fbpx

Anett

2019. március 12. - 22:07

Rengeteg összetevője van annak, hogy az ember milyen mértékben tudja elfogadni a külalakját és mi motiválja arra, hogy ezen változtatni akarjon. Serdülő koromban zavart, hogy lassan érő típus voltam, az alakom később sem volt igazán nőies, inkább sportos, ez is hozzájárult ahhoz, hogy nem volt nagy önbizalmam. Később Istenben való hitem és férjem biztatása segített elfogadni külsőmet.
Viszont két gyermek szoptatása, hízás, fogyás nyomott hagyott a testemen, alakomon. Továbbra is szerettem volna vonzó partnere lenni férjemnek. Nem vágytam hatalmas, feltűnő mellekre, csak harmonikus, csinos megjelenésre.
Hívő keresztényként először voltak kételyeim azzal kapcsolatban, hogy szükséges-e plasztikai műtétekkel megváltoztatni a külsőnket, magammal kapcsolatban soha nem gondoltam ilyen megoldásra. 9 hónappal ezelőtt (a műtét előtt 3 hónappal) kezdtem el először mellnagyobbításon, plasztikai műtéten gondolkodni férjemmel együtt. Helyreállító, fiatalító jellegű beavatkozásra gondoltunk, de még ekkor is nagyon idegennek tűnt. Gondolkodás, keresgélés közben akadtam Dr. Pataki Gergely honlapjára, ahol minden írást, bejegyzést, véleményt elolvastam. Tetszett a „Nő, az Alkotás, a Világ és Én” című írása, amiben megosztja gondolatait az alkotás, szobrászkodás folyamatáról, ahol a „képző-teremtő erő” saját magán keresztül hagyja áradni az alkotó. Ekkor kezdtem el másként gondolkodni a plasztikai műtétekről. Az említett írásából is láttam, hogy elhívatott orvosról van szó, aki szívvel- lélekkel végzi a munkáját és akinek a Teremtő kreativitást adott a hivatásához. Az egyéni konzultáción és azt éreztem, hogy teljesen rám hangolódik és olyan megoldást igyekszik kitalálni, ami a leginkább illeszkedik testi-lelki alkatomhoz.
Nekem elsősorban a műtétet követő pár nap okozott kényelmetlenséget, a rögzítő kötés olyan volt mint egy szoros fűző. Tudom, hogy ez nem tipikus, de nem voltak a műtét után fájdalmaim, pont ezért figyeltem oda fokozottan, hogy az életmódra vonatkozó utasításokat betartsam. A speciális szike használata a gondos és lelkiismeretes utógondozásnak is köszönhetően gyorsan és szépen gyógyultak a hegek és két hét múlva, fokozatosan ismét munkába tudtam állni. Az a csodálatos az egészben, hogy olyan harmonikus méretet és formát sikerült kitalálni, amit teljesen sajátomnak érzek. Ahhoz képest, hogy idegenkedtem a mellnagyobbító műtétek gondolatától is, ezt csodaként élem meg és nagyon hálás vagyok érte.
Köszönöm Dr Pataki Gergely plasztikai sebésznek és a Prémium Plasztikai Sebészet dolgozóinak az egyénre szabott, figyelmes és szakmailag elsőrangú segítségét és munkáját és emberségét. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket! További sok áldást kívánok a munkájukra!


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.