszélgettünk kicsit, ami nagyon megnyugtató volt. (Itt kicsit kitérnék a 2 asszisztensnőre, Ritára és Klárikára, akik már nem tudom, hogy hogyan lehetnének kedvesebbek. Mindenben segítenek, minden kérdésre választ adnak, még hajnal ötkor is. A doktor úr nem is választhatott volna jobban.) Később jött a doktor bácsim, és az altatóorvos. Fontos hogy neki elmondjunk mindent, ami befolyásolhatja az altatást. Pl.: szedünk-e szteroidot, fogamzásgátlót, ettünk-e fájdalomcsillapítót/antibiotikumot, dohányzunk-e? Majd végül jött a műtősfiú pár Xanaxszal, hogy viccessé tegye a műtét előtti utolsó éber perceket. Toltak a műtőbe, utolsó emlékem az, hogy fóliázzák a lábamat (hogy ne fázzon meg). Majd arra ébredtem, hogy leugrom az ágyamról és pisilni indulok, de a nővérek elkapnak, hogy lassan a testtel, mert lóg belőlem 1-1 draincső, meg amúgy sem tudom, hogy hol vagyok. Amikor már teljesen magamhoz tértem, kaptam nagyon finom vacsorát. És a nővérek segítettek mindenben.

  Mielőtt leírnám az élményeimet, le kell szögeznem, hogy az én esetem speciális. Ugyanis az átlagnál (300cc – 360cc) nagyobb, majd 500 köbcentis, csepp alakú implantátumot kaptam, félig izom alá. Ráadásnak egy belső felvarrással kiegészítve, hogy a meglévő enyhe asszimetrián javítsunk. Ez azért lényeges, mert a nagyobb implantátum és az izom alá ültetés jobban megviseli a szervezetet, és én alapból rosszul viselem a fájdalmat. Nálam ezért is tartott tovább a felépülés, mint általában szokott, de még itt az elején leszögezném, hogy minden perce egy élmény volt, amit sosem fogok elfelejteni, és bármikor újra belevágnék, még így is, hogy tudom, mi várna rám.

  Ébredéskor a közérzetem a rossz és a nagyon rossz között mozgott valahol. A fájdalom erős, de nem kibírhatatlan. Meg a szépségért amúgy is meg kell szenvedni. Az rosszabb volt, hogy a cicim le volt ragasztva, volt közöttük egy gézguriga, be volt fáslizva, a fáslin volt rajta a kompressziós melltartó, az egész le volt szorítva egy gumipánttal, és lógott belőlem 1-1 draincső. Úgy éreztem, hogy nem kapok levegőt, és ráadásul a fáslival mindennel együtt kívülről úgy néztem ki, mint aki kapott két darab 5 kilós medicinlabdát a pólója alá. Hozzáteszem, úgy is éreztem magam. Ha a mosdóba szerettem volna menni, akkor azt 10 perc tanakodás előzte meg, hogy melyik kezemmel mit fogok megfogni, hogy a lehető legkevesebb mozgással, és emeléssel össze tudjam szedni a csöveket és mehessek. Azt hinné az ember, hogy hasizomból fel tud kelni… de nem… mert az is nagyon fáj. A kezemre sem támaszkodhattam, úgyhogy maga a felkelés is egy 2 -3 perces művelet volt az elején.

  Ezen a ponton nagyon fontos, hogy ne keseredjünk el. Felfoghattam volna úgy is, hogy: fáj mindenem, nem tudok felemelni semmit, az eredményt nem is látom, hanyatt fekve kell lennem egész nap, és bár köbcentiben simán lekörözöm a szomszéd 1000-es Suzukiját, egyelőre még a mosdóig is alaphangon 20 perc mire eljutok. Viszont bele kell gondolni, hogy csakis a gyógyulás után szabad kiértékelni, hogy megérte vagy sem. A szoba új színét is csak akkor nézed meg, hogy szép lett-e, ha már megszáradt rajta a festék. Ezt csak akkor tudod fejben helyre tenni, ha tényleg magadért csinálod a műtétet.

  Másik nagy szívfájdalmam volt, hogy nem vezethettem. Nem voltam teljes mértékben önálló, mert az első héten el sem tudtam menni otthonról egyedül. A lépcsőházajtónkat nem tudtam kinyitni, a kistáskámat nem bírtam el, csak gombos vagy cipzáras ruhát tudtam felvenni. Sőt… a kedvenc fél literes üvegbögrémet sem tudtam, sem a szekrényből levenni, – nem emelheted a kezed a vállad fölé – de ha le is vette nekem valaki, akkor sem bírtam a számig felemelni. Csak üresen… két kézzel… de úgy meg minek? Szóval bátran mondhatom, hogy az első hetem nem volt éppen felhőtlen, de mint már említettem, túl lehet élni.

