fbpx

Meli

2018. május 01. - 21:05

Rokonom ajánlására kerestem fel Pataki doktorurat 2017-ben.
2013-ban implantátumot ültettek be más intézményben. A beavatkozás akkor sajnos nem hozta a várt eredményt. Már közvetlenül a műtét után érzékelhető volt a probléma, ami az idő előrehaladtával csak súlyosbodott. Egyre fokozottabban jelentkezett a mellasszimetria, és extrém mértékű tokzsugorodás alakult ki. Az emlőfájdalomtól végül már aludni sem tudtam, nyirokcsomó duzzanat jelentkezett hónalj tájékon.
Pataki doktorúr azonnal felismerte a tüneteket, és a helyzetre való tekintettel rövid időn belül előjegyeztek műtétre. A műtét során teljes tokeltávolítást végeztek, majd polyurethan borítású kohezív gél töltésű szilikon implantátummal történt a mellnagyobbítás. Mivel a szövetállomány jelentős mértékben elvékonyodott, így zsírleszívásra, majd saját zsír visszatöltésére is szükség volt a mell vékony, heges rétegeibe.
Fél év telt el a beavatkozás óta, és tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel. Hálás vagyok Pataki doktorúrnak és szakképzett, kedves csapatának, hogy életminőségem jelentős mértékben javult, illetve hogy megszűnt minden aggasztó egészségügyi panaszom! És az esztétikum természetesen kifogásolhatatlan : -)

melindaviragh@gmail.com


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.