Szilvia

2016. december 21. - 17:37

Kedves Mindenki !
2015-ben az interneten fellelhető információkat alaposan áttanulmányozva találtam rá a Doktor úrra.
Annyi pozitív véleményt olvastam róla, hogy úgy döntöttem, kezébe adom az arcom sorsát.:)
Ez így utólag 100 %-ig jó döntésnek bizonyult.
Tavaly 48 éves voltam, koromnak többé-kevésbé megfelelően néztem ki, de már egyre többször nem voltam megelégedve a tükörképemmel. Az arcom meg volt ereszkedve, és a szemem alatt pedig két hatalmas karika volt.
Amikor felkerestem Pataki dr-t az első konzultáción, igazából valami kisebb korrekcióra, feltöltésre elszántam mentem el hozzá. A beszélgetés során megemlítette, hogy az én állapotomban már inkább a teljes facelift ad végleges megoldást. Erre nem számítottam, mert ennyire nem éreztem súlyosnak a helyzetet, de azt gondoltam magamban, hogy pont ezért jöttem hozzá, mert szakmailag teljesen megbíztam benne. Ő egyébként semmiben nem befolyásolta a döntésemet, csak elmondta a véleményét.
Aludtam rá egyet-kettőt, és úgy döntöttem belevágok, bár akkor még bevallom nem igazán tudtam, hogy mire vállalkozom. DE! Így egy év távlatából, a végső eredmény tudatában állíthatom, hogy életem legjobb döntései között szerepel az arcplasztika. Nagyon pozitívan változtatta meg a mindennapjaimat, a mindennapjaim minden percét. Hihetetlen magabiztosságot nyújt, hogy nem kell állandóan a fényviszonyok miatt aggódnom, hogy éppen elviselhetően nézek-e ki, vagy éppen szörnyen festek az adott viszonyok között. Nagyobb önbizalommal lépek ki az utcára, és ez nagyon jó érzés.
Az arcom teljesen természetesnek hat, nem nézek ki 20 évesnek, – nem is volt cél, hogy fiatalabbnak nézzek ki a fiamnál – de években mérhetően fiatalabbnak, kipihentnek és frissnek igen.
Visszatérve a beavatkozáshoz. 2015 december elején került rá sor. Maga a beavatkozás számomra nem volt vészes, mert megfelelő előkészítés után átaludtam az egészet. Na, de utána… Elég érdekesen nézett ki a bedagadt, színes fejem. Pár hétre vissza kellett húzódnom a lakásba. Viszont napról-napra javult, és a rendszeres kontrollokon is jó volt érezni a Pataki doktor úrból és csapatából sugárzó szakmai profizmust, a legapróbb részletekre kiterjedő figyelmet, nyugodtságot és kedvességet. Néha szükség volt önfegyelemre, a gyógyulás időszakában, de mindig az lebegett a szemem előtt, hogy ezt én akartam, mindent meg kell tennem, hogy minél jobb legyen a végeredmény és ehhez a szakmai segítségen túl, minden lelki támaszt is megkaptam.
Igazából szerettem odajárni még kontrollra is.
Hála és köszönet.


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!


error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.