  Kötéscsere:

  Egy hét után mehettem kötéscserére. Már nagyon vártam, mert kíváncsi voltam a végeredményre, és szerettem volna megszabadulni a fojtós fásli rétegtől. Ugyanis ilyenkorra már egy hete nem vettem rendesen levegőt. Csak pihegtem, mint aki nagyon rohant a busz után, és leplezni próbálja, hogy földhöz vágja egy fél perces futás. Pataki doktor úr nagyon kedves és türelmes volt. Minden kérdésemre válaszolt, minden félelmemet eloszlatott, és végre láttam munkája gyümölcsét. Először kicsit megijedtem, mert a szimmetrikushoz semmi köze nem volt. (egy héttel a műtét után nem is szabad elvárni) Itt-ott bedagadva, itt-ott kicsit kék, kicsit lila. De összességében tetszett maga a méret és a forma. A doktor úr megnyugtatott, hogy ez természetes, pár hét és teljesen be fog állni. Igaza volt.

  Gyógyulás, és észrevételek:

  Ahogy telt az idő egyre több mindenre voltam képes. Körülbelül 2,5 – 3 hét elteltével, már nem lehetett rajtam észrevenni a hétköznapi életben, hogy bizonyos dolgokat nem tudok kinyitni/felemelni. A kompressziós melltartót utáltam, de sokkal jobb érzés volt ezt viselni, mint előtte a push up-ot. A rögzítő ragasztócsík levétele után a bőröm kipattogott, és nagyon viszketett. Körülbelül két hét alatt szabadultam meg tőle. A formája napról napra egyre csodásabb lett, hála a doktor úrnak. Még egy ekkora implantátumnak is tudott természetes formát adni. Jöttek sorba a kérések, hogy: Hagy nézzem meg! Ugye megfoghatom? Ez fáj, ha így csinálok? Mindenki dicsérte, hogy milyen szép, és nem is látszik, hogy nem igazi.

  Egy idő után váltottam sportmelltartóra, ami nagy megváltás volt. Azóta a melltartóvásárlás egy kész tortúra, viszont nagyon fontos! Én a munkám miatt 2 hónapig kénytelen voltam pánt nélküli melltartót hordani, aminek a hatása meg is látszik. Igaz már kilenc hónappal a műtét után volt, de – mint azt a doktor úr is elmondta – ekkora implantátumnak mindig kell a tartás. Meg is fogadtam, hogy soha többet nem hagyom el a sportmelltartót.

  Így egy év után, már teljesen gyógyultnak mondhatom magam, mégis vannak néha helyzetek, amikor észreveszem az implant jelenlétét. Például futásnál, vagy amikor oldal irányba emelek nehezet. A hason fekvés sem lett a kedvenc alvópózom azóta, és ha véletlen mellbe vágnak, egyenesen sírni tudnék. Még egyszer kiemelném, hogy majd 500cc a méretváltozás, ami magában hordozza a nagyobb odafigyelést és elővigyázatosságot.

  Összességében, csak azt tudom elmondani, hogy életem eddigi legjobb döntése volt. Végre elégedett vagyok magammal, és ez egy leírhatatlan érzés egy olyan lánynak, aki mindig is szégyellte magát. A doktor úr pedig igazán profi, hiszen két külön álló, és különböző – mégis sokak által (hibásan) egyként emlegetett, és egyformának gondolt – testrészből, két teljesen szimmetrikus csodát varázsolt. Ami azért nagy dolog, mert ezt csupán a szemmértéke és a szakértelme alapján tudta kivitelezni. Úgyhogy ezúton is szeretném megköszönni Dr. Pataki Gergelynek, hogy ilyen profizmusban lehetett részem, és ezentúl minden nap csodálhatom a munkáját.

 25. Az elso beavatkozasom egy hiarulon savas ajaktoltes volt ekkor ismerkedtunk meg A Doktor Urral. Nagyon tetszett a kornyezet a kedvesseg a tejekoztatas mindenrol minden kerdesemre megkaptam a kielegito valaszt. Majd 1 ev mulva a mellnagyobbito mutetem kovetkezett amin rengeteg ideig gondolkoztam mert nem szerettem volna mu hatasu melleket a Doktor Urral a konzultacion minden egyes apro reszletet megbeszeltunk nagyon figyelmes volt es erdeklodve hallgatta mit is szeretnek valojaban. A mellmutet utan az elso kotozesnel hihetetlen latvany fogadott ami a fejemben megszuletett es amit megbeszeltunk pontosan azt lattam a tukorben! Megkell mondjam nem tudok eleg halas lenni Pataki Doktor Ùrnak. Megbizom benne es szerintem ez egy orvos valasztasanal a legfontosabb hogy feltetel nelkul bizzunk benne es szakmai tudasaban.
  Aki orr problemaval kuzd de nem szeretne kes ala fekudni mert csak egy kis valtoztatasra lenne szukseg annak tudom ajanlani a hiarulonsavas orr korrekciot. Nekem pici orrom van de evek ota mindig elmondom a Doktor Ur nak hogy zavar benne egy pici hullam, es erre is volt megoldas mutet nelkul helyi erzestelenitovel kiegyenesitette es igy mostmar tokeletes. Nagyon szepen koszonok mindent! Nagyon halas vagyok! Es buszken mondom mindenhol hogy az en orvosom Dr. Pataki Gergely!

 26. P

  Pataki doktor szakmai felkészültsége, embersége, precizitása, végtelen türelme páratlan. Mindenkinek bátran merem ajánlani.

