fbpx
vissza a bejegyzésekhez

Tájékoztatás a Premium Plasztikai Sebészet koronavírus-járvány miatti ellátási változásairól

Cikkek 2020. március 21.

Kedves Páciensünk! Kedves Érdeklődőnk!

Köszönjük szépen a bizalmat, hogy minket választott, vagy minket szeretne választani plasztikai sebészeti műtétjéhez, beavatkozásához.

Az új típusú koronavírus (COVID19) sújtotta magánorvosi, plasztikai sebészeti szektor egyik fő szereplőjeként igyekszünk pácienseinkről felelősséggel gondoskodni, őket végsőkig kiszolgálni, valamint kollégáink munkahelyeit megtartani, amíg a körülmények és a szabályok ezt lehetővé teszik. Ez most a legfőbb feladatunk, minden erőnkkel erre koncentrálunk.

Reméljük, hogy a jelenlegi helyzetben is – amely mindnyájunkat érint akár egyéni, akár kollektív szinten – Önnek sikerül megőriznie egészségét, nyugalmát, illetve követni az Egészségügyi Világszervezet és a Nemzeti Népegészségügyi Központ által közzétett megelőzési óvintézkedéseket.

Számunkra a Premium Plasztikai Sebészeten minden körülmények között pácienseink biztonsága a legfontosabb.

Ez az irányelv jelenleg sajnos még a február elsején bevezetett, eddiginél is szigorúbb higiénés protokollunk mellett sem teszi lehetővé, hogy Önt a megszokott rend szerint fogadni tudjuk.

A veszélyhelyzet idején csak sürgős, szelektált eseteket láthatunk el felelősséggel, ide tartozik például:

  • bármilyen plasztikai sebészeti akut műtétet igénylő sérülés, úgymint arcsérülés, mellsérülés, kézsérülés;
  • jelentős gyulladási tüneteket mutató mellimplantátum eltávolítása vagy cseréje a mell helyreállításával;
  • rupturált (megrepedt, kiszakadt) mellimplantátum eltávolítása vagy cseréje a mell helyreállításával;
  • irritációt okozó P.I.P. implantátum eltávolítása vagy cseréje a mell helyreállításával;
  • egyéb egészségügyi okok miatt sürgőssé vált mellimplantátum-csere.

A veszélyhelyzet idején csak sürgősségi eseteket láthatunk el felelősséggel (pl. akut plasztikai-helyreállító sebészeti ellátást igénylő arc- és kézsérüléseket), valamint a nemrég műtött pácienseink halasztást nem tűrő kötéscseréit végezzük el továbbra is – a rendelkezések figyelembevételével – előzetes egyeztetés után, speciálisan szervezett körülmények között.

A személyes konzultációkat, elektív műtéteket és beavatkozásokat sajnos halasztanunk kell, erről minden érintett páciensünk értesítést kap.

Orvosaink közül többen sürgősségi-készenléti ellátást nyújtanak vagy fognak nyújtani közkórházakban, szurkoljunk és imádkozzunk értük, illetve az általuk ellátott páciensekért.

Emellett a maradék idejükben Skype-on konzultálnak a Premium Plasztikai Sebészet pácienseivel.

Háttércsapatunk ebben az időszakban is azon dolgozik, hogy minél naprakészebb információkkal szolgálhassunk a jövőbeni beavatkozásokkal kapcsolatban, és azonnal folytatni fogjuk plasztikai sebészeti szakrendelésünket, amint a hazai és nemzetközi helyzet lehetővé teszi azt.

Skype-konzultációra (pl. a mellplasztika és a hasplasztika témakörében) tehát addig is próbálunk lehetőséget biztosítani, melyen Önnek alkalma nyílik választott orvosával valós időben beszélni az adott beavatkozásról, számára fél órán keresztül kérdéseket feltenni, valamint a megfelelő adatvédelmi eljárások betartásával sor kerülhet virtuális (önasszisztált) vizsgálatra is.

A virtuális konzultáció célja, hogy a jelenlegi közegészségügyi helyzetben minél kényelmesebb és biztonságosabb plasztikai sebészeti konzultációt biztosítsunk úgy, hogy Ön mégis minden kérdésére a legrészletesebb választ kapja.

Egy sikeres konzultáció eredményeképpen tervezhetően lefoglalhatja műtéti időpontját, amely előtt természetesen személyes konzultációra is sor kerül.

Skype-konzultációra való időpontkéréshez vagy bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a drpataki.hu/kapcsolat oldalon található elérhetőségek bármelyikén!

Bízunk benne, hogy rövid időn belül helyreáll a szokásos műtéti rendünk.

Megértését megköszönve, üdvözlettel:

dr. Pataki Gergely
plasztikai sebész
a Premium Plasztikai Sebészet alapítója

(UPDATE: A Covid-19 járványveszély enyhülése után műtéti rendünk 2020. május 18-án állt vissza, azóta igyekszünk az elmaradt műtéteknek prioritást adni és személyesen is várjuk új pácienseinket. Emellett megtartva a sikeres virtuális konzultációkat (elő-konzultációkat), még több érdeklődőnek tudunk előkészített Skype- beszélgetést kínálni a jövőben. Rendelőnkben új várótermet nyitottunk, annak érdekében, hogy a “social-distancing” tartható legyen. A szájmaszk és a gyakori kézfertőtlenítés pácienseink számára egyelőre kötelező. Az egy éven túli tervezett kontrollokat virtuális, Skype konzultáció keretein belül tervezzük a következő időszakban megvalósítani.  /2020.05.31/ )

 

 


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.