fbpx

Dr. D. Fanni

2019. október 16. - 17:37

Nagyon régen, 18 éves koromtól fontolgattam a mellplasztika (nagyobbítás és formabeli korrekció) lehetôségét, viszont sokáig túl fiatalnak éreztem magam hozzá, illetve nagyon féltem a beavatkozástól. Az elmúlt 2 évben elmentem vagy 3-4 plasztikai sebészhez konzultációra, de egyszer sem éreztem bátrabbnak magam, mivel nem kaptam megfelelô figyelmet és tájékoztatást. Az volt az érzésem, hogy ‘sablonként’ kezelik a problémámat és ‘sablon’ megoldást terveznek nyújtani rá.
Aztán egyszer keresgélés közben rátaláltam az Instagramon @drpataki profiljára és akkor tudtam, hogy ô lesz az Az Orvos. Kb. 3 hónapot voltam ‘várólistán’, mire doktor úr tudott fogadni konzultációra. A konzultáció után még több, mint fél évet vártam a mûtétre, viszont a fellegekben jártam, mert úgy éreztem, ha nem mondanék neki semmit azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnék, akkor is tudná mire van szükségem. Végre lement rólam a teher, mert felelôsségteljesen tudtam dönteni ès végre teljes bizalmat tudtam szavazni valakinek.
5 hónapja volt a mûtét és azt gondolom, hogy doktor úr kihozta a maximumot az adottságaimból. Az elsô néhány napot leszámítva, nem fájt semmi. Szépek a hegek és nagyon természetes a forma. Már másnap tudtam gyógytornázni!! Nekem külön öröm, hogy szinte senkinek nem tûnt fel az a majdnem 400 plusz köbcenti, amit kaptam. 😉
Kedves Doktor úr!
Nagyon köszönöm a lelkiismeretes hozzáállásodat! Tisztelem és nagyra becsülöm azt a hatalmas szakmai tudtást ami megvan neked és amivel a világ legkülönbözôbb részein változtatod meg emberek életét, életminôségét.
Kedves Zita és Andrea!
Köszönöm a kedvességet, segítséget és bátorítást Nektek! 🙂


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.