fbpx
vissza a bejegyzésekhez

Kocsis Korinna – szépségkirálynő és modell

Híres pácienseink

Számos szépségverseny díjazottja.  2009-ben első helyezettje a Miss Earth szépségversenynek. 2010-ben az Anna-bál szépének választották, de először Vas megye szépe lett 2008-ban. 2009-ben Manilában Ő képviselhette Magyarországot az egy hónapon át tartó Miss Earth World világversenyen, ahol második helyezett lett a közönségdíjasok között. Szerepelt „A világtörténelem legszebb női” című könyvben. Különleges szépsége miatt igen keresett modell az országban. 2013-ban elnyerte a Miss Intercontinental címet és az összesített közönségdíjat a TV2-n rendezett szépségversenyen; a címről a díjátadásnál lemondott.

Ismételt visszatérése 2016-ban a rangos Miss Supranational 2016. világversenyen óriási siker, ezen elnyerte az Európa legszebbjének járó díjat, valamint világviszonylatban az 5. helyet India, Venezuela, Suriname és Sri Lanka után.

“Ha az emberek meghallják a plasztikai sebész szót XXI. század ide vagy oda, valahogy mindig negatív érzést, gondolatot vált ki bennük. Pedig az esztétikai jellegű beavatkozások igen is szükségszerűek, hiszen helyreáll az ember önbizalma, önképe. Ha valaki elhatározza, hogy plasztikai sebész segítségét kéri nagyon fontos, hogy jól válasszon, maximálisan megbízzon a sebészében, szaktudásában, és őszintén el tudja mondani neki mit szeretne, mi zavarja. Dr. Pataki Gergely páciensei boldogak és elégedettek, kezei között a pácienseknek aggodalomra semmi okuk és ezt ma már – mint a Doktor úr egy páciense – magam is meg tudom erősíteni!  Hiszen jobban érzem magam a bőrömben, és a munkámat is teljesebben végzem.” (Kocsis Korinna) 2011. Budapest

2018-ban Kocsis Korinnát a Calzedonia olasz fürdőruha-, és harisnyagyártó cég hazai nagykövetévé választották! A Calzedonia arcai korábban nemzetközi hírességek, többek között Julia Roberts, Adriana Lima, Emily di Donato, és Gisele Bündchen voltak.

http://blogozine.blog.hu/2018/03/28/a_magyar_szepsegkiralyno_a_calzedonia_arca_lett

https://www.instagram.com/realkorinnakocsis/?hl=hu

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/europa-legszebbje-lett-a-magyar-lany/7lnl91e

“Az, hogy Korinna a legjobbak között volt a 2013-as Szépségkirálynő választás rendezvényein, megnyerte a Közönségdíjat és a Miss Beauty Face díjat, valamint második lett a Miss Bikini versenyen, fantasztikus visszatérés, egyben óriási öröm is számunkra, örülünk, hogy ebben tanácsainkkal is segíthettünk.”  (dr. Pataki Gergely)

Kocsis Korinna szépségkirálynő véleménye a plasztikai sebészetről

Ha az emberek meghallják a plasztikai sebész szót 21. század ide vagy oda valahogy mindig negatív érzést, gondolatot vált ki bennük. Természetesen legfőképpen azokban akik még nem estek át valamilyen esztétikai vagy helyreállitó beavatkozáson. Nem árt azonban azt tisztázni, hogy a plasztikai sebészet nagyon sokrétű. A plasztikai sebészet két fő ága a helyreállító és az esztétikai sebészet. Az első valamilyen fejlődési rendellenesség, sérülés, betegség, illetve műtét következtében kialakult deformitás, funkciózavar vagy szövethiány korrekcióját szolgálja, míg az esztétikai sebészet elsődleges célja a külső megjelenés javítása.

Igénybe veheti bárki, férfi, nő, gyermek egyaránt. Sok embernek van valamiféle veleszületett rendellenessége, vannak akik életük során szereznek sérüléseket, hegeket. Ezeket kisebb-nagyobb helyreállitó műtétekkel nagyon szépen lehet korrigálni vagy teljesen láthatatlanná tenni. Többnyire az embereknek a plasztikai sebészről a “műcici” jut eszébe. Igaz, hogy tényleg egy elég gyakori esztétikai beavatkozás, de azon kívül még rengeteg dolog van amit plasztikai beavatkozásnak nevezünk.

Ilyen például az orrplasztika, hasplasztika, zsírleszivás, bőrelváltozások, anyajegyek kezelése, szülés utáni helyreállitás,

fenékplasztika, kézsebészet, férfiaknak pedig gyakori az intim rész alakítása. Manapság mindenkinek a saját döntése, hogy él-e a plasztikai sebészek kínálta lehetőségekkel vagy sem. Sok esetben olyan adottságokkal rendelkező emberek is a plasztikai sebész segítségét kérik, akiknek igazából semmi baj nincs a kinézetükkel.

Az esztétikai jellegű beavatkozások nagyon sok esetben szükségszerűek, nagyon sok embernek billentik helyre az életét azáltal, hogy önbizalmat kapnak.

Sokan vannak akik addig amig meg nem csináltatják azt amit szeretnének( legyen ez helyreállitó vagy eszétikai beavatkozás) nem érzik magukat jól a bőrükben, nem érzik magukat teljesértékűnek.

Ha valaki elhatározza, hogy plasztikai sebész segítségét kéri nagyon fontos, hogy maximálisan megbízzon a sebészben és őszintén el tudja mondani neki mit szeretne, mi zavarja.

Erre való a konzultáció. Itt valamelyest kell, hogy egy bensőséges viszony alakuljon ki a páciens és a sebész között. A konzultáción pedig minden információhoz hozzá lehet jutni, amit csak tudni szeretne. A mai fejlett techikának köszönhetően pedig már számítógépen modellezhetjük magunkat, ami jelentősen megkönnyíti az ember döntését bizonyos kérdésekben. Ha már a műtét mellett döntük megkapjuk a kellő információkat a műtéttel kapcsolatban. A beavatkozás helyszíne pedig nagyon higénikus, azt is lehet rá mondani, hogy “otthonos” környezetben történik. A szépészeti (“szépítészeti”) beavatkozásokon kívűl nemes célokra is felhasználható a plasztikai sebészet. Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész például több alkalommal is Ázsia szegény területeire utazott, hogy olyan helyreállító műtéteket végezzen el, amelyek Európában rutinnak számítanak, de ott nem. Malária, kolera, lepra és egyéb veszélyes betegségek is nehezítették a saját alapítású segélyprogramot, a rossz higiénés körülmények között fennállt a sebek elfertőződésének a veszélye. És ennek a jótékony tevékenységnek még lesz folytatása. Így tehát a összegezve a mai fejlett orvostudomány és persze Dr. Pataki Gergely kezei között a pácienseknek aggodalomra semmi okuk és ezt ma már mint a Doktor úr egy páciense magam is meg tudom erősíteni!

Egyéb cikkek:

http://fitinthecity.hu/szepseg-es-divat/306_korinnat-kiralynonek-formalt…

http://velvet.hu/gumicukor/2016/12/03/kocsis_korinna_lett_europa_legszebb_noje/

 

 


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.