Vendégkönyv

Bernadett Kiss
Bernadett Kiss
19:35 21 Oct 19
Hálás és örök köszönet Pataki Doktor Úrnak! Egy percig sem bántam meg, hogy belevágtunk, ma is újrakezdeném. Ő egy művész, ez nem is kérdés!
Timi Nguyen
Timi Nguyen
18:58 16 Oct 19
A Doktor Úr munkáihoz hasonlót nem találni, ráadásul nem csak szaktudása kiemelkedő, hanem nagyon emberséges és közvetlen, ami sokat segített, hogy nyugodtan rábízhassam magam, és ne féljek az eredménytől, mivel biztos voltam benne, hogyha ő műt, akkor tökéletes lesz. Elhatároztam, csakis a Doktor Úrra szeretném rábízni magam, ezért időpontot kértem, de sajnos csak várólistára tudtak felvenni, amire korábbi vélemények alapján számítottam is. A várakozás egy örökkévalóságnak tűnt, majdnem egy évet vártam, hogy bekerülhessek, de most az eredményt látva, minden egyes várakozással töltött perc megérte. Nem csak magával a műtéttel vagyok elégedett, hanem a műtét utáni utógondozással is, mivel készségesen álltak rendelkezéseimre a nap bármely szakaszában, ami nagyon jól esett és megnyugtatott. Elmondhatatlanul hálás vagyok a Doktor Úrnak és kedves csapatának, hogy valóra váltották egy vágyamat, és jobbá, teljesebbé tették az életemet. Nagyon jó érzés minden reggel úgy kelni, hogy ez nem csak egy álom, hanem a valóság, mely egész életben elkísér. Úgy érzem, szebbek lettek, mint amiről álmodni mertem. Hihetetlen, mennyire megváltozott az alakom, mennyivel arányosabbnak látom magam a tükörben, és büszkén húzom ki a testemet.
Andrea Pongrácz
Andrea Pongrácz
10:58 08 Mar 19
Orvos ismerősom javaslatára kerestem fel Dr. Pataki Gergelyt, ami a legjobb döntésnek bizonyult. Rengeteg információt és maximális profizmust kaptam, a végeredmény pedig olyan, amit mindig is szerettem volna. Nagyon hálás vagyok és mindenkinek ilyen orvost kívánok!
Dóra Horváth
Dóra Horváth
14:41 08 Feb 19
1-es típusú cukorbetegként hosszú éveken át kutattam a számomra legmegfelelőbb plasztikai sebész után, betegségem ugyanis nem kis rizikófaktornak számított egy mellnagyobbító műtét során. Pataki Doktor Úr referenciáit látván rögtön tudtam, hogy Ő lesz az, akire száz százalékosan rábízhatom magam. Az egyetlen orvos ma Magyarországon, akiről sehol nem találni negatív kritikát. Úgy gondolom, ezt az én eredményem is tökéletesen igazolja, hiszen a Doktor Úr kiemelkedő szaktudása túlszárnyalja mindazt, amit az ember elképzel és a pénzéért cserébe elvár. Mérhetetlen hálám és minden elismerésem illeti, mint szakmailag, úgy emberileg egyaránt (Missziós tevékenységeiért pedig külön dícséret jár!). El nem mondható boldogsággal tölt el, hogy csatlakozhatok az elégedett páciensei közé. Életem legjobb választása volt és hiszem, hogy Mindenkinek az lesz, aki mellette dönt majd, bármilyen beavatkozásról legyen is szó. Tiszta, meleg szívvel merem ajánlani Őt és Kedves Csapatát, Bárkinek, aki változtatni szeretne testi-lelki egyensúlyán. Hálás szívemből köszönöm!
gabi szabo
gabi szabo
15:29 16 Jan 19
Hálás köszönet Pataki doktor úrnak és csapatának! A mellplasztikai műtétemmel (implantáció és mellfelvarrás) kapcsolatosan csak jót tudok mondani: a műtét előtt részletes tájékoztatást kaptam, a doktor úr időt nem sajnálva segített dönteni az implantátum nagyságáról, formájáról és típusáról. A kórházi tartózkodás alatt és a műtét utáni időszakban is mindenre odafigyeltek, kedvesek voltak, és maximálisan figyelembe vették az egyéni kéréseimet a kontrollvizsgálatok során. A végeredmény pedig csodaszép lett, abszolút elégedett vagyok! Pataki doktor úrnál a magas szintű szakmai profizmus együtt jár az emberséggel, és ez manapság ritka kincs, köszönöm!
