fbpx

Anita

2017. február 14. - 17:38

Pataki doktor úr egy komplikáltabb mellnagyobbító műtétet végzett rajtam 2016-ban. Mellkasdeformitásomat, besüllyedt mellkasomat korrigálta mellnagyobbítással, csepp formájú implantátumokkal. 6 éves koromban volt egy sikeres csonthelyreállító műtétem, de az évek elteltével kb. két centiméternyit visszasüllyedt a mellkasom. Mivel vékony testalkatom van és a melleim kisebbek voltak, mint A kosár, igy nagyon oda kellett figyelnem az öltözködésnél, hogy el tudjam rejteni a deformált csontjaimat. Természetesen a melleim kis mérete is zavart ezzel kombinálva.
Az évek során sokat kutakodtam mellnagyobbítás témában, de a szilikon mell gondolata taszított és a hasonló esetűek mellnagyobbításáról sem olvastam sikertörténeteket. 29 évesen, sok-sok év komplexussal es zárkózottsággal teli év után kerestem fel a doktor urat. Szerencsém volt, hogy rátaláltam Pataki Gergely nevére. Életem eddigi legjobb döntése volt, hogy rászántam magam egy konzultációra. Hosszan elemeztük a helyzetemet és a doktor úr teljesen őszintén elmondta mire
számíthatok, mit lehet kihozni az adottságaimból.
Sokkal többet es szebbet kaptam, mint amit valaha el tudtam volna képzelni, pedig nem kis elvárásokkal vágtam bele az egészbe. Gyönyörű, természetes, egészséges formájú melleim lettek, amelyek a testalkatomhoz olyannyira illenek, hogy sokszor elfeledkezem róla, hogy nem a természettől kaptam őket. A mellkasdeformációm így már nem zavar egyáltalán, már én sem veszem észre.
Jóval egyszerűbbek a mindennapjaim így, rengeteg apró öröm ér nap mint nap, ami lehet másoknak természetes, de nekem ismeretlen volt, amíg nem volt szép és nőies mellkasom.
Hálás köszönetem a doktor úrnak, akit szívből ajánlok mindenkinek!
Szívesen adok privátban további válaszokat azoknak, akik hozzám hasonló helyzetben vannak.
Üdvözlettel,
Anita


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.