fbpx

Premium Gellert Hill Apartman

Ha műtét előtt, vagy után pihenni szeretne, azt is magas fokon meg tudjuk szervezni. A rendelő mellett a Gellérthegy tetején, ősfás zöldövezetben, exkluzív, nappali+1+1/2 szobás, 2 erkélyes, 2 fürdőszobás design lakás elsősorban külföldi és vidéki pácienseink számára. A lakás ötletei és tervezése jelentős részben Pataki doktor munkája.

Nagyon csendes, friss levegőjű helyen, mégis a város közepén, napfényes, tágas nappalival, háztartási helyiséggel, beépített, gépesített modern egyedi kialakítású konyhával, magas minőségű, dizájn bútorokkal. Az erkélyek a fák koronájára néznek (bird-watching lodge, pihentető hangulat), ősztől-tavaszig pedig rész-panorámás.

A fűtés-hűtés egyedi falba épített rendszerű (nyáron klíma nélkül is hűvös van), interneten távirányítható. A festékek, burkolatok kizárólag növényi alapanyagokból készültek, pl. a padló kizárólag növényi rostokat tartalmaz, mesterséges anyagok nélkül.

4K 60′ LED TV, falba épített Bose Accoustimass 5.1. Surround System hangfalrendszerrel és erősítővel a tökéletes zenehallgatáshoz. A lakáshoz garázs és beálló is tartozik. Kávézó, prémium kisbolt és étterem a közelben. (Teljes felszereltséggel is bérelhető hosszabb távra is.)


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.