fbpx

Rendelő

Európai szintű plasztikai sebészeti rendelő és magánklinika várja Önt Budapesten! Rendelőnk Bel-Buda kiemelt részén, a Gellérthegyen, korszerű diagnosztikai és terápiás eszközökkel komplex helyreállító plasztikai sebészeti és esztétikai szakellátást biztosít.

Kellemes környezetben, diszkrécióval, magasan kvalifikált, sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkező orvosok várják Önt.
Az elérhető legmagasabb szakmai színvonalat biztosítjuk pácienseinknek az ellátás során, megnyugtató és ideális körülményeket nyújtva.

A Premium Plasztikai Sebészet gellérthegyi referencia rendelője konzultációkra, ambuláns beavatkozásokra nyújt lehetőséget. A kisebb beavatkozások, esztétikai kezelések nem igényelnek kórházi benntartózkodást, rendelőnkben ambulánsan is elvégezhetőek.

Minden esetben személyre szabott, speciális ellátást biztosítunk pácienseink számára a helyreállító, fiatalító műtétek és esztétikai kezelések terén. A modern plasztikai sebészeti eljárások a megfelelő technológiai és szakmai háttérrel biztonságosak és kiváló eredmények elérését teszik lehetővé.

A plasztikai sebészet gyógyító-megelőző egészségügyi tevékenység, és olyan változtatásokra teremt lehetőséget, melyek célja a test és lélek harmóniájának megteremtése és megtartása.

A konzultáció

Pataki doktor a konzultáció alkalmával bizalmas körülmények között részletes, precíz, ám a laikus számára is érthető szakmai beszélgetést folytat Önnel. Nincs fontosabb a jól informált páciensnél, ezért ide kattintva elolvashatja, hogyan tud felkészülni az alkalomra.

Pataki doktor részletesen tájékoztatja a javasolt terápiáról, az esetleges műtét menetéről, a várható eredményekről, felhívja figyelmét a beavatkozásokra vonatkozó általános és speciális kockázatokra, taglalja a műtét előtti és utáni teendőket, illetve megválaszolja a témakörben feltett kérdéseit.

A részletes konzultáció segíti plasztikai sebészét az Ön által kért vagy elvárt eredmény megértésében, és Önt is, a személyére szabható, reálisan elérhető eredmény elfogadásában.

A konzultáció során történik egy állapotfelmérő vizsgálat, melynek sokszor része a tükör előtti megbeszélés, adott esetben méretvétel, modellezés, ekkor a páciens és az orvos együttesen értékelik a problémát.

Ez a konzultáció egy interaktív, bizalmas beszélgetés, itt mindkét fél bármilyen kérdést feltehet, ami a problémára, kezelésre kiterjed. A megbeszélést gyakran kiegészíti az érintett beavatkozásokhoz tartozó előtte-utána képek megtekintése, megbeszélése, ez segíthet a döntésben.
A konzultáció során részletesen Pataki doktor és munkatársai kikérdezik a Önt egészségi állapotáról, korábbi műtéteiről, amihez segítség, ha orvosi dokumentumait is magával hozza.

Fontosnak tartjuk, hogy minden páciensünk egyénre szabott kezelésben részesüljön, ennek érdekében személyes konzultáció során az orvos által javasolt megoldások közül közösen választják ki a legmegfelelőbb megoldást.

Néhány esetben nem elég egyetlen konzultáció, ilyenkor további alkalomra is szükség lehet, hogy közösen megkeressük és megtaláljuk a legmegfelelőbb beavatkozási módot.

Pataki doktor munkáját összeszokott, a plasztikai sebészet területén sokéves tapasztalattal bíró asszisztensi és egészségügyi szakdolgozói csapat segíti. Mindannyian hisznek abban, hogy a plasztikai sebészeti műtétek az önbizalomjavító és  pozitív önképformáláló hatásának köszönhetően a páciens belső korlátokat dönthet le magában, és ezáltal jelentősen javulhat az életminősége.

A rendelő címe:

1118 Budapest, Számadó utca 6.

Előjegyzés:

Az időpont-egyeztetéshez kérjük, kattintson ide!

Fotók:

Videó a rendelőnk innovációjáról:

A rendelő megközelítése

A Premium Plasztikai Sebészet rendelője Budapest budai oldalán, a város szívében, a Gellérthegy tetején fekvő nyugodt utcában, a XI. kerületi Számadó utcában található. Kedvező elhelyezkedéséből adódóan mind tömegközlekedéssel mind gépkocsival mindenhonnan rendkívül könnyen megközelíthető.

Gépkocsival

Pest felől érkezve az Erzsébet Hídon át fel a Hegyalja útra, majd a lámpánál fel balra a Citadella felé (majd az első utca jobbra, majd balra), majd a hegytetőn az első  kereszteződésnél jobbra a Számadó utcába juthatunk. Itt a rövid utca közepén kb. 40 m-re, balra található a rendelő.

Parkolás

A gépkocsival érkezők a Számadó utcában a rendelő oldalán található utcai parkolókat ingyenesen használhatják. A utca túlsó oldala (I. kerület) fizetős. A díjszedő autómata telefonszámáról kérjük érdeklődjön asszisztensünknél.

A fizetési kondíciókról itt tájékozódhat.

1118 Budapest, Számadó u. 6.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.