 27. Annyira örülök, hogy belevágtam a mellplasztikai műtétbe két gyerek után! Csak azt sajnálom, hogy nem előbb cselekedtem, teljesen megváltozott az önbecsülésem és az, hogy hogy érzem magam a bőrömben. Az lenne az igazi, ha ez a helyreállító beavatkozás minden nőnek gyermek vállalás és szoptatás után alanyi jogon járna.
  Köszönöm a tökéletes, precíz és nagyon barátságos ellátást, jobb kezekben nem is lehettem volna. Angliában élek és még így is teljesen kivitelezhető volt a beavatkozás megszervezése.

 28. Szakmailag es emberileg is csak ajanlani tudom a Doktor Urat. Tobb kezeleset is csinalt mar rajtam, nagyjabol 10 eve jarok hozza es meg sosem csalodtam a szakertelmeben.

 29. Hosszú gondolkodás után döntöttem úgy, hogy keresek egy plasztikai sebészt és tanácsot kérek a szülésektől megváltozott hasammal kapcsolatban. Alapos kutakodás után döntöttem Pataki Doktor Úr mellett, és a személyes konzultáció után abszolút biztos voltam abban, hogy nem is keresgélek tovább. Minden kérdésemre kimerítő választ kaptam, a konzultáció során teljes figyelemmel fordult felém a Doktor úr, nem éreztem semmiféle “futószalag” effektust. A műtét mellett döntöttem, és nagyon-nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel (pedig még csak 3 hónap telt el)! A hasi sérveim, szétvált hasizmaim orvoslásra kerültek és esztétikailag is fantasztikus a végeredmény! A felépülést minden lehetséges módon segítette a Doktor Úr és kiváló csapata, a lábadozási időszak alatt is “biztos kezekben” voltam. A tökéletes eredmény érdekében lézeres kezelést is kaptam, itt szeretném megköszönni a kezelést végző Andreának a mindig barátságos, végtelenül kedves hozzáállását! Mindenkinek, aki műtéten gondolkodik és olyan orvost keres, aki lelkiismeretesen, legnagyobb tudását beleadva,a legmodernebb eszközökkel, technikával, emberségesen, barátságosan és nem mellékesen gyönyörűen dolgozik, nyugodt szívvel ajánlom Pataki Doktor urat! Nekem visszaadta az önbizalmamat, idén nyáron újra felvehetem a bikinimet, amire már 8 éve nem volt példa…:)

 30. Nem tudom megállni, hogy ne köszönjem meg a színvonalas honlapjukon megjelent információt a műtétet követendő életvitelről és a sebgyógyulás folyamatáról.

  Nagy hasznomra fordíthatom az Önök által adott javaslatokat.

  Szívből köszönöm és további eredményes munkát kívánok!

 31. Kedves Érdeklődők!
  Pataki Doktor Urat csak ajánlani tudom! Fél éve volt a mellműtétem.
  Személyes tapasztalatból mondom, hogy akiknek kételyeik vannak az áhított beavatkozással kapcsolatban, vagy félnek azoknak azt tudom tanácsolni, hogy ne rágódjanak rajta sokat. Nekem életem legjobb döntése volt!
  A Doktor Úr profi és precíz. Mindenki biztonságban érezheti magát a kezei között! Az első konzultáció után rögtön tudtam, hogy jó helyen járok.
  A kórházi ellátás kitűnő. (személy szerint a műtét után szívesen maradtam volna még pár napot… 🙂 ) A végeredmény pedig tökéletes.

  Köszönöm még egyszer!!!
  (h.brigii@hotmail.com)

 32. Évekkel ezelőtt anyajegy eltávolítás majd hegkezelés miatt fordultam Pataki Doktorhoz, azt hiszem az interneten bukkantam rá és ott lett szimpatikus. Nagyon elégedett voltam már akkor is és örültem, hogy hozzá fordultam, hihetetlenül emberséges, kedves, megértő, figyelmes volt. Szívesen mentem minden alkalommal. Már akkor is fontolgattam, hogy megcsináltatom a melleimet, beszéltünk is róla, kedves volt meg is nézte. Azért nem „nagyobbítás” szót használok, mert nekem tényleg nem igazán voltak melleim, szóval valóban csinálni kellett. 🙂 Az az egy nem volt kérdés, hogyha egyszer megcsináltatom, csakis ő jöhet szóba.
  Évek teltek el végül mire megtehettem és rászántam magam a műtétre. Féltem is tőle, hogy milyen lesz, hogy esetleg túl nagy lesz, túl természetellenes és nem tudok majd azonosulni vele…
  Életem legjobb döntése volt, hogy végül belevágtam és Pataki Doktorral csináltattam! Csupán csak azt bánom, hogy nem előbb. 🙂
  Már a konzultáción a kérdéseiből is tudtam, hogy tényleg érdekli és figyel arra milyen végeredményt szeretnék, nem csupán a méretet vette figyelembe, hanem az alkatom, az elképzeléseim, az érzéseim.
  Emlékszem a műtétig direkt meg sem próbáltam elképzelni milyen lesz a végeredmény nehogy csalódjak majd, gondoltam annál minden jobb lehet mint, hogy nincs. A műtét után még furcsa volt és nagyon idegennel éreztem az első kontrollok idején, de most több mint 2 hónappal a műtét után már valóban természetes formájúak, már teljesen a sajátomnak is érzem őket, imádom a végeredményt! 🙂 Szebbet elképzelni sem tudtam volna! Pont akkorák és pont olyanok formára is mint amilyenekre titkon vágytam. Végre 100%-os nőnek érzem magam de úgy, hogy önmagam maradhattam annyira természetes lett a végeredmény.
  Nagyon megnyugtató volt a Doktor Úr mindvégig, a műtét napján is, maximálisan megbíztam benne. Az asszisztensek, az ápolók, a munkatársak is hihetetlenül kedvesek és segítőkészek voltak, külön köszönet nekik is!
  Elmondhatatlanul hálás vagyok, köszönöm mégegyszer!

