fbpx

Bernadette, k.sz.bernadett@freemail.hu

2017. április 09. - 17:41

Az én esetemben a mellnagyobbítás rendkívüli változásokat hozott.
Crohn beteg vagyok, ami egy autoimmun gyulladásos bélbetegség.
Évekig kórosan sovány voltam, elégedetlen a testemmel, ami rengeteg szorongással járt. Régóta terveztem ezt a műtétet, de folyamatosan falakba ütköztem.
Az orvosok nagy többsége sajnos a mai napig azon az állásponton van, minden platformon az olvasható, hogy a a plasztikai műtét ellenjavalt az autoimmun betegek esetében.Véleményük szerint állapotromlást idézhet elő.
Amikor hallottam Pataki doktor elhivatottságáról és szakmai múltjáról úgy éreztem, adnom kell magamnak egy esélyt.
Az első konzultáció alkalmával teljesen megnyugodtam, hisz több crohn beteg hölgyet operált sikeresen, mindenféle komplikáció nélkül. Maximális szakmai profizmusáról és emberismeretéről tett tanúbizonyságot, így rövid időn belül egyértelművé vált számomra, hogy a legjobb kezekben vagyok.
A műtétet követően, fáradtságot nem kímélve egész napos munkája után jött el a klinikára, hogy személyesen is meggyőződjön, pácienseinél minden a legnagyobb rendben van.
Már több mint fél év telt el a mellplasztika óta.
Az alapbetegségem továbbra is remissióban van, azóta sincs szükségem immungyengítő gyógyszerek, vagy steroid szedésére. A laboreredményeim nem mutatnak gyulladást, és hosszú évek óta sikerült fel szednem pár kilót, ami önmagában nagy eredmény az én esetemben.
Elégedett vagyok magammal, és megszűntek a testemmel kapcsolatos frusztrációim melyek a betegségem fennállás óta jelen voltak. Az eredmény természetes amilyet mindig is szerettem volna.
A műtét amitől óva intettek,az én életemre ilyen hatással volt, amiért mindig hálás leszek Pataki Doktor úrnak és csapatának.


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.