fbpx
vissza a bejegyzésekhez

Gregori Dóra szépségkirálynő és modell – Miss Hungary 2010

Híres pácienseink

Fashion és glamour modell. 2010. november 28-án megnyerte a VAM Design Centerben megrendezett nemzeti Szépségversenyt, a Miss Hungary-t. A Magyar Táncművészeti Főiskolán szerzett diplomát klasszikus balettművész szakon 2008-ban. Szerepelt a Playboy és a CKM címlapján is. Szakértők 2010-ben a világ tíz legszebb hölgye között jegyezték.

Gregori Dóra: “A szépség égi adomány, a genetikai adományként elnyert szépség ápolása, a vele való törődés már feladat.

Hol könnyű, hol megerőltető. Ehhez sok tanácsot kérek páromtól, környezetemtől, és elsősorban plasztikai sebészemtől Pataki doktortól.

Megnyugtat, hogy nála jó kezekben vagyok, a többi már az én dolgom. A szépséghez kívül-belül egyaránt méltónak kell lenni.

Apró dolgokból áll össze mindez: szépen beszélek, szépen járok, figyelek az engem ért külső és belső hatásokra, vállalom az út során felbukkanó nehézségeket, és észreveszem az elém kerülő szép dolgokat. Előfordul olyan helyzet is, amelyben testem is, lelkem is óvnom kell.

Mit is ajánlhatnék nő társaimnak? Tanuljanak meg a testükkel bánni, és érezzék magukat jól a bőrükben, ettől biztosan mindannyian megszépülnek! Éljenek szépen! Ez néha egy szépségkirálynőnek sem egyszerű!!!”

 


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.