 33. 5 évig gondolkodtam a mellnagyobbító műtéten.. Végül is egész csinos voltam lapos mellkassal is…A szoptatástól elnyűtt melleimet mindig sikerült jól elrejtenem egy-egy trükkös melltartóval vagy bő pulcsival. A stílusomtól igen távol éreztem a plasztikai beavatkozást, Valahogy úgy gondoltam, hogy a plasztika csak a cicababák kiváltsága.Nekünk okos, farmeres-pulcsis , értelmiségi nőknek csak az marad, hogy elfogadjuk a testünk változásait, amik a korral és a szüléssel/ szoptatással járnak. Mindenhol azt kapod az arcodba, hogy “fogadd el magad!”, úgy ahogy vagy… Én néhány év kínlódás után úgy döntöttem, hogy elfogadom magam-és kérek hozzá egy kis segítséget. 😀 Pataki doktor csodálatos választásnak bizonyult. Akár egy szobrász! Tökéletes, amit alkotott. Imádom azt a precizitást és odafigyelést amit a páciensei felé tanúsít. Minden nap hálával gondolok rá, mert megkönnyítette és leegyszerűsítette az életemet. a műtét előtti időkben 20-30 percet szerencsétlenkedtem a tükörnél indulás előtt, mert nem találtam megfelelő melltartót vagy felsőt, hogy eltakarjam a felsőtestemet. Ma már csak felkapom ami a kezembe akad és minden jól áll. Magabiztos lettem és ahányszor meglátom magam a tükörben,vagy akár egy kirakat üvegében mindig megállapítom, hogy milyen jó döntést hoztam egy évvel ezelőtt. Köszönöm! (karolyszilvi@gmail.com)

 34. Kislany korom ota gyuloltem a melleim.Mindig arra vartam,hogy megnojenek,mint kortarsaimnak.Csaladtagok biztattak,hogy ne aggodjak,meg van ido,meg nohet,hormonok,stb.Mikor mar picit erettebb voltam es lett egy partnerem rajottem,hogy nemcsak a meretet nem szeretem,a formaja sem atlagos.Igyhat szegyenemben nem mutattam meg baratomnak sem.Sokat keresgeltem interneten es “rajottem”,hogy csomellem van.Anyukamnak mondtam,nem hitte el,persze a szuloknek a gyerekuk ugy tokeletes ahogy van,nincs semmi bajuk,fogadjak el magukat ahogy vannak,szeressek magukat.Ahogy teltek az evek tudtam,hogy nem fogom ennyiben hagyni,nem hagyom,hogy az egesz eletem a melleimtol fuggjon.Nem volt onbizalmam,utaltam bikinit hordani,nehogy elalljon a mellemen es barki lathasson barmit.2015-ben vegre osszegyujtottem a penzt a mellmutetre.Az elso beavatkozas nem Pataki Doktornal tortent,amit a mai napig banok.Habar a melleim a kiindultnal nagyobbak lettek,formaja megmaradt,szinte teljesen kirajzolodott az implantatumon elhelyezkedo deformalt mell.Mikor meglattam legeloszor a tukorben kotescserenel elsirtam magam.Nem ertettem mire volt jo ez a sok fajdalom es penzkidobas,ha meg mindig ugyanugy neznek ki.Az akkori Doktor kifakadasomat azzal probalta nyugtatni,hogy ez meg boven valtozni fog,ne aggodjak,ez nem a vegleges allapot.Amiben igaza is volt,az implantatumok lejjebb ereszkedtek a helyukre,viszont a csucsos kituremkedes megmaradt ugyanugy.Szerintem mar az elso mutet utan tudtam biztosra,hogy lesz egy kovetkezo,muszaj adnom meg egy eselyt arra,hogy tokeletesek legyenek.Az Ido mulasat sebeszek oldalainak bongeszesevel toltottem,referenciamunkakat valamint velemenyeket kerestem.Tudtam,hogy az elso helyre nem megyek tobbe vissza.Megtalaltam Pataki Doktort.Sehol nem olvastam rola negativ velemenyt,mindenki dicserte a munkajat, valamint az emberekhez es munkajahoz valo hozzaallasat.Picit mar meseszeru volt.Hogy letezhet olyan sebesz,akirol nincsen negativ kritika?Mindenesetre szimpatikus volt,hogy nincs tulreklamozva egyaltalan.Felkerestem a klinikat es nagynehezen sikerult egyeztetni egy idopontot. Habar Doktor ur nagyon elfoglalt,szerencsesnek mondhatom magam,hogy sikerult vele talalkoznom.Mar konzultacion bebizonyosodott mindaz,amit olvastam rola.Nem nezegette az orat,nem erdekelte meddig ulunk a szobaba,celja az volt,hogy kozos allaspontra jussunk es kihozza a maximumot a melleimbol.Minden kerdesemre keszsegesen valaszolt,nem engedett ketelyekkel hazamenni.A mutet kovetkezo heten megtortent,minden kollega nagyon kedves volt,teljes mertekben meg voltam elegedve mindenkivel.Biztositva voltam arrol is,hogy mutet utan a labadozas se legyen olyan borzalmas es barmilyen kerdesem,panaszom volt,azonnal valaszoltak,sot valaszolnak a mai napig. Bar a mutet friss volt, akkor meg csak par honapja tortent, de a klinikat ezuttal siras nelkul hagytam el es teljesen elegedetten mentem a varratszedesrol is haza. Tobb, mint egy eve a mutetnek es a mellem folyamatosan egyre szebb lett. Egyedul azt banom,hogy nem talaltam ra Pataki Doktorra hamarabb. (Videkivirag@gmail.com)