NOTHING BUT THE TRUTH
NOTHING BUT THE TRUTH
13:41 28 Dec 18
Évekkel ezelőtt helyreállító beavatkozás kapcsán kerestem fel Pataki Doktor Urat, aki azonnal hihetetlen emberséggel és megértéssel fordult felém. Mindent megtett, hogy mielőbb sor kerülhessen a beavatkozásra, és még abból is tudott csodálatosat alkotni, amit más orvos elrontott. Biztos vagyok benne, hogy a Doktor Úr nélkül ma testileg és lelkileg is borzalmas állapotban lennék, köszönöm, hogy visszaadta az emberekbe és az orvostudományba vetett hitemet. Bárcsak hozzá fordultam volna a legelső alkalommal, rengeteg szenvedést, félelmet, fájdalmat kerülhettem volna el. Bármikor bármivel csakis Pataki Doktor Urat fogom felkeresni a jövőben. Van rengeteg orvos, aki pénzért bármit elvállal, de olyan, akinek egyedülálló tudásához empátia is párosul, nagyon kevés. Years ago, I contacted Doctor Pataki in relation to a restorative surgery. He immediately turned to me with incredible humanity and understanding. He did everything he could to carry out the operation as soon as possible, and he made miracle out of what other doctor has ruined. I am sure that without Doc. Pataki, I would be in a terrible state today, both mentally and physically. Thank you for giving back my belief in humanity and medicine. I wish he was my No.1 choice, I could have avoided so much suffering, fear and pain. Anytime with anything, I will only turn to Doc. Pataki in the future. There are many doctors out there who will take anything for money, but very little who has this unique knowledge coupled with empathy.
Timea Oliver
Timea Oliver
06:00 03 Jul 18
I would recommend Dr Pataki in a heartbeat! Throughout the entire process, from initial consultation, to post-op review, he has been informative, respectful, pleasant and incredibly good at his job. I felt like the most important patient in the world! His whole team is professional and pleasant. Also,I would like to mention his charity work, an organization that he founded and takes extremely seriously. For me, it is important to know that disadvantaged children can benefit of his talent and energy.
Sándor Tószegi
Sándor Tószegi
12:29 14 Apr 18
Re
Ágnes Kóbor
Ágnes Kóbor
17:29 27 Nov 16
Frank Ferko
Frank Ferko
17:51 24 Nov 16
Magabiztosság, szakértelem, meggyőző... Dr Pataki Gergelyt nálam ezek a szavak jellemzik! Messze keletről tértem haza hozzá, hiszen régen ismerem és láttam munkásságát, mikor szükségessé vált szakértelme számomra! Nem csalódtam! Csak ajánlani tudom, kedves kiszolgáló személyzettel és kiváló környezetben kaphatod meg a megfelelő kezelést és érheted el a kívánt eredményt... Köszönöm FErko
Dekany Viktoria
Dekany Viktoria
08:29 09 Sep 16
Kedves Szepulni vagyok! A leheto legjobb helyen jartok, ha Dr. Pataki Gergely kivalo praxisat valasztjatok, legyen szo barmilyen beavatkozasrol! Engem mar a weblapon nyujtott segitokeszsege es elhivatottsaga meggyozott es nem is keresgeltem tovabb. Mind szakmailag, mind emberileg egy olyan orvosra leltem benne, aki profizmusra torekszik minden egyes paciensenel es a leheto legjobb tudasa szerint jar el. A konzultaciot kivaloan vezenyeli le, a mutetettel kapcsolatos minden reszletbe beavat, es hagy idot a felmerulo kerdesek megvaloszalasara. Nemcsak a mutet elott es alatt, hanem az utana levo nehezebb napokban is folyamatosan ellenoriz, es elmond minden reszletet, hogyan tovabb. A doktor ur kivalo szakertelme mellett meg kell emlitenem, hogy asszisztensei az elso perctol a szivembe loptak magukat a legmagasabb szinvonalu paciens-orientaltsagukkal. Nem csak a mutettel kapcsolatos dolgokban nyujtottak maximalis segitseget, hanem lelkiekben is ott alltak vegig mellettem, ami nagyon sokat jelentett szamomra. Mindig bizalommal fordulhattam Klarahoz es Ritahoz is egyarant, amit itt is koszonok nekik nagyon! Szamomra a beavatkozas az eletemet nagyon pozitiv iranyba inditotta el. A legjobb dontes volt, amit hosszu ideje meghoztam. Nem kivanhattam volna jobb orvost, mint Dr. Pataki Gergelyt, hogy elvegezze ezt az eletreszolo beavatkozast! Biztosan allithatom, hogy amit kapni fogtok toluk: 100% PRECIZITAS, BIZALOM, es a vegen merhetetlen BOLDOGSAG!!!
Erika Király
Erika Király
11:58 21 Aug 16
Next Reviews

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.