fbpx

Adrienn

2017. október 09. - 17:47

Évekkel ezelőtt anyajegy eltávolítás majd hegkezelés miatt fordultam Pataki Doktorhoz, azt hiszem az interneten bukkantam rá és ott lett szimpatikus. Nagyon elégedett voltam már akkor is és örültem, hogy hozzá fordultam, hihetetlenül emberséges, kedves, megértő, figyelmes volt. Szívesen mentem minden alkalommal. Már akkor is fontolgattam, hogy megcsináltatom a melleimet, beszéltünk is róla, kedves volt meg is nézte. Azért nem „nagyobbítás” szót használok, mert nekem tényleg nem igazán voltak melleim, szóval valóban csinálni kellett. 🙂 Az az egy nem volt kérdés, hogyha egyszer megcsináltatom, csakis ő jöhet szóba.
Évek teltek el végül mire megtehettem és rászántam magam a műtétre. Féltem is tőle, hogy milyen lesz, hogy esetleg túl nagy lesz, túl természetellenes és nem tudok majd azonosulni vele…
Életem legjobb döntése volt, hogy végül belevágtam és Pataki Doktorral csináltattam! Csupán csak azt bánom, hogy nem előbb. 🙂
Már a konzultáción a kérdéseiből is tudtam, hogy tényleg érdekli és figyel arra milyen végeredményt szeretnék, nem csupán a méretet vette figyelembe, hanem az alkatom, az elképzeléseim, az érzéseim.
Emlékszem a műtétig direkt meg sem próbáltam elképzelni milyen lesz a végeredmény nehogy csalódjak majd, gondoltam annál minden jobb lehet mint, hogy nincs. A műtét után még furcsa volt és nagyon idegennel éreztem az első kontrollok idején, de most több mint 2 hónappal a műtét után már valóban természetes formájúak, már teljesen a sajátomnak is érzem őket, imádom a végeredményt! 🙂 Szebbet elképzelni sem tudtam volna! Pont akkorák és pont olyanok formára is mint amilyenekre titkon vágytam. Végre 100%-os nőnek érzem magam de úgy, hogy önmagam maradhattam annyira természetes lett a végeredmény.
Nagyon megnyugtató volt a Doktor Úr mindvégig, a műtét napján is, maximálisan megbíztam benne. Az asszisztensek, az ápolók, a munkatársak is hihetetlenül kedvesek és segítőkészek voltak, külön köszönet nekik is!
Elmondhatatlanul hálás vagyok, köszönöm mégegyszer!


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.