 35. Hosszú és precíz keresés után találtam Dr. Pataki Gergely plasztikai sebészre. És elmondhatom, hogy nem is találhattam volna nála jobbat. Hihetetlenül preciz, megértö és egy kiváló doktor az ő szakterületén. A munkájával és a végeredménnyel minden szempontból elégedett vagyok. A kórház, ahol a műtétre került sor is 100%-os, az ott dolgozó orvosok és ápolók kiváló munkát végeztek kedvesek és figyelmesek voltak.
  Minden egyes kontrol vizsgálat alkalmával a legjobb tudásával és figyelmességel kezelt. A kis csapata a rendelöben minden alkalommal szivesen es barátságosan fogadott és a legjobb tudásukkal kezeltek és informáltak.Ezúttal is szeretnék köszönetet mondani Dr. Pataki Gergelynek és stábjának 🙂

 36. Végtelenül hálás vagyok Pataki doktor úrnak a műtét által elért eredményért. Több év mérlegelés után találtam rá a klinikára. Nagyon örülök, hogy sikerült a legjobb helyet és a legjobb szakembert megtalálnom! Már maga a konzultáció megnyugtató volt. Pataki doktor úr és kollégái rendkívül kedvesek, precízek és segítőkészek voltak végig! A mellnagyobbító műtétem a legnagyobb rendben zajlott, és a lábadozás is olyan volt, amilyennek a doktor úr ígérte. A végeredmény pedig csodálatos! Nagyon boldog vagyok, és bátran ajánlom mindenkinek, hogy bizalommal forduljanak Pataki doktor úrhoz! A legjobb döntés volt!

 37. Az én esetemben a mellnagyobbítás rendkívüli változásokat hozott.
  Crohn beteg vagyok, ami egy autoimmun gyulladásos bélbetegség.
  Évekig kórosan sovány voltam, elégedetlen a testemmel, ami rengeteg szorongással járt. Régóta terveztem ezt a műtétet, de folyamatosan falakba ütköztem.
  Az orvosok nagy többsége sajnos a mai napig azon az állásponton van, minden platformon az olvasható, hogy a a plasztikai műtét ellenjavalt az autoimmun betegek esetében.Véleményük szerint állapotromlást idézhet elő.
  Amikor hallottam Pataki doktor elhivatottságáról és szakmai múltjáról úgy éreztem, adnom kell magamnak egy esélyt.
  Az első konzultáció alkalmával teljesen megnyugodtam, hisz több crohn beteg hölgyet operált sikeresen, mindenféle komplikáció nélkül. Maximális szakmai profizmusáról és emberismeretéről tett tanúbizonyságot, így rövid időn belül egyértelművé vált számomra, hogy a legjobb kezekben vagyok.
  A műtétet követően, fáradtságot nem kímélve egész napos munkája után jött el a klinikára, hogy személyesen is meggyőződjön, pácienseinél minden a legnagyobb rendben van.
  Már több mint fél év telt el a mellplasztika óta.
  Az alapbetegségem továbbra is remissióban van, azóta sincs szükségem immungyengítő gyógyszerek, vagy steroid szedésére. A laboreredményeim nem mutatnak gyulladást, és hosszú évek óta sikerült fel szednem pár kilót, ami önmagában nagy eredmény az én esetemben.
  Elégedett vagyok magammal, és megszűntek a testemmel kapcsolatos frusztrációim melyek a betegségem fennállás óta jelen voltak. Az eredmény természetes amilyet mindig is szerettem volna.
  A műtét amitől óva intettek,az én életemre ilyen hatással volt, amiért mindig hálás leszek Pataki Doktor úrnak és csapatának.

 38. (Képes bejegyzés.)

