fbpx

Szilvia

2016. december 21. - 17:37

Kedves Mindenki !
2015-ben az interneten fellelhető információkat alaposan áttanulmányozva találtam rá a Doktor úrra.
Annyi pozitív véleményt olvastam róla, hogy úgy döntöttem, kezébe adom az arcom sorsát.:)
Ez így utólag 100 %-ig jó döntésnek bizonyult.
Tavaly 48 éves voltam, koromnak többé-kevésbé megfelelően néztem ki, de már egyre többször nem voltam megelégedve a tükörképemmel. Az arcom meg volt ereszkedve, és a szemem alatt pedig két hatalmas karika volt.
Amikor felkerestem Pataki dr-t az első konzultáción, igazából valami kisebb korrekcióra, feltöltésre elszántam mentem el hozzá. A beszélgetés során megemlítette, hogy az én állapotomban már inkább a teljes facelift ad végleges megoldást. Erre nem számítottam, mert ennyire nem éreztem súlyosnak a helyzetet, de azt gondoltam magamban, hogy pont ezért jöttem hozzá, mert szakmailag teljesen megbíztam benne. Ő egyébként semmiben nem befolyásolta a döntésemet, csak elmondta a véleményét.
Aludtam rá egyet-kettőt, és úgy döntöttem belevágok, bár akkor még bevallom nem igazán tudtam, hogy mire vállalkozom. DE! Így egy év távlatából, a végső eredmény tudatában állíthatom, hogy életem legjobb döntései között szerepel az arcplasztika. Nagyon pozitívan változtatta meg a mindennapjaimat, a mindennapjaim minden percét. Hihetetlen magabiztosságot nyújt, hogy nem kell állandóan a fényviszonyok miatt aggódnom, hogy éppen elviselhetően nézek-e ki, vagy éppen szörnyen festek az adott viszonyok között. Nagyobb önbizalommal lépek ki az utcára, és ez nagyon jó érzés.
Az arcom teljesen természetesnek hat, nem nézek ki 20 évesnek, – nem is volt cél, hogy fiatalabbnak nézzek ki a fiamnál – de években mérhetően fiatalabbnak, kipihentnek és frissnek igen.
Visszatérve a beavatkozáshoz. 2015 december elején került rá sor. Maga a beavatkozás számomra nem volt vészes, mert megfelelő előkészítés után átaludtam az egészet. Na, de utána… Elég érdekesen nézett ki a bedagadt, színes fejem. Pár hétre vissza kellett húzódnom a lakásba. Viszont napról-napra javult, és a rendszeres kontrollokon is jó volt érezni a Pataki doktor úrból és csapatából sugárzó szakmai profizmust, a legapróbb részletekre kiterjedő figyelmet, nyugodtságot és kedvességet. Néha szükség volt önfegyelemre, a gyógyulás időszakában, de mindig az lebegett a szemem előtt, hogy ezt én akartam, mindent meg kell tennem, hogy minél jobb legyen a végeredmény és ehhez a szakmai segítségen túl, minden lelki támaszt is megkaptam.
Igazából szerettem odajárni még kontrollra is.
Hála és köszönet.


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.