vissza a bejegyzésekhez

Tökéletesebb metszés, tökéletesebb heg – A XXI. század technikája

Blog 2013. november 29.

Magyarországon egyedül plasztikai sebészetünk rendelkezik ultrahangos szikével a magánklinikák között. 2013 nyarától bizonyos műtéteket, köztük a mellplasztikákat Pataki doktor ezzel az új műszerrel is végzi a Premium Plasztikai Sebészeten. 

Az operációknál eddig használt szikét, ollót, csipeszt, tűt napjainkban egyre modernebb berendezések váltják fel. Az új berendezésnél, a Harmonic Scalpelnél nagy frekvenciájú ultrahang segíti a sebészeti beavatkozást. Az ultrahangos szikével csökkenthető a szöveti irritáció, így szövetkímélőbb a műtéti technika, és ugyanakkor egyidőben végezhető vele a vérzéscsillapítás is. Az új technológia alapelve, hogy az elektromos energiát a magas frekvenciájú ultrahang hullámok segítségével mechanikus energiává alakítja át.
“A speciális berendezést a minél tökéletesebb eredmények és a minél szebb heg érdekében a has-, mell- és arcplasztikáknál is alkalmazzuk. “- mondja dr. Pataki Gergely.
A páciens gyorsabban gyógyul, a műtét után minimális a fájdalom, minden szövődmény a minimálisra csökken, mivel a szöveteket szinte egyáltalán nem károsítja. Hamarabb dolgozhat, sportolhat.
Mellnagyobbításkor a késői szövődmények, mint a tokzsugorodás veszélye is jelentősen csökken.
Sokkal szebb eredmény érhető el a legkíméletesebb sebészi technikával.
A legnehezebb rekeszsérv és haladó modern laparoszkópos műtéteknél, pl. robotizált műtéteknél alkalmazott technika immár elérhető a plasztikai sebészeti beavatkozásoknál is. Az eljárás megkapta a legszigorúbb minőségbiztosítási hatóság, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát, ami azt jelenti, hogy hatékonysága pontos mérésekkel orvosilag igazolt, és megfelelően biztonságos. Számos klinikai tanulmány és évek kutatómunkája bizonyítja, hogy az eljárás rendkívül hatékony.

“Egy plasztikai sebésznek élmény ezzel az eszközzel dolgozni! Az ultrahangos szike nekem olyan, mintha a legújabb űrkutatási programban vennék részt. Óriási léptekkel haladunk az orvostudományban, ezért is szeretem a szakmámat!”- nyilatkozza dr. Pataki Gergely a Kútvölgyi Premium Plasztikai Sebészet vezetője és tulajdonosa.

“NEM KÉRDÉSES KUPON ÉS ETIKÁTLAN REKLÁM, HANEM VALÓDI ÉRTÉK ÉS HALADÁS, AZAZ MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS A PREMIUM PLASZTIKAI SEBÉSZETEN”

forrás: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.622749937782723.1073741831.105…

 

 


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.