 39. Pataki doktor úr egy komplikáltabb mellnagyobbító műtétet végzett rajtam 2016-ban. Mellkasdeformitásomat, besüllyedt mellkasomat korrigálta mellnagyobbítással, csepp formájú implantátumokkal. 6 éves koromban volt egy sikeres csonthelyreállító műtétem, de az évek elteltével kb. két centiméternyit visszasüllyedt a mellkasom. Mivel vékony testalkatom van és a melleim kisebbek voltak, mint A kosár, igy nagyon oda kellett figyelnem az öltözködésnél, hogy el tudjam rejteni a deformált csontjaimat. Természetesen a melleim kis mérete is zavart ezzel kombinálva.
  Az évek során sokat kutakodtam mellnagyobbítás témában, de a szilikon mell gondolata taszított és a hasonló esetűek mellnagyobbításáról sem olvastam sikertörténeteket. 29 évesen, sok-sok év komplexussal es zárkózottsággal teli év után kerestem fel a doktor urat. Szerencsém volt, hogy rátaláltam Pataki Gergely nevére. Életem eddigi legjobb döntése volt, hogy rászántam magam egy konzultációra. Hosszan elemeztük a helyzetemet és a doktor úr teljesen őszintén elmondta mire
  számíthatok, mit lehet kihozni az adottságaimból.
  Sokkal többet es szebbet kaptam, mint amit valaha el tudtam volna képzelni, pedig nem kis elvárásokkal vágtam bele az egészbe. Gyönyörű, természetes, egészséges formájú melleim lettek, amelyek a testalkatomhoz olyannyira illenek, hogy sokszor elfeledkezem róla, hogy nem a természettől kaptam őket. A mellkasdeformációm így már nem zavar egyáltalán, már én sem veszem észre.
  Jóval egyszerűbbek a mindennapjaim így, rengeteg apró öröm ér nap mint nap, ami lehet másoknak természetes, de nekem ismeretlen volt, amíg nem volt szép és nőies mellkasom.
  Hálás köszönetem a doktor úrnak, akit szívből ajánlok mindenkinek!
  Szívesen adok privátban további válaszokat azoknak, akik hozzám hasonló helyzetben vannak.
  Üdvözlettel,
  Anita

 40. Kedves Mindenki !
  2015-ben az interneten fellelhető információkat alaposan áttanulmányozva találtam rá a Doktor úrra.
  Annyi pozitív véleményt olvastam róla, hogy úgy döntöttem, kezébe adom az arcom sorsát.:)
  Ez így utólag 100 %-ig jó döntésnek bizonyult.
  Tavaly 48 éves voltam, koromnak többé-kevésbé megfelelően néztem ki, de már egyre többször nem voltam megelégedve a tükörképemmel. Az arcom meg volt ereszkedve, és a szemem alatt pedig két hatalmas karika volt.
  Amikor felkerestem Pataki dr-t az első konzultáción, igazából valami kisebb korrekcióra, feltöltésre elszántam mentem el hozzá. A beszélgetés során megemlítette, hogy az én állapotomban már inkább a teljes facelift ad végleges megoldást. Erre nem számítottam, mert ennyire nem éreztem súlyosnak a helyzetet, de azt gondoltam magamban, hogy pont ezért jöttem hozzá, mert szakmailag teljesen megbíztam benne. Ő egyébként semmiben nem befolyásolta a döntésemet, csak elmondta a véleményét.
  Aludtam rá egyet-kettőt, és úgy döntöttem belevágok, bár akkor még bevallom nem igazán tudtam, hogy mire vállalkozom. DE! Így egy év távlatából, a végső eredmény tudatában állíthatom, hogy életem legjobb döntései között szerepel az arcplasztika. Nagyon pozitívan változtatta meg a mindennapjaimat, a mindennapjaim minden percét. Hihetetlen magabiztosságot nyújt, hogy nem kell állandóan a fényviszonyok miatt aggódnom, hogy éppen elviselhetően nézek-e ki, vagy éppen szörnyen festek az adott viszonyok között. Nagyobb önbizalommal lépek ki az utcára, és ez nagyon jó érzés.
  Az arcom teljesen természetesnek hat, nem nézek ki 20 évesnek, – nem is volt cél, hogy fiatalabbnak nézzek ki a fiamnál – de években mérhetően fiatalabbnak, kipihentnek és frissnek igen.
  Visszatérve a beavatkozáshoz. 2015 december elején került rá sor. Maga a beavatkozás számomra nem volt vészes, mert megfelelő előkészítés után átaludtam az egészet. Na, de utána… Elég érdekesen nézett ki a bedagadt, színes fejem. Pár hétre vissza kellett húzódnom a lakásba. Viszont napról-napra javult, és a rendszeres kontrollokon is jó volt érezni a Pataki doktor úrból és csapatából sugárzó szakmai profizmust, a legapróbb részletekre kiterjedő figyelmet, nyugodtságot és kedvességet. Néha szükség volt önfegyelemre, a gyógyulás időszakában, de mindig az lebegett a szemem előtt, hogy ezt én akartam, mindent meg kell tennem, hogy minél jobb legyen a végeredmény és ehhez a szakmai segítségen túl, minden lelki támaszt is megkaptam.
  Igazából szerettem odajárni még kontrollra is.
  Hála és köszönet.

