vissza a bejegyzésekhez

Segítenünk és gyógyítanunk kell…

Blog 2015. szeptember 13.

Pataki doktor által 2002-ben alapított a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért közhasznú alapítvány, a Magyar Baptista Szeretetszolgálattal, a Migration Aid civil szervezettel és más önkéntesekkel együtt a Nyugati Pályaudvaron létesült átmeneti tranzitzónában segítették vasárnap az oda érkező, rászoruló menekülteket. Dr. Varga Éva aneszteziológus és Pataki doktor sebészeti és belgyógyászati orvosi ellátást biztosítottak a zónában, valamint az alapítvány nevében ruhát és élelmiszert osztottak.

„Segítenünk és gyógyítanunk kell a hazánkon át úton lévő, bajba és nehéz élethelyzetbe került embereket, nemre, korra, nemzetiségre és vallásra való tekintet nélkül. Segítünk külföldön és itthon is.” (pg)

A következő hetekben az egyre növekvő számú rászoruló menekültcsaládoknak elsősorban takarókat, melegebb ruházatot, tisztálkodószereket, gyermekruhákat (pl. zoknit) gyűjtünk.

Aneszteziológusunk nyilatkozta a Washington Postnak: “For me, there are no Christian patients and no non-Christian patients. There are only my patients, and I’m obliged to take care of them.”


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.