fbpx
vissza a bejegyzésekhez

Hupczik Vivien – Fitnessmodell és szertorna nemzetközi bajnok

Híres pácienseink

Hupczik Vivien versenyzői karrierjét szertornászként kezdte. Sokszoros Magyar és nemzetközi bajnok, emellett számos dobogós helyezése is van Magyar és nemzetközi szinten egyaránt.

Fitnessmodellként 2016-ban IFBB junior magyar bajnok lett és felnőtt kategóriában 2. helyezést ért el.  Ezüstérmes a San Marinói amatőr Olympián.

Több neves szépségversenyen is részt vett.

Hupczik Vivien személyes története:

,,Úgy gondolom, minden ember rendelkezik egy genetikával amin lehet javítani, de a női testnek vannak részei, amin sajnos nem lehet.  Én úgy döntöttem felkeresek egy plasztikai sebészt. Hamar meg is történt a beavatkozás, de  végeredménnyel sajnos nem voltam elégedett.  Eléggé el voltam keseredve, ekkor hallottam Pataki Gergely doktor úrról. Olvasgattam véleményeket a klinikáról az interneten és ami meglepő volt, hogy egyetlen negatív mondatatot sem láttam.
Az utolsó hozzászólás, amit láttam mielőtt döntöttem így szólt: -“Pataki doktor úr egy földre szállt “angyal”, hatalmas tudással.”- Így mivel optimista vagyok, bevállaltam a  korrekciós beavatkozásomat is, de ezúttal kezei alatt. Az eredmény pedig nem, hogy eltűnt a hiba, hanem szebb lett, mint amit első alkalomkor képzeltem. Nagyon hálás vagyok és szerintem a kommentelő hölgy valóban nem túlzott.” (Hupczik Vivien)

Vivien  a műtét után látható az alábbi videón:

 


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.