 41. Egyik ismerosöm ajánlotta Dr. Pataki Gergely plasztikai sebészt. Véleményeket olvastam a munkájáról az interneten, részt is vettem egy konzultáción. Ezek után már nem volt kérdés számomra, hogy kire bízom a beavatkozást. A légkör, az asszisztensek nagyon kedvesek. A Doktor úr figyelmessége és szakmai tudása pedig nagyon meggyozo,ugyanis én kicsit “nehéz eset” voltam. Egy kicsit sem féltem,bizalmam pedig megkérdojelezhetetlen volt. A mutét végeredménye tökéletes,és ami még fontosabb, hogy jó érzéssel nézek már a tükörbe,ezáltal jobban érzem magam. Ezúton is örök hála az egész Csapatnak és Dr. Pataki Gergelynek. Mindenkinek szívbol ajánlom, aki elhatározásra jutott abban, hogy plasztikai beavatkozást vesz igénybe. Félni nem szükséges, hiszen itt a páciens a legjobb kezekben van.:)
  B. Andrea
  bezseiandrea@freemail.hu

 42. Kedves Dr. Úr !
  Ezúton szeretném újra megköszönni munkáját. Néhány hónappal ezelőtt fül és orr plasztikai műtétet végzett
  rajtam. Előzőleg elrontott fül plasztika során szerzett csúnya heget korrigált Pataki Dr.Úr és eredményessé tette.
  Az orrom átalakítása szinten tökéletes lett.Teljesen természetes maradt az arcom, mégis sokkal harmonikusabb. Mindenkinek csak ajánlani tudom Pataki Dr.Urat!
  Nagyon precíz, őszinte, kedves ember és szakmájában a legkiválóbb! Emellett, külön példaértékű, hogy rászorult gyermekeken és embereken segít, rengeteg munkája mellett.
  Érdemes volt feliratkozni a várólistára es várni míg sorra kerülök
  !!!

 43. Egy korábbi műtét során másik orvosnál szerzett rossz tapasztalataim miatt hosszas vívódás után szántam el magam a korrekciós műtétre. Nagyon örülök, hogy így döntöttem, hiszen Pataki doktor úr és csapata fantasztikus munkát végzett, az első konzultációtól az utolsóig mindenki nagyon készséges és kedves volt, minden kérdésemre türelemmel válaszoltak, ami szerintem nagyon fontos ha az emberben van bizonytalanság. A doktor úr munkája rendkívül színvonalas és igényes, látszik rajta az elhivatottság, csak hálával és köszönettel tartozom Neki!!

 44. Tisztelt Pataki Doktor úr!
  Nagyon elégedett vagyok a munkájával és a csapatával, továbbá a klinika is gyönyörű és igényes! Bárcsak minden ilyen jól működne az országban mint a művelet amit az arcom átalakításával végzett! 😀 Nagyon jólesett, hogy komolyan vették a kérésemet és hogy nem hagyta azt sem, hogy esetleg meggondolatlan dolgot kérjek! Ön igazán jó és lelkiismeretes orvos!

