Antónia

2015. szeptember 27. - 17:05

Kedves Pataki Doktor Úr és Kollégái! Kedves Érdeklődők!
Lassan három hónap telik el mellnagyobbító műtétem óta. Három gyermek után sajnos a melleim gyakorlatilag eltűntek, amely miatt úgy éreztem a nőiességemet vesztettem el. Én csak szerettem volna normál méretű melleket, mégsem volt könnyű feladni elveimet, hogy a még egy éve is elképzelhetetlen műtéttel állítsam helyre lelki egyensúlyom.
Dr. Pataki Gergely plasztikai sebészt az interneten találtam és természetesen a róla írt véleményeket én is elolvastam. A doktor úrral történő első találkozásom alkalmával már szavai a magabiztosságát és a profizmusát tükrözték. Teljes mértékben meggyőzött szakmai felkészültsége, így mindent figyelembe véve nem volt nehéz kiválasztani Pataki doktort a többi plasztikai sebész közül, akikkel konzultáltam. Felmerülő kérdéseimre készséggel, türelemmel és mindenre kiterjedően válaszolt, véleménye, tapasztalata alapján rövid idő alatt döntöttem a méret és egyéb kérdésekben. A polyurethan 315-ös anatómiai implantátum lett végül a legmegfelelőbb a testalkatomhoz.
Az operáció a Szent Lukács kórházban zajlott, ahol Pataki doktor úr olyan teammel dolgozik, akik segítőkészségük, figyelmességük mellett kifogástalan szakértelemmel rendelkeznek.  Szeretném az aneszteziológus doktornőnek külön megköszönni kedvességét!  A felszereltség is magas színvonalú és nem mellékesen a catering is kiváló volt.
Az első éjszaka sajnos nem tudtam aludni egy percet sem, de volt tv a szobában, így belenézhettem az összes éjszakai műsorba…  A következő pár nap inkább az éjszakák alatt volt nehéz, kizárólag háton aludni nem volt egyszerű.
Nagyon fontos volt számomra, hogy minél hamarabb visszatérhessek megszokott életvitelemhez, a speciális szikével végzett beavatkozás következtében szerencsére nagyon gyorsan begyógyult a seb és valóban napról napra jobban lettem. Már egy hetesen nagy sétákat tettem, ami kifejezetten jól esett.
Álmomban sem reméltem, hogy majd 1,5 hónap után a strandon “büszkélkedhetek”… A pozitív hozzáállás azonban elengedhetetlenül szükséges!
Egy hónapja kezdtem újra sportolni, kicsi úszás, jóga. Ma még egy kicsit kemények a melleim, de nem kell külön masszíroznom, elég naponta bekenni (én marokkói argánolajat, vagy mandulaolajat használok), és egyre puhábbnak érzem őket. Már teljes értékűen step-aerobikozom és eszembe sem jut a műtét sport közben.
A tükörbe pillantva minden nap azt gondolom: életem egyik legjobb döntése volt! Nagyon köszönöm mindenkinek és további nagyon sikeres munkát kívánok! 🙂


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.