vissza a bejegyzésekhez

Új innováció plasztikai sebészetünkön

Blog 2014. január 18.

Pataki doktor egyes műtéteknél bevezette a steril in-site LED lámpás megvilágítást, növelve a műtétek biztonságosságát és precizitását.

Az operációknál eddig használt műtőslámpát, fejlámpát egyre modernebb berendezések egészíthetik ki, válthatják fel. Az új rugalmasan mozgatható, irányított LED fényt sugárzó berendezésnél nagy erejű, fókuszált és optimális színhőmérsékletű, a szöveteket nem melegítő fény segíti a sebészeti beavatkozást, úgy hogy az – steril eszközzel dolgozva – közvetlenül néhány centire a műtéti terület fölé vezethető. A szöveteket belülről átvilágítva ráadásul jobban követhetőek az anatómiai struktúrák, erek idegek. Ezzel az optimális megvilágítással és az alkalmazott egyéb korszerű berendezésekkel (pl. ultrahangos szikével) csökkenthető a szöveti irritáció, így szövetkímélőbb a műtéti technika és rövidebb a műtét.
Speciális berendezéseket a minél tökéletesebb eredmények és a minél szebb heg érdekében a has-, mell- és arcplasztikáknál is alkalmazunk. A páciens gyorsabban gyógyul, a műtét után minimális a fájdalom, minden szövődmény a minimálisra csökken.

Magyarországon egyedül plasztikai sebészetünk, rendelkezik ultrahangos szikével a magánklinikák között. 2013 nyarától bizonyos műtéteket, köztük a mellplasztikákat Pataki doktor ezzel az új műszerrel is végzi a Premium Plasztikai Sebészeten.Az ide vonatkozó képsorok itt tekinthetőek meg :https://www.facebook.com/media/set/…


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.