 45. Kedves Pataki Doktor úr!
  Jónéhány hónappal ezelőtt én magam is páciensei leveleit olvasgatva döntöttem úgy, hogy felkeresem. Segítségért fordultam Önhöz, mert a már kislánykorom óta hőn áhított szép formás keblek helyett csak mellecskéket kaptam a természettől. Biztos sokan vannak még így ezzel és biztos sokan meg is tudnak békélni vele, számomra azonban komoly lelki problémát kezdett jelenteni. A doktor úr végtelen türelmének, melyelt a konzultációink során tapasztaltam, az ő figyelmes megértő, szeretetteljes személyének, művészi vénájának és nem utolsóként említendő precíz szakmai tuásának köszönhetően ma boldogabb nő vagyok.
  Íme a történetem.
  24 éves vagyok és nem mondhatom, hogy nem volt meg szinte mindenem a mellműtétem előtt, mert nem igaz, csodálatos férjem első kamasz szerelmeként fiatalon feleségül kért és mindig is éreztette velem, hogy szépnek tart. De számomra a nőiesség csodálatos szimboluma a szép fejlett női mell, így aztán minden párkapcsolati sikerem ellenére is vágytam rá, hogy teljesebbnek érezzem magam. Mert a műtétet megelőző időben már eljutottam odáig, hogy szégyelltem magam amiért nekem olyan fejletlenek. Elszorult a szívem mikor nők közt tartózkodván azzal szembesültem, hogy mindenkinek van valamilyen és nekem olyan fejletlen mint a kislányoknak. Sokszor elkedvetlenített, és nem tudtam már jól érezni magamat társasági programokon ha eszembe jutott. Nagyon hiányoltam a felnőtt nővé válásomból, talán nem is sikerült úgyéreznem a műtétig, hogy felnőtt kifejlett nő vagyok. Sokan mondták a műtét előtt, hogy “Jaj milyen gyönyörű leszel majd!”. Nem azért vállaltam a műtétet hogy még szebb legyek, én szépnek éreztem magam előtte is, hanem azért hogy a nőiesebbnek, teljesebbnek érezzem magam. Ez szorosan együtt jár, de nem ugyan az számomra.
  A nagy döntés előtt több alkalommal is találkoztam a doktor úrral, aki aggodalmas kérdéseim sorára a legnagyobb türelemmel válaszolt, megtisztelve engem részletes magyarázataival. Tényleg nagyon sok kérdést tettem fel, mert nagyon féltem a szövődményektől, és a döntéstől magától is, de Ön idejét nem sajnálva oszlatta el félelmeimet. Ekkor már tudtam, Öné a teljes bizalmam, és ha egyszer megműttetem magam, Önhöz fordulok.
  Az első műtéti időpontom előtt két nappal azonban megtorpantam. Lemondtam. Rettenetes félelem kerített a hatalmába, teljesen elbizonytalanodtam. Nem csoda, ez egy nagyon komoly életre szóló döntés, amelyet a szüleim ráadásul teljes mértékben elvetettek. Fiatal vagyok még, nagy hatással vannak rám, talán még nem történt meg a megfelelő mértékű érzelmi leválás, így a hatásukra meginogtam és lemondtam. Hiába éreztem, hogy szeretném, nem bírtam meghozni a döntést.
  Hiba volt. A nagy dillema után egyáltalán nem könnyebültem meg, csak még jobban vágyódtam az áhított mellekre, és még depresszívebb lett a hangulatom. Végül annyi érzés kavargott már bennem hogy kénytelen voltam pszichológus tanácsát kérni. Ő segített tisztán látni. Két hét múlva a doktor úr gyönyörű szép melleket varázsolt nekem.
  Hozzászokni a tudathoz, hogy megműtöttek, hogy nekem is vannak szép formás melleim nem ment egyik napról a másikra. De végig erőt adott az a sok apró élmény, amit csak azérthet igazán akinek a semmiből lett. Hogy hozzá ér a felkaromhoz, hogy séta közben mozog, hogy ott van mikor zuhanyzok, hogy ha leveszem a melltartómat este attól még marad mellem…Apró örömök. Mikor ezeket először éltem meg rendszreint könny szökött a szemembe. Ezek a pillanatok segítettek átvészelni a felépülés időszakát. Már másnap a haza úton éreztem, valami megváltozott. Egy új élet vette kezdetét.
  Kedves Doktor úr,
  köszönöm, hogy segített nekem.
  Páciense,
  Mónika.

 46. Egy korábbi, más plasztikai sebésznél elvégzett mell plasztika korrekciójára kerestem meg Pataki doktor urat. A korábbi PIP (nagyon veszélyes) implantátum ráadásul sima kerek formájú volt, amit Pataki doktor hasonló méretű, de anatómiai (csepp) formájú, nagyon megbízható minségű implantátumra cserélt. A mellem gyönyörű, nagyobbnak, mégis természetesebbnek tűnik, mint előtte. Bánom, hogy már elsőre nem Dr. Pataki Gergelyt választottam. A csapata pedig fantasztikus, mindenki kedves és nagyon segítőkész mindenben. Nagyon köszönök mindent!

 47. Doktor ur es asszisztensei peldaerteku kedvessege lenyugozott.
  Pataki doktor profizmusanak koszonheto, hogy gyonyoru melleim es a juvedermes arcfeltoltes altal nagyon szepen kisimult arc mosolyog vissza a tukorbol nap mint nap.
  Halas vagyok a szakertelmukert, kedvessegukert,
  Koszonettel
  Reka

 48. Mielőtt rászántam magam a mellműtétre, több plasztikai sebészeten is jártam, kijelenthetem hogy megtaláltam a legkiválóbbat!
  Kedves, segítőkész asszisztencia és rendkívül kedves, figyelmes, szakmájában profi Doktor úr tette szebbé az életem! Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a soron kívüli fogadást és csodálatos munkát amit a Doktor úr végzett! 🙂
  Tündi
  btund.mail@gmail.com

 49. Kedves Doktor úr !
  Nagyon szeretem a végeredményt, tökéletes munkát végeztél, mégegyszer köszönöm. Azóta is vidáman élem kis életemet.:) Hamarosan bejelentkezem majd hozzád, hogy az arcomat feltöltsd újra.
  Minden jót !
  Tünde

 50. Régóta fontolgattam a mellnagyobbítás lehetőségeit, de nem szántam rá magam, amíg nem hallottam, hogy van egyéb módszer is, mint az implantátum beültetése. Nem igényeltem nagyobb méretnövekedést egy kosárméretnél. Az előzetes tájékozódást követően bizakodóan jelentkeztem be konzultációra majd mellnagyobbítás saját zsírral történő műtétre. Nos az eredmény elképesztő lett. A műtét túlzás nélkül pozitív élmény volt, felébredsz és azt látod, amit eddig csak reméltél. Pataki doktor kihozta belőle a maximumot és még egy kicsit. Elképesztő precizitás, odafigyelés és profizmus – így tudnám leírni az operáció körülményeit és az eredményt 7 hónap után. Azóta egyszerűen kiegyensúlyozottabb vagyok, magabiztosabb és ez látszik mind a munkámban, mind a magánéletemben. Csak ajánlani tudom. Köszönöm még egyszer:)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.