fbpx

K.-S. Csilla

2019. március 07. - 22:02

Remélem a történetemmel segíteni tudok azoknak akik mellműtét előtt állnak.
37 évesen, két gyermekes anyukaként jutottam el dr. Pataki Gergelyhez mellnagyobbítási céllal.
A döntésemhez nagyban hozzájárult, hogy a második terhességem során sikerült 30 kg-ot felszednem, melyet csak évek alatt nagy nehezen tudtam leadni. Végül az eredeti testsúlyom alá, 50 kg-ra fogytam le, amit jelenleg is tartok és szeretek. Viszont hiába voltam elégedett a súlyommal, az alakommal, a nagymértékű hízás majd drasztikus fogyás és a két szoptatás igencsak megviselte a melleimet. Teljesen elfogytak, és eléggé lógtak.
Elszántam magam a mellműtétre, azonban nagy kérdés volt számomra, hogy kire merjem rábízni magam, kivel csináltassam. Alaposan körüljártam a témát, az orvosokat, a technikákat az implantátumok fajtáit, lehetséges komplikációkat.
Pataki doktorhoz a negyedik személyes konzultációm alkalmával jutottam el. Az őt megelőző három konzultáció során is neves és tapasztalt orvosokkal találkoztam, de valahogy mégsem győztek meg.
Pataki doktornál a teljes profizmus, magabiztosság, felkészültség fogadott. Ami nekem különösen fontos volt, hogy átlássam az implantátumgyártók és termékeik közötti különbségeket, mind az anyag, forma, méret, élettartam és esetleges komplikációk tekintetében. Bizonytalanság nem maradt bennem, minden kérdésemre választ kaptam, így Doktor úr iránymutatásával és segítségével nyugodtan és magabiztosan döntöttem a méret, forma és az implantátum fajtája tekintetében.
A legmeghatározóbb különbség a többi konzultációhoz képest számomra mégis az volt, hogy egyedül ő ajánlotta fel a BELSŐ FELVARRÁS lehetőségét, mellyel a két mell közötti aszimmetria mérséklése és a mellek megereszkedettségének orvoslása vált elérhetővé újabb heg nélkül.
Most, közel egy évvel a műtét után biztosan állíthatom, hogy önmagában, csak a mellnagyobbítással nem lettem volna maradéktalanul elégedett, ugyanis ha valakinek nem kis mértékben aszimmetrikus a két melle, akkor a különbség a mellnagyobbítás után nem tűnik el, hanem még szembetűnőbbé válik.
A belső felvarrást kérni a mellnagyobbítás mellé a legjobb döntés volt, nem volt miatta nagyobb fájdalmam, nem tartott tovább a felépülés (4 hét után elkezdtem a futást), viszont az eredmény az magáért beszél. A milliméterpontos precizitás tökéletes szakmai megvalósítása.
Mindezt köszönöm Pataki doktornak!

Kovács-Simon Csilla


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.