Tóth Anita

2015. december 26. - 17:12

Kedves Pataki Doktor Úr, Sarolta és Klára!
Köszönetet szeretnék mondani a Doktor Úrnak és a csapat minden tagjának, akik közreműködtek és segítették gyógyulásomat.
Külön köszönet Klárának, aki a konzultációt megelőző telefonos egyeztetésekkor is nagyon kedves, készséges és segítőkész volt velem. A műtétem utáni nehéz két hétben, még ha fizikálisan nem is, de verbálisan az ő kellemes hangja, tanácsai segítettek át a kritikus periódusokon, napszaktól függetlenül! Köszönöm Klára!
Én és a megérzésem, ámbár személyes ismeretség nélkül, munkássága, magas fokú képzettsége, a páciensek felé való elkötelezettsége mind inkább arra sarkallt, hogy Pataki Doktort válasszam.
A konzultáció napján nehéz volt levetkőznöm a gátlást, mely oly sokáig leplezte elégedetlenségemet önmagammal, így másokkal szemben is. Ekkorra már olyan erős pillérekre helyeződött a választásom, míg végül az egyértelmű döntésem is Ő és csapata lett.
A műtét gyönyörű, barátságos, higiéniából is ötös környezetben, teljes biztonságérzetben zajlott le, ahol a nővérkék kedvesen mindenben rendelkezésünkre álltak.
A végeredményhez még kell egy kis idő, de én már a részeredménnyel is nagyon boldog és hálás vagyok! Extra boldogság hogy egy nagyszerű, példaértékű embert is megismerhettem a Doktor Úr személyében, aki intelligens, figyelmes, precíz és még jó fej is! Elismerésem az egyéb kiemelkedő tevékenységeiért, ami páratlanná teszi.
Szívből-lélekből köszönet Pataki Doktor Úrnak és szuper csapatának!
Boldog Karácsonyt!


Feliratkozás új bejegyzésekre

Thanks for subscribing!

 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Szerzői jogvédelem alatt